logo
ALLE ANMELDELSER FOR

Sushi stop ApS


Der er afgivet 129 anmeldelser


Hej Sushi smagt godt og var klar til tiden, men har givet 3 stjerner da de har lavet sushier meget små, i forhold til man spiser i butikken. Mvh Sharifa Elshayah
Sharifa Elshayah - d. 12.05.2020



Desværre helt tydeligt, at tilbudibyen deals kunder får dårligere service end andre kunder! - deres sushi var kedelig og sammenmost, ingen gode anmeldelser herfra.
Linda Larsen - d. 02.05.2020



Lidt små stykker, men udemærket til prisen! Kunne godt overveje en anden gang til denne pris. Købte noget tangsalat ved siden af - lidt man fik for de 45kr og så var den meget fesen....
Maja Dolleris - d. 27.04.2020



Lækkert og smukt anrettet i bakkerne.Stedet er 5 stjerner vær. Tak.
Annette Juul - d. 23.04.2020



Så lækkert sushi og dejlig service!
Cecillie Hansen - d. 22.04.2020



Peder Gullacksen - d. 16.04.2020



Lækkert og billigt
Anja Hansen - d. 29.03.2020



Meget lækkert og hyggeligt sted
Anja Hansen - d. 16.02.2020



Virkelig god kvalitet ift. prisen ????????
Laila Menia - d. 26.01.2020



Super betjening og god kvalitet
Kenn Rye Andersen - d. 12.01.2020



Benny Erlandsen - d. 09.01.2020



Superlækkert og god service ;-)
Marianne Maltesen - d. 05.01.2020



Lækker sushi og tempura rejerne var super gode!
Christina Dam Kristensen - d. 05.01.2020



Peter Lynge - d. 05.01.2020



Kvaliteten af disse sushi var ikke i top. Men de smagte ok.
Heine Frost Bøgsted - d. 31.12.2019



God og velsmagende Sushi. Vi kommer igen.
Klaus Jul Frederiksen - d. 30.12.2019



Super godt
Niels Rosenmeier - d. 14.12.2019



Fremragende og køber der igen.
Kenn Rye Andersen - d. 09.12.2019



Alt var som forventet. Ok kvalitet og god betjening.
Jesper Lauridsen - d. 29.11.2019



Gitte Rode - d. 25.11.2019



Surimien på nogle af sushi stykkerne var for blød og virkede lidt smattet. Ellers lækkert hele vejen igennem
Dan Jakobsen - d. 25.11.2019



Lækker, flot og frisk sushi klar til tiden og sød og god betjening! Varm anbefaling
Lea Rosenlund - d. 15.11.2019



Susanne Pia Lindgaard - d. 15.11.2019



Lækker sushi og venlig betjening
Søren Madsen - d. 15.11.2019



Maden rettidigt færdig. Høflig betjening God og velsmagende sushi :-)
Bettina Andersen - d. 11.11.2019



Rigtig god sushi til prisen
Dianna Boskjold - d. 10.11.2019



Dejlig frisk.
Angelita Lopez - d. 01.11.2019



Sushien smagte egentlig ok. De var godt nok lidt mast sammen i bakkerne hvilket resulterede i rektangulære makier og ikke runde, men det er hvad det er. Dog er det helt absurd at der tages penge for soya og spise pinde. De regner åbenbart med, at 2 personer kan spise 54 stk + 6 rejer. Vi havde bestilt dealen som en forret til et middags selskab, hvorfor vi var 10 personer om det. Jeg skulle så betale ekstra for at få soya, soya skål og pinde til alle. Derudover var der meget lidt chili mayo til rejerne. Disse var foruden kolde da jeg hentede dem, trods jeg var der fem minutter før aftalte tidspunkt. Jeg kommer helt sikkert ikke igen. Har været der før hvor det hele var ubeklageligt, men med så dårlig service og smålighed kommer jeg ikke igen. Rigtig ærgerlig oplevelse.
Katinka Moseholm - d. 30.10.2019



Sindsyg lækkert ! Og meget venligt personale
Julie Rasmussen - d. 25.10.2019



Superlækkert tilberedt sushi
Heidi Reeble - d. 21.10.2019



Smagte fint. Men der manglede stykker og syntes styrkerne var meget små sammenlignet med andre steder. Mine 2 børn på 5 og 8 år inkl mig kunne dårligt blive mætte. 54 stykker Burde normalt ikke være et problem for os overhoved, tværtimod.
Sophia Øelund - d. 21.10.2019



Mange små enkle stykker, men ellers fint
Tommy Zacho - d. 17.10.2019



Ikke anderledes i forhold til andre sushi spisesteder. Dog var der mug på vores ingefær, hvilket straks gav en dårlig oplevelse af maden og tog alt appetit fra os. Anbefaler IKKE
Abbas Mahmoud - d. 02.10.2019



Små stykker sushi, men friske. Sushi var ikke færdig til aftalt tidspunkt. Efter køb af sushi for over 700 kr. skulle jeg betale 15 kr. for at få 3 ekstra sæt pinde med lidt soya.
Dorthe Jacobsen - d. 29.09.2019



