ALLE ANMELDELSER FOR

Senza Nome


Der er afgivet 593 anmeldelser


Fantastisk. Vi ses i oktober!
Alexander Moukhai - d. 24.08.2019



Havde købt en deal med 3 retter for 149 kr., og var lidt skeptisk da jeg ankom. Stedet ser nemlig ikke ud af noget særligt udefra, men jeg blev meget positivt overrasket over den utrolig lækre mad, hyggelige stemning og gode betjening. Kan helt klart anbefales
Hanna Brejl - d. 23.08.2019



Super fin mad. Meget imødekommende personale. Vil klart komme der igen.
Elsebeth Haugaard - d. 23.08.2019



Annie Oleander Hansen - d. 17.08.2019



Kunne være rart, hvis man kunne tale dansk med tjeneren, men ellers god mad ????
Folmer Sørensen - d. 16.08.2019



Super mad, super betjening, en god oplevelse
Hans Henrik Knudsen - d. 16.08.2019



Super godt kan anbefales
Tina Bach Andersen - d. 15.08.2019



Lækker mad og rigtig god betjening
Mette lykke Lysdal - d. 12.08.2019



Alti i top. LÆKKER MAD SUPER SØD OG SERVICEMINDED SERVERING - KAN IKKE VÆRE BEDRE!!!
Annie Bærendt Petersen - d. 10.08.2019



Hyggeligt spisested
Amanuel Mokenen - d. 10.08.2019



Hyggeligt spisested
Amanuel Mokenen - d. 10.08.2019



Dejlig velsmagende mad og god betjening
Lone Kristensen - d. 07.08.2019



Sofie Kristiansen - d. 06.08.2019



Jakob Oschlag - d. 05.08.2019



Super lækkert, velsmagende og velanrettet Hurtig og sød betjening
Vibeke Floor Jensen - d. 04.08.2019



Hyggeligt restaurant God mad og ok vin Søde og smilende servitricer
Viktoria Feldstedt - d. 03.08.2019



Frit valg på menukortet.... ja det fint hvis de ellers havde tingene til at lave de retter man gerne ville have! 2 stjerner for venligt personale og fin kvalitet af den mad vi fik.
Line Rasmussen - d. 02.08.2019



Hyggeligt sted og super lækker mad.
Pia Esbensen - d. 31.07.2019



Super venlig betjening . Dejlig mad og mere end rigeligt til en voksen mand.
Charlotte Andersen - d. 30.07.2019



Det er et rigtigt dejligt sted at spise, med god mad og et sødt personale, der yder en rigtig god betjening ????????????
Vivi Petersen - d. 30.07.2019



Søren Juul - d. 29.07.2019



Søren Juul - d. 29.07.2019



Dejlig mad, venlig betjening
Gitte Lynge Hansen - d. 23.07.2019



Meget kedelig mad!! Men sød nok betjening.
Bettina Back Ehlert - d. 21.07.2019



God husets vinp
Jakob Oschlag - d. 20.07.2019



Rigtig lækkert og meget venlig service
Kristian Philippsen - d. 19.07.2019



Dejlig menu og god betjening . ****
Bente Døssing - d. 18.07.2019



generøs tilbud, god mad og venlig betjening
Jakob Oschlag - d. 15.07.2019



Super lækkert mad og dejlig betjening
Tina Bech - d. 14.07.2019



Andebryst, som jeg fik til forret var stegt så meget, at det var fuldstændig tørt og kedeligt, fik oksefilet med trøffelsauce til hovedret. Kødet var ok, men kartoflerne smagte som om, at de var flere dage gamle og trøffelsaucen var en tynd omgang uden smag, grøntsagerne var ok, desserten var frugttærte, den var der desværre heller ikke noget ved. Rigtig ærgerligt, for jeg har tidligere besøgt stedet og fået super fin mad. Men det er nu sidste gang, jeg kommer. Ærgerligt. Så hellere give lidt mere for maden, og det så er i orden.
Lene Kærgaard - d. 13.07.2019



Helene Dige - d. 13.07.2019



Jannie Mejer - d. 09.07.2019



Eva Bechmann - d. 06.07.2019



Forret med kød, som helt klart kom fra frost, stadig med iskrystaller. God hovedret med fint kød, dessert tør og kedelig. God betjening redder den ene stjerne.
Lars Christensen - d. 05.07.2019



