Forkæl dig selv eller en du holder af med en omgang fiskespa hos Lash Care i Hvidovre, og glæd dig til at svæve ud i sensommeren på silkebløde fødder.

DET FÅR DU

45 minutter fiskespa (doktorfisk)

Inkl. frugt og kaffe/the
Vælg mellem:
1 person. Deal pris 125 kr.
2 personer. Deal pris 200 kr.
Obs: De har 4 spa kar, så køb gerne til flere. I en travl og hektisk hverdag kan man ofte glemme, at få taget sig tid til at slappe af. De færreste forstår sig på, virkelig at få afspændt og komme af med den stress der bygges op i hverdagen. Tag en dag fri, og giv dig selv tiden og friheden til at kunne slappe fuldstændig af. Det kan gøres ved en oplevelse udover det sædvanlige - nemlig en wellness oplevelse bestående af Fish spa og fodmassage inkl. kaffe the og frugt. 

Med en Doctor Fish behandling får du renset dine fødder til perfektion, af små søde Garra Rufa fisk. I den tid du tilbringer i de behagelige stole med fødderne i blød, er der en oplagt chance for at få slappet fuldstændig af med lidt godt the, kaffe og frugt som følger med og bare slippe hverdagens stressende tanker. Garra Rufa-fisk-behandlingen er effektiv til dig, som blot ønsker at forkæle dine fødder, til sportsudøvere og til folk med sygdomme på fødderne som eksempelvis svamp og eksem.

Garra Rufa fisk
Garra Rufa fisken er ofte også kaldet Doktor fisk og stammer oprindeligt fra Tyrkiet, hvor de lever i varme kilder. Nu er de kendt i hele verden for deres fantastiske og enestående evner til at virke som kurerende peeling på specielt fødder. Fiskenes evner til at rense huden på fødderne for døde hudceller, samt effektivt at behandle mod hudlidelser som psoriasis, eksem, hård hud og akne er blevet anvendt i Tyrkiet i over 400 år. Fiskende har ikke nogle tænder og bider derfor ikke. Det kan dog give en kildende fornemmelse på huden, når de suger og nipper for at fjerne døde hudceller. Derudover udskiller fiskene et enzym fra mundhulen, der sørger for at stimulere nervesystemet, øger blodcirkulationen og heler huden.

DET MED SMÅT

 • Kan indløses til idag - 28 April 2018
  Kan benyttes efter din bestilling er gennemført.
  Kan også benyttes som gavekort
  Medbring dit udprintede værdibevis
  Klinikken ligger på 1. sal i Frihedens Butikscenter ca. 200 m fra Frihedens station.
  Ved valg af 2 personer, skal I ankomme på samme tid.
  OBS Dine ben og fødder må ikke være smurt ind i creme før behandlingen og ved sår på ben eller fødder, kan fiskene ikke besøges.

  Booking er påkrævet

  Tlf. 32157777
  Husk at oplys dit referencenummer fra dit TilbudiByen værdibevis
  24 timers aflysningspolitik. Ved manglede afbud eller udblivelse vil dit værdibevis blive indløst uden mulighed for at gøre brug af værdibeviset en anden gang.
  Åbningstider
  Mandag - onsdag og fredag kl. 10.00 - 17.00
  Torsdag kl. 11.00 - 18.00
  Lørdag - Kun efter aftale 
  Hjemmeside
   www.lash-care.dk

TILBUDDET UDBYDES AF

Lash Care
Strandmarksvej 18 - 1 sal
2650 Hvidovre
Danmark

DET FÅR DU

45 minutter fiskespa (doktorfisk)

Inkl. frugt og kaffe/the
Vælg mellem:
1 person. Deal pris 125 kr.
2 personer. Deal pris 200 kr.
Obs: De har 4 spa kar, så køb gerne til flere. Prisen er verificeret den 23.08.2017

TILBUDDET UDBYDES AF

Lash Care
Strandmarksvej 18 - 1 sal
2650 Hvidovre
Danmark

Kunders anmeldelser

Supervenlig betjening. Vi følte os meget førkælede!

Karen Rasmussen - d. 20.02.2018

Det var fantastisk, dejlige mennesker der gjorde alt for at gøre os det godt. Kan kun anbefale den fine behandling af Fish Spa Tak jeg/vi kommer igen ????

Inger Lundberg Bartels - d. 07.09.2017

Behagelig atmosfær, behagelig betjening - alt i alt et skøn oplevelse.

Jane Canuc - d. 20.11.2017

Helt igennem en dejlig oplevelse med kaffe og frisk frugt mens vi fik fiskespa og dejlig ansigtsmaske. Pæne rene lokaler og dejligt afslappende musik og ikke mindst sødt og venligt personale :-)

Yvonne Gotfredsen - d. 06.10.2017