Bodil Knudsen - d. 28.09.2019



Super lækkert og bestilling var klar til tiden. Kan varmt anbefales
Esben Kolby - d. 20.09.2019



Susanne Pia Lindgaard - d. 15.09.2019



Manglede noget af det mad som stod i tilbuddet, så tjek efter om i har fået alt
Nadja Larsen - d. 06.09.2019



God service, lækkert mad og top Nice mad ????????
Monica Martinsen - d. 03.09.2019



Ikke rigtig krabbe. Fantastisk service og ellers rigtig god kvalitet
Laura Berg - d. 11.08.2019



Vi havde købt en deal. Det var frisklavet og lækker sushi. Klar ved afhentning, god betjening, og alt så fint og rent ud. Køber gerne der igen. Pia Mogensen
Pia Mogensen - d. 05.08.2019



Super lækker sushi! Flot, velsmagende og friskt. Tempura rejerne var sprøde udenpå, bløde indeni, og selve sushien var en fin blanding af spicy og non-spicy.
Jonas Persson - d. 08.07.2019



Arash Frank Skelberg - d. 23.06.2019



Arash Frank Skelberg - d. 23.06.2019



Kent Bisgaard - d. 22.06.2019



Henrik Løndal - d. 17.06.2019



Udemærket til prisen. Der er langt op til de bedste sushisteder og hosimakierne og små og ret kedelige.
Martin Pasgaard - d. 09.06.2019



Trine Korsgaard - d. 26.05.2019



Super sushi Friskt og flot Lækkert og let
Søren Madsen - d. 19.05.2019



Super lækkert sushi ... har nu fået derfra flere gange og super lækkert hver gang ???????????????????? og skøn betjening ????
Brian Thrige - d. 17.05.2019



Kasper Glüsing - d. 07.05.2019



Nina Gemal - d. 04.05.2019



Fin og god Sushi.
Henriette Bing - d. 02.05.2019



Madelene Gullach - d. 29.04.2019



Annette Poulsen - d. 26.04.2019



Louise Hartmann - d. 26.04.2019



Super god sushi og super betjening
Annmari Bæk henriksen - d. 24.04.2019



Anne-Sophie Grossard-Amin - d. 17.04.2019



Super venlige og rigtig god sushi
Sabrine Nielsen - d. 13.04.2019



Hurtig og god service og toplækker sushi
Signe Hildebrandt - d. 13.04.2019



Levede op til mine ønsker på min 69 års fødselsdagsgave mit barnebarn på 2,5 spiste rigtig godt af de lækre store rejer
Jonna Bruun - d. 05.04.2019



Maria Tolderlund - d. 30.03.2019



Melanie Clivaz-Nielsen - d. 17.03.2019



Helt iorden sushi, lækkert tilberedt.
Dorthe Palmelund - d. 14.03.2019



Det var godt og hurtigt ????
Kent Bisgaard - d. 14.03.2019



Lasse Andersen - d. 10.03.2019



Vi købte en deal, og der var ikke meget forskelligt plus at risen var alt for blød og smattet. Derudover var der kun 4 meget små poser soya med, og vi var der skulle dele. Det var første og sidste gang vi køber sushi der!
Alicia Fahrendorf - d. 09.03.2019



Betina Gjesing - d. 07.03.2019



Flemming Barkenskjold Kjer Andersen - d. 07.03.2019



Fik kun 48 stk. og de var helt smagsløse
Signe Juul Nilsson - d. 06.03.2019



Super frisk og smagfuldt, klart til tiden. Bestemt værd at prøve!
Gitte Houborg - d. 03.03.2019



Lidt små stykker sushi, men smagte godt
Johanne Damgaard Brandt - d. 25.02.2019



Maria Grazia Hesselholdt - d. 24.02.2019



Godt til prisen
Mathilde M - d. 23.02.2019



Mariann Larsen - d. 22.02.2019



Super lækker mad???? jeg køber igen.
Rowena Rosales - d. 20.02.2019



Christoffer Yndt Dalgaard - d. 14.02.2019



Pernille Nielsen - d. 10.02.2019



Så lækkert 54 stk er for lidt til 4 personer det smager alt for godt.....????
Helene Gallø - d. 09.02.2019



Meget venligt personale, men sushien er ikke særlig god.
Sara Feltendahl - d. 25.01.2019



Hurtig og venlige betjening. Super sushi
Anne-Marie Østerberg - d. 30.12.2018



Maden var frisklavet ved afhentning og smagte supergodt! Sød og venlig betjening. Jeg kommer til at handle her igen!!
Betina Bengtsen - d. 22.11.2018



Den dårligste sushi
Cristina Boriceanu - d. 15.11.2018



Alt er meget godt.
Birute Sidoroviene - d. 24.09.2018



Super service, lækkert sted, fantastisk dejlig, frisk og velsmagende sushi - vi kommer igen..
Lisbeth Houmann - d. 30.08.2018



