Lækker tyrkisk buffet for 2 personer. Vælg mellem utallige tyrkiske specialiteter hos den populære Restaurant Ankara

DET FÅR DU

Stor tyrkisk buffet for 2 personer med mere end 30 lækre varme og kolde retter fra det tyrkiske køkkenDet er efterhånden de færreste, der ikke kender Restaurant Ankara. Og med god grund: Stedet har årtiers erfaring og passion for gastronomi og restaurationsbranchen, så Ankara er det perfekte sted at blive introduceret til det tyrkiske køkken – eller et sted man lige dropper ind og får sig et solidt måltid.

Det tyrkiske køkken har alt fra spændende krydderier til veltilberedt halalslagtet kød og lækre sammensatte grønsagsretter - ca. 30 forskellige både varme og kolde retter, og med altid hjemmebagt brød. Én ting er i hvert fald sikkert: Der er noget for en hver smag! Du får mulighed for at spise præcis hvad du vil og præcis så meget du vil. Tilbuddet er for to personer pr. værdibevis og kan stærkt anbefales!

Restaurant Ankara står klar til at byde dig velkommen.

DET MED SMÅT

 • Kan indløses fra idag - 9 Maj 2018
  Kan benyttes efter din bestilling er gennemført.
  Kan også benyttes som gavekort
  Husk at print dit værdibevis ud efter køb - og medbring dit udprintede værdibevis
  Dette tilbud er en LUX-kampagne
  Dette tilbud gælder kun til filialen på Vesterbrogade 35
  Max køb af 6 værdibeviser pr. kunde
  Tilbuddet kan benyttes fra søndag til torsdag

  VIGTIGT: Dette tilbud er en LUX-kampagne.
  En LUX-kampagne er en specielt udvalgt kampagne, som TilbudiByen kun har mulighed for at tilbyde, ved at fravige vores normale købs- og aftalebetingelser. Du har dine 14 dages fortrydelsesret som du plejer, men herefter har du ikke mulighed for at få refunderet dit værdibevis, heller ikke til din TIB-konto, da dit værdibevis automatisk indløses 14 dage efter kampagnen afsluttes. Efter 14 dage vi du kunne se dit værdibevis være indløst og derfor ligge under ''mine brugte værdibeviser''.

  Booking er påkrævet

  Online: www.ankararestaurant.dk

  Hjemmeside
   www.ankararestaurant.dk

TILBUDDET UDBYDES AF

Ankara
Vesterbrogade 35
1620 København V
Danmark

DET FÅR DU

Stor tyrkisk buffet for 2 personer med mere end 30 lækre varme og kolde retter fra det tyrkiske køkkenPrisen er verificeret den 06.07.2015

TILBUDDET UDBYDES AF

Ankara
Vesterbrogade 35
1620 København V
Danmark

Kunders anmeldelser

Hov – der mangler vist nogle anmeldelser.
Det skyldes, at denne leverandør er ny hos os. Vi har selvfølgelig selv været på besøg, og vi er ellevilde! Det er vi sikre på, at du også bliver. Vi glæder os til at se din anmeldelse herinde!