Cathrine Wentzel - d. 03.07.2019



Christian Jakobsen - d. 28.06.2019



God røv god mad
Christian Jakobsen - d. 27.06.2019



Lene Jensen - d. 25.06.2019



Lene Jensen - d. 25.06.2019



Natacha Christensen - d. 25.06.2019



Dejligt personale og god mad :)
Elisabeth Klim - d. 22.06.2019



Carola Kjestrup - d. 22.06.2019



Carola Kjestrup - d. 22.06.2019



Carola Kjestrup - d. 22.06.2019



Carola Kjestrup - d. 22.06.2019



God mad og betjening. Hyggeligt sted.
Kim H. Andersen - d. 22.06.2019



God og rigelig med mad, god betjening
Poul Helbæk - d. 22.06.2019



Arne Elk - d. 22.06.2019



Henrik Andersen - d. 20.06.2019



Det var dårlig kød men rigtig søde tjenere.Der manglede italiensk .det originale italiensk e Vi byttede det ene kødretter og pasta carbonara var rigtig godt.
Eva-Maria Syversen - d. 16.06.2019



Hanne Andersen - d. 15.06.2019



god mad venlig betjening god pris
Bente Petersen - d. 13.06.2019



Super dejligt mad Helt fantastisk betjening hyggeligt sted kommer meget snart gerne igen
Tina Pipper - d. 13.06.2019



Andesalat forretten samt frugt-tærte desserten, var måske nok lige lidt tørre i konsistensen, var vi enige om. (derfor kun 3 *) Til gengæld var hovedretterne: Den flamberede oksemørbrad + den grillede laksefilet samt betjeningen vi modtog helt i TOP og yderst behagelig! - altsammen til en yderst rimelig (tilbuds-) pris!
Nick Koefoed - d. 13.06.2019



Det er helt sikkert et sted der kan anbefales, så god mad og sød og venlig betjening
Vivi Petersen - d. 10.06.2019



Sød og venlig betjening og super lækker mad
Vivi Petersen - d. 10.06.2019



Dejlig mad og god betjening
Vivi Petersen - d. 10.06.2019



Hyggelig og centralt beliggende, god mad til prisen! Dog lidt pudsigt at den dyreset forret og hovedret var udsolgt når man kom med værdibeviset! Man alt i alt en god oplevelse, og Maria der servicerede os hele aftenen var meget opmærksom, sød og smilende. Vi kommer igen.
Michael Ilsby - d. 02.06.2019



Dejligt mad og peronalet rigtig søde
Jytte Jarlskov - d. 25.05.2019



Stedet er hyggeligt. Maden er dejlig og fantastisk betjening.
Ruma Rani Paul - d. 22.05.2019



Understreger at det skulle være medium men vi fik det Well done , grønsagerne have fået for meget og var stadig helt vandet, og sovsen var vandet.
Sarah Alsenyani - d. 18.05.2019



Rigtig lækker med og sød betjening. Gode vine til rimelige priser.
Charlotte Skøtt - d. 17.05.2019



Jan Rytter - d. 12.05.2019



Fin menu til prisen. Der var rigeligt af det hele. Bøffen var måske ikke en okse filet, men den var mør og ok. Resten af menuen var også veltilberedt og af gode råvarer. Vi fik lov at bytte ekspressoen ud med en cappuccino, endda uden mer-beregning. Vi blev også tilbudt at vælge fra hele dessert-kortet. Vi købte to glas hvidvin og to glas rødvin. Der var en slags at vælge mellem. De smagte fint og man fik en god mængde. Betjeningen var rigtig god. Tjeneren var opmærksom og lod os styre, hvornår vi var klar til næste ret. Kan anbefales.
Janne Nielsen - d. 08.05.2019



Erik Jørgen Jensen - d. 03.05.2019



Lækker mad, venlig og høflig betjening, central placering. Klar anbefaling
Camilla Wadstrup Grandt - d. 03.05.2019



Bjarne Lauridsen - d. 01.05.2019



Very good food and the sweetest of waitresses - all the way from Argentina. Nice with a bit of diversity.
Jennifer Petersen - d. 29.04.2019