Meget lækkert i passende mundrette stykker. Alt klar til aftalte tid.
Mona Gjedved - d. 29.08.2018



Nickie Johansson - d. 13.08.2018



Christina Baagø - d. 26.06.2018



Virkelig lækkert og utrolig fin service. Leveringstiden var meget overskuelig og mægtig sødt personale.
Nanna Engberg - d. 23.06.2018



Sofie Nielsen - d. 21.06.2018



De er klart blevet bedre - bliv ved med det!
Mia Rantzau - d. 18.11.2017



Både smag og betjening overgik mine forventninger. En rigtig god oplevelse. Meget velsmagende og perfekt ris. Glæder mig til at komme igen! :-)
Mie Filtenborg - d. 13.11.2017



Karina Bruun - d. 13.11.2017



Linda Anderson - d. 30.09.2017



Saira Ahmed - d. 18.09.2017



Super oplevelse
Lone Bistrup - d. 03.09.2017



Det var glimrende sushi
Helle Steffensen - d. 01.09.2017



Hongjian Song - d. 07.07.2017



Var meget imponeret af restaurantens autentisk og traditionelt japansk look. Desværre var sushien meget skuffende. De var så små, og det var som om de var lavet dagen før, og de havde også sparet på råvarerne: laks og krabbe. Kan ikke anbefales og vil hellere betale mere for bedre kvalitet. Frisk sushi i Bilka er f.eks. bedre værdi for pengene.
Angelo Del Valle - d. 06.07.2017



Okay men ikke imponerende kvalitetssushi - service og levering godt
Mike Kirkegaard - d. 01.07.2017



Kvaliteten af maden var ikke særlig høj. Meget trævlede asparges (hvis det var asparges) gjorde nogle stykker uspiselige. Agurkerne var tørre, havde bok ligget længe og egentlig var det bare en lidt kønsløs smag. Men leveringen var top. Fik maden en time før.
Gunhild Pedersen - d. 17.06.2017



Super lækker sushi. Sød og imødekommende pige der stod i kassen da jeg kom og hentede det. Sushien var klar til den aftalte tid. Kan varmt anbefales :)
Natasia Lundqvist - d. 07.06.2017



Ikke en god oplevelse. Vi fik en dealmenu. Alle tempura rejer var rå både inde i sushien og dem vi fik ved siden af, sushien faldt fra hinanden, smagene var kedelige, også fik man ikke andet end en lille klat wasabi til 3 mennesker. Hvis jeg kunne få pengene tilbage ville jeg gøre det. Bestemt ikke en god oplevelse.
Nickole Gade - d. 21.05.2017



Peter Hentzen - d. 18.05.2017



Super god sushi og betjening. Tak!
Nadia Stonall - d. 13.05.2017



Maden var klar og pakket da jeg kom. Lækkert og frisk sushi.
Caroline Ploug - d. 08.05.2017



Nadia Mikaela Green - d. 04.05.2017



Sushi var lidt kedelig. Jeg hentede selv Service pigen/udlevering var sød og rar ????
Martin Jensen - d. 02.05.2017



Ikke den bedste sushi jeg har fået, men rigtig god til prisen
Klaus Scheuer - d. 29.04.2017



Ida Aunsborg - d. 27.04.2017



Bente Rotbøl - d. 16.04.2017



.
Morten Stub - d. 31.03.2017



Mikala Thordal Nielsen - d. 26.03.2017



Stedet benytter en meget salt soya, hvilket desværre forringede hele oplevelsen af maden en del.
Malene Moll Vandel - d. 26.03.2017



Simon Denwers - d. 24.03.2017



Line In Juul Holst - d. 04.03.2017



http://sushiklub.dk/images/ratingstar_2.png
Birgitte Øhrgaard - d. 21.02.2017



Maden havde lav kvalitet, og var blevet tilberedt alt for tidligt.
Emil Pensdorf Andersen - d. 20.02.2017



Fremragende service, og lækker sushi!
Lærke Wäänänen - d. 10.02.2017



Sushien virkede ikke specielt frisk og var en lille smule tør i forholdet til andet på markedet.
David Petersen - d. 09.02.2017



Maria Greiff - d. 05.02.2017



Mega lækker og frisk sushi ????
Lisa Sørensen - d. 02.02.2017



1) god sushi 2) vi havde take of 3) sød mad uddeler
Lone Wilken - d. 29.01.2017



Der manglede smag
Zeinab El-Maannakl - d. 29.01.2017



Der var ikke særlig meget fisk i sushien, og så fik man intet soya med.
Pernille Nørregaard - d. 27.01.2017



Lauge Thorsen - d. 20.01.2017



Mette Rossing - d. 16.01.2017



Professionelt og nemt. Lækker sushi med gode varianter
Camilla Schouw - d. 09.01.2017



Har aldrig prøvet online tilbud eller sushi stop før ... det var helt tilfældigt jeg så tilbud ! Jeg har kun ros og det var helt i top til den pris . Vi nød hver en bid ????
Gitte Bredal - d. 25.12.2016

Tilbudibyen bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Luk