HENNING ANDERSEN - d. 29.04.2019



Line Testmann - d. 29.04.2019



God mad og godt vinudvalg til meget fair priser
Line Testmann - d. 29.04.2019



Elendig mad, totalt gennemstegt bøf af dårlig kvalitet, personalet taler hverken dansk, engelsk eller tysk, aner ikke hvad de serverer en virkelig dårlig oplevelse
Hans Hermansen - d. 28.04.2019



Dejligt og hyggeligt sted med velsmagende mad og venlig betjening.
Lotte Verner - d. 27.04.2019



Jytte Johansen - d. 27.04.2019



Linda Nielsen - d. 27.04.2019



Linda Nielsen - d. 27.04.2019



Svend Aaby Hansen - d. 26.04.2019



Lone Vestergaard - d. 25.04.2019



Lone Vestergaard - d. 25.04.2019



Lone Vestergaard - d. 25.04.2019



Tip top mad og super betjening
HELLE DUPLESSY - d. 23.04.2019



Lin Hartley - d. 22.04.2019



Sød og venlig betjening. Lækker italiensk mad. Vi kommer igen.
René Jørgensen - d. 22.04.2019



Super hyggeligt sted og dejlig mad. Helt sikkert ikke sidste gang vi skal spise her.
Sofie Wieder - d. 19.04.2019



Aage Timm - d. 15.04.2019



Lækker mad, flot anrettet
Benedikte Egtved - d. 14.04.2019



Lene Olsen - d. 14.04.2019



God betjening og mad helt ok
Lone Thomsen - d. 14.04.2019



Dejlig - og meget - mad og meget venlig betjening ????
Karin Cordes - d. 14.04.2019



Ikke nok smag, manglede krydderier. Køb af dårlig kvalitet. Desert ikke særlig god. Det bedste var forretten, som ikke var tilberedt, blandet salat. Ialt en skuffende oplevelse, og kan ikke anbefales.
Kim Johansson - d. 12.04.2019



Mathias Thygesen - d. 10.04.2019



det var bare så godt, dejlig mad. Søde servitriser, det er et sted jeg vil anbefale til andre????
Kirsten Vikkelsø - d. 10.04.2019



Fint tilbud. God mad. Hyggeligt sted. God og sød betjening.
Palle Kjærgaard - d. 10.04.2019



Karina Kok - d. 09.04.2019



Super mad, god betjening og meget fornuftige vinpriser
Line Testmann - d. 08.04.2019



lækker mad og god betjening
Hanne Sørensen - d. 08.04.2019



Vesna Schneider - d. 07.04.2019



Super til prisen
Conni Hansen - d. 06.04.2019



Vi fik en lækker carpatio, men ruccola salaten var gammel og klasket sammen. Oksemørbraden virkede gammel og smagsløs. Det påtalte vi og kunne vælde en anden ret i stedet. Det blev til ravioli med spinat i smørsauce. Raviolierne var hårde(ikke kogt nok) og smørsaucen bestod af smeltet smør.
Erik Stanley - d. 06.04.2019



Vi fik en lækker carpatio, men ruccola salaten var gammel og klasket sammen. Oksemørbraden virkede gammel og smagsløs. Det påtalte vi og kunne vælde en anden ret i stedet. Det blev til ravioli med spinat i smørsauce. Raviolierne var hårde(ikke kogt nok) og smørsaucen bestod af smeltet smør.
Erik Stanley - d. 06.04.2019



Tove Nielsen - d. 05.04.2019



Jørn Ibsen - d. 04.04.2019



Gitte Jespersen - d. 01.04.2019



Dejlig lækkert mad og fantastisk hyggeligt sted samt super søde tjenere :-)
Dennis Skotte Dreyer Jørgensen - d. 31.03.2019



John Gallagher - d. 30.03.2019



Dorte Lund - d. 29.03.2019



Dorte Lund - d. 29.03.2019



Dorte Lund - d. 29.03.2019



Dorte Lund - d. 29.03.2019



Lækkert 3 retters valgfri menu...det eneste vi kan sige er, at trøffelsaucen godt må smage af trøffel.... Betjeningen super venlige og opmærksomme. Fik eks. hurtigt en anden saltbøsse, da den ved bordet var tom.
Birgitte Lorentzen - d. 29.03.2019



Super god betjening. forretten var ikke specielt italiensk de tre andre retter det var rigtig rigtig god.
Jeanette Wilquin - d. 28.03.2019



Lisa Møller - d. 25.03.2019



Lisa Møller - d. 25.03.2019



Lisa Møller - d. 25.03.2019



Lækkert mad, hyggeligt sted. God atmosfære og venligt personale. Kan absolut anbefales.
Yvonne Zdrenka - d. 24.03.2019



Karina Steensgaard - d. 24.03.2019



Har været der før, og maden var lige så lækker som sidst. Sødt person ale og god stemning. Kommer igen igen ????
Pernille Sørensen - d. 23.03.2019



Lækkert ny lavet autentiske mad med sødt personale.
Robert Walker - d. 21.03.2019



Maden smagte ganske glimrende, især salaten med And og Grape! Desværre var Tiramisuen kølet alt for langt ned, og mascarponen var begyndt at krystallisere, dernæst fik den ene gæst 2 kugler is til tiramisu'en mens den anden gæst kun fik 1 kugle. Isen smagte dog helt vildt godt, især chokolade isen! Til tilbud i byen: Mens restauranten får 4 stjerner så får i kun 2. Jeres side virkede ikke i forhold til at få PDF'erne til mine deals.. I stedet for at i ligger et script så få da i det mindste filerne sendt til mig på mail så jeg ikke er afhængig af jeres ustabile hjemmeside.
Nicolai Høi - d. 21.03.2019



Anne Wang Hansen - d. 20.03.2019



Fantastik mad, god service. Jeg vil sikkert anbefale.
Millie Søby - d. 16.03.2019



Virkelig lækker mad og den fineste betjening. Kan varmt anbefales
Benedikte Egtved - d. 16.03.2019



David Grønbæk - d. 14.03.2019



Super dejligt mad hyggeligt sted venlig betjening værd at komme tilbage
Tina Pipper - d. 12.03.2019



Fint fint tilbud dejlig mad til prisen kommer gerne igen
Tina Pipper - d. 12.03.2019



Starter med at kigge på den sureste smiley i deres vindue men bødefolæg osv. og var ved at gå igen men valgte at give dem chancen alligevel.. Det fortrød vi ikke og maden var god, simpel italienskinspireret med gode råvarer, godt stegt kød og god smag. Ikke den vilde oplevelse ud i det italienske køkken men helt iorden. Havde regnet med at stedet var drevet af italienere men det var det ikke mere. Hygiejnen kunne med fordel højnes på toiletterne!!
Michael Willemoës - d. 11.03.2019



Super sted, lækker mad i rigelige portioner. Dejlig atmosfære og rigtig god og venlig betjening. Kan kun rose det. Prisen er egentlig for billig til det vi fik.
Kim Vind Andersen - d. 11.03.2019



Super sted, lækker mad i rigelige portioner. Dejlig atmosfære og rigtig god og venlig betjening. Kan kun rose det.
Kim Vind Andersen - d. 11.03.2019



Hyggeligt sted, dejlig mad og god betjening.
Anne-mette Lyngbye - d. 10.03.2019



Super lækker mad. Fin, fin betjening. Vi er yderst tilfredse.
Jytte Damm Nørgaard - d. 09.03.2019



Bent Mau - d. 08.03.2019



Superbetjening. Exceptionel lækker middag. Sundt, lækkert, delikat. Gode råvarer. Stort glas husets kvalitets rødvin. Hyggeligt pæn restaurant. Meget anbefalelsesværdigt værdigt. Sådan et sted man gerne vil invitere venner eller familie. Jeg kommer helt sikkert tilbage. Benedikte Nysom
Benedikte Kammille Nysom Johannesen - d. 08.03.2019



Anne Johansen - d. 05.03.2019



Thommas Nielsen - d. 02.03.2019



Dejlig mad, god og venlig betjening, kommer gerne igen Pernille
Pernille Søndergaard - d. 25.02.2019



Hyggelig stemning, sødt personale og rigtig god mad.
Helle Middelhede - d. 24.02.2019



Karin Wulff Rasmussen - d. 24.02.2019



Helle Bregninge - d. 23.02.2019



Tak for endnu en god aften med lækker mad. Bøffer tilberedt præsis efter ønske ????. Gode drinks, dessert skiftet ud med irish coffee, sød, venlig og hurtig betjening. Kommer gerne igen ????
Jeanet Pedersen - d. 22.02.2019



Super hyggeligt sted pænt og rent Dejlig dejlig mad meget venlig betjening
Tina Pipper - d. 21.02.2019



Bare sååååååå godt er 3 x vi har været der
Tina Pipper - d. 21.02.2019



Fantastisk dejligt mad super super betjening lækker restaurant kommer meget gerne igen
Tina Pipper - d. 20.02.2019



Venligt personale, men maden er ikke god. Tiramisuen var tæt på uspiselig. Stedet kunne ikke køre uden deal tilbud. Vil du have et godt måltid mad, så skal ikke tage her hen.
Lasse Albrectsen - d. 17.02.2019



Bent Ove Qvist - d. 17.02.2019



Gert Nielsen - d. 16.02.2019



Super hyggeligt sted, god betjening og lækkert mad. Vil klart anbefale det til andre. Og skal helt sikkert derind igen.
Tonny Rodholm - d. 15.02.2019



Oddur Stefansson - d. 15.02.2019



Super men husets vin var ikke god.
Allan Kim Jensen - d. 14.02.2019



Great service
Simona Sandru - d. 14.02.2019



Best food ever
Simona Sandru - d. 14.02.2019



Lækker mad og smilende og sød betjening. Kan varmt anbefales.
Lisa Foss Jacobsen - d. 11.02.2019



Flot mad og fin betjening Vi vender tilbage en anden gang
Klaus Pedersen - d. 11.02.2019



Super god mad kommer gerne igen ????????
Jacob Bjørnskov Jungløv - d. 10.02.2019



Super 4 retters menu
Ole Kloth-Jørgensen - d. 10.02.2019



Super betjening, god stemning og dejlig velsmagende mad ????????????
Monica Martinsen - d. 10.02.2019



Lars Kloster - d. 09.02.2019



Fantastisk god mad og sød betjening
Suzanne Nielsen - d. 08.02.2019



Grete Thorø - d. 06.02.2019



Grete Thorø - d. 06.02.2019



Grete Thorø - d. 06.02.2019



God betjening, vel tilberedt mad og en god størrelse på retterne.
Flemming Dam - d. 05.02.2019



Et hyggeligt og dejligt sted med god betjening. Rigtig dejlig og rigeligt mad, dog var bøffen lidt middelmådig.
Inge Sommer - d. 05.02.2019



Super fin mad. Hyggeligt sted God og sød betjening.
Henriette Bing - d. 04.02.2019



Rosario Posada Puerto - d. 02.02.2019



Godt til prisen, 3 pæne retter fra menu kortet. Venlig betjening
Karsten Hansen - d. 02.02.2019



Birthe Hjorthfelt - d. 02.02.2019



Martin Lykke Jensen - d. 02.02.2019



Mette Hansen - d. 01.02.2019



Mette Hansen - d. 01.02.2019



Ok mad, men manglede lidt tilbehør. Vi var de endte kunder hele aftnen, sad der i 3 timer
Sanne Jensen - d. 01.02.2019



Allan Thornelius - d. 27.01.2019



Alt var perfekt :)
Andreas Petersen - d. 26.01.2019



Irene Matthiesen - d. 23.01.2019



Et hyggeligt sted, med god akustik så det var muligt at tale sammen
Kjeld Eriksen - d. 21.01.2019



Sten Forslund - d. 19.01.2019



Varieret menukort. Store portioner. Fin betjening (på engelsk) Lidt kedelig indretning
Lisbeth Daugberg - d. 17.01.2019



Super godt.... Simpelhen
Birgitte Molin - d. 12.01.2019



Forretten med laks. Laksen var meget kold/frossen.
Gitte Larsen - d. 12.01.2019



Jens Christian Christensen - d. 09.01.2019



Jens Christian Christensen - d. 09.01.2019



Super dejlig mad - helt fantastiske desserter
Jens Christian Christensen - d. 09.01.2019



Virkelig god betjening
Jens Christian Christensen - d. 09.01.2019



Jens Christian Christensen - d. 09.01.2019



Dejligt mad med lækker anretning. Fin betjening og rimelige priser
Lene Liljedahl - d. 06.01.2019



Super lækker mad, og hyggelig stemning
Palle Hansen - d. 05.01.2019



Kjelde Mors - d. 05.01.2019



Vi havde 2 tilgodebeviser med 4 retter og det var perfekt. Meget hyggelig sted god mad som smager rigtigt godt og endnu bedre betjening. Vi kommer sikkert igen og vi vil varmt anbefale til andre
Elizabeta Anusic - d. 02.01.2019



Super venlig betjening. God og store portioner, man bliver mæt.
Tina Sternest - d. 29.12.2018



Ulrik Axel Jensen - d. 28.12.2018



Kjelde Mors - d. 26.12.2018



CARSTEN RASMUSSEN - d. 23.12.2018



Lækker mad og super god betjening ????
Jeanet Pedersen - d. 22.12.2018



Et sted jeg meget gerne kommer igen
Lene Pedersen - d. 22.12.2018



Det er et hyggeligt sted og maden var god. Kommer gerne igen
Lene Pedersen - d. 22.12.2018



Vildt god oplevelse og skøn service! Store retter og smagfuld mad. Godt til prisen ????
Maria Bodin - d. 20.12.2018



Tanja Brenfelt - d. 20.12.2018



Ole Franke - d. 18.12.2018



Meget hyggeli opphold og velsmakende mst ????
Jan Dagsvik - d. 16.12.2018



Ok til tilbudsprisen men næppe et sted jeg går hen af mig selv
Therese Kjær - d. 16.12.2018



Lækkert mad og sød betjening.
Kaj Kristoffersen - d. 13.12.2018



Vi fik absolut valuta for pengene. Maden var dejlig, så indbydende ud og tjeneren var venlig og hurtig.
Hanne Ekman - d. 12.12.2018



God mad til rimelige priser. Høflig og venlig betjening.
Lise-Lotte Andersen - d. 11.12.2018



Kedelig smageløs pasta, hovedret ok, men ikke særlig Italiensk. Første og sidste ret fin.
Karen Jacobsen - d. 10.12.2018



God betjening God mad
Eva Andersen - d. 09.12.2018



EN PERLE... på Vesterbro. Flot interiør, god plads, venlig, sød og super betjening. Dejlig service. LÆKKER MAD - rigtigt sammensat menu og husets vin er fremragende... Kommer rigtig gerne igen...
Charlotte H Pihl - d. 09.12.2018



Dejlig mad til en rigtig god pris "value for money"
Kurt Terpgaard-Jensen - d. 08.12.2018



Regitze Sasserod - d. 05.12.2018



det var superfin betjening og herved meget positivt og alt i alt en god oplevelse - det kan dog ikke leve helt op til "italiensk restaurant" med eksklusiv mad. kokkene talte et østeuropæisk sprog og maden var fin til tilbudsprisen men ikke eksklusiv.
Gudrun Spure Hansen - d. 03.12.2018



ID 24466533 Jeanette Jønsson - d. 03.12.2018



ID 24466533 Jeanette Jønsson - d. 03.12.2018



Anni Hansen - d. 03.12.2018



Anni Hansen - d. 03.12.2018



Anni Hansen - d. 03.12.2018



Anni Hansen - d. 03.12.2018



Dejlig mad og sød betjening ????
Betina Frølund - d. 02.12.2018



Britta Løbner - d. 30.11.2018



Søde mennesker, god service og store portioner ????????????
Mikkel Winther - d. 30.11.2018



Agnete Bundgaard - d. 28.11.2018



Dejlig mad og fin betjening. En rigtig god oplevelse.
Birgit Bjerregaard - d. 28.11.2018



Lækkert mad, vi fik lammekoteletter og oksemørbrad, der var rigtig lækkert. Ligeså var forretten, salat med and og grapefrugt. God valmue for money. Venlig betjening.
Rita Petersen - d. 27.11.2018



Jørn åbo Møller - d. 27.11.2018



Meget sødt personale og dejlig mad ????????
Lise Jensen - d. 25.11.2018



Super lækkert og hyggelige omgivelser
Poul Erik Jensen - d. 16.11.2018



Vi var inde og spise med vores voksne børn,god betjening,hyggelige måske lidt slidte omgivelser men vigtigst af alt for os var det der blev serveret på talerkerne godt flot og velsmagende.
Maria Jensen - d. 14.11.2018



Ellen Bagge - d. 11.11.2018



Ellen Bagge - d. 11.11.2018



Så lækkert mad og meget venligt betjening... kan kun anbefale stedet og vi kommer igen. Tak for en rigtig god aften
Birgitte Lorentzen - d. 11.11.2018



Ellen Bagge - d. 11.11.2018



Merete Nielsen - d. 10.11.2018



Snyd og bedrag, Tilbudibyen.dk bør have noget bedre kontrol med det der sælges. Restauranten er ligeså italiensk som dansk hakkebøf og serverer uspiselig cafemad, optøede færdigvarer... prosciutto forretten bestod af ET stykke tør Jamon Serrano med lidt ruccola og balsamico, snyd og bedrag... pasta var færdigvare, ikke engang varmet igennem osv... Tiramisu, om noget en italiensk specialitet, serveret med flødeskum og chokolade sovs, måske et lille flag havde fuldendt joken med at snyde med det italienske
Peter List - d. 10.11.2018



Hyggeligt sted, god venlig betjening og god mad, god oplevelse
Susanne Frederiksen - d. 07.11.2018



Lise Lauritzen - d. 04.11.2018



Lise Lauritzen - d. 04.11.2018



Jeg forstår på ingen måde, at denne restaurant af nogen andre har fået 5 stjerner. Enten må de være givet af venner af restaurantens ejere, eller de er givet af folk uden sans for almen kogekunst, eller også er der sket en drastisk ændring i oplevelsen siden de stjerner blev givet og min søster og jeg besøgte restauranten. At der på en søndag aften kl. 17 ikke var et øje i restauranten lader dog til at de fleste mennesker er uenige i de anmeldelser som Tilbudibyen har smidt op på deres hjemmeside. Billederne, kan jeg også bekræfte, er taget af en dygtig fotograf med sans for marketing. For det første bliver vi budt velkommen af en mand i en Big Bowl trøje, der vakler rundt og ikke rigtig ved om han skal give os menukortene eller hvad han skal. Når vi imidlertid spørger ind til en genstand på kortet, en øl, er det tilsyneladende umuligt at få at vide om den er lys eller mørk. I stedet får vi at vide, at de har tre øl, og manden peger hen på baren, som om vi skulle rejse os op og gå over og læse på etiketterne, siden han tydeligvis ikke ved noget om øllene, og måske endda ikke engang taler hverken dansk eller engelsk. For det andet kommer forretten: En ganske usammenhængende salat med nogle perleløg og kapers på tallerkenen, alt sammen overdynget af balsamico-eddike og en smule parmasan på toppen. For det tredje bestod raviolien af ikke mere end 3 stykker pasta med en uspiselig grumset smag i en dyb tallerken med flødesovs, der lige så godt kunne have været en suppe. Vi spiste intet af denne ret, og den nye tjener, der var kommet (det var den tredje tjener; vi regner med at de to andre, og dermed den underlige Big Bowl-mand, stod for at lave maden) spurgte ikke ind til hvorfor vi ikke havde spist maden, men lod til at være mest interesseret i at få ekspeditionen afviklet, i øvrigt med en lettere fornærmet attitude. For det fjerde lagde vi nu mærke til nogle gamle stykker tyggegummi der lå sammen med tandstikkerne. Desuden spillede de en form for udenlandsk schlager-musik a la Hansi Hinterseer, der lod til at fuldende den absolut manglende fokus på sammenhæng, også selvom schlager-musikken evt. var italiensk. For det fjerde var oksefileten efter min søsters bedømmelse IKKE en oksefilet (hun er kok). Tværtimod havde de skåret nogle mærkelige riller i kødet, som hun aldrig havde set før, og den smagte mest af alt som noget der var hevet op af fryseren og blevet sønderbanket til ukendelighed. Herudover var trøffelsovsen - som naturligvis smagte meget lidt af trøffel - skilt, og indeholdte store bolde af mel og noget vi ikke helt vidste hvad kunne være. Sidst men ikke mindst var tiramisu'en frossen. Den var heller ikke hjemmelavet, hvilket til gengæld forekom at være en positiv kvalitet efter de foregående retter. Da vi herefter sagde, at desserten var frossen, satte tjeneren tilsyneladende et skuespil op, hvor hun fortalte, at det skulle vi da bare have sagt. Efter nærmere forklaring fortalte hun også, at det havde undret hende, at vi ikke havde spist raviolien, men åbenbart ikke nok til at ville forhøre sig om hvorfor. Vi forklarede, at det ville være umuligt at påpege de mange fejl (også dem, der ikke er medtaget i denne anmeldelse) for så ville det være blevet en meget lang aften. Vi fik derfor en ekstra kage, som sandsynligvis havde været i ovnen eller lignende, for denne gang var den kun delvist kold visse steder, ikke decideret frossen. Desuden fik vi aldrig noget chokolade, som ellers var inkluderet i prisen. Så overordnet set: Vi føler os snydt af de fine billeder og anmeldelser på Tilbudibyen, og jeg vil kun advare alle om at besøge denne restaurant, der selvom prisen er slået ned med 71%, og man derudover får et ekstra stykke småfrossen kage, på ingen måde er pengene værd. Det samme må gælde for deres 3-retters menu som også er tilgængelig her på siden. Jeg kan dog komme med en enkelt anbefaling, der til gengæld er meget specifik. Den går ud til Bo Beck og holdet bag Med Kniven for Struben, hvis de planlægger at lave nye optagelser og mangler lokationer. Her må Senza Nome siges at være perfekt. Til gengæld har producerne i så fald lidt travlt, for det eneste der lader til at holde restauranten bare lidt i live (2-3 borde blev fyldt i den tid vi var der, selvom vi hver gang havde lyst til at stoppe dem inden de kom ind) er de online tilbud.
Mark Pedersen - d. 04.11.2018



Pia Dyregaard - d. 04.11.2018



Venlig og opmærksom betjening Og dejlig mad
Jane Falkedal - d. 04.11.2018



Maden fejlede intet men det hele var lidt kønsløst. Altså, de lækre italienske smage jeg havde forventet var der ikke. En trøffelsovs der ikke smager af trøffel og er tynd som vand er ikke det mest ophidsende og som sagt smagte det hele ikke rigtig af noget, men dog heller ikke dårligt. Men sødt personale :)
Michelle Refsager - d. 04.11.2018



Birgit Pedersen - d. 03.11.2018



Perfekt atmosfære!! Maden smagte rigtig rigtig godt kan varmt anbefales!!
Natalia Lemiech - d. 03.11.2018



Flemming Skov - d. 03.11.2018



Mette Hansen - d. 02.11.2018



Mette Hansen - d. 02.11.2018



Simpelthen bare super dejligt Sød og venlig betjening hyggeligt hyggeligt sted pænt og rent Elite smiley Super skønt mad kommer gernr igen snart :):):)
Tina Pipper - d. 02.11.2018



Bent Mau - d. 01.11.2018



Bent Mau - d. 01.11.2018



Rigtig dejlig mad og betjening
Jette Jensen - d. 31.10.2018



Hyggelig restaurant, gode forretter, veltilberedt hovedretter og lækre gode desserter. Ali i alt en super god oplevelse.
Flemming Dam - d. 28.10.2018



Thea Estensen - d. 27.10.2018



Gunver Zohnesen - d. 27.10.2018



Forretterne og hovedretterne kunne godt være større. Men fin smag.
Susanne Przeklasa - d. 27.10.2018



Dejlig mad, dog ikke så meget af det Sød betjening!
Susanne Przeklasa - d. 27.10.2018



God mad, men ikke de største portioner i byen. Ikke muligt at bestille et bestemt bord i restauranten :-(
Susanne Przeklasa - d. 27.10.2018



Rigtig dejlig mad, men små portioner
Susanne Przeklasa - d. 27.10.2018



Anne Christensen - d. 26.10.2018



Bare perfekt og en rigtig god pris- stig
Stig Andersen - d. 25.10.2018



Dorthe Jørgensen - d. 24.10.2018



Der bliver serveret mad af høj kvalitet på Senza Nome. Her kommer jeg igen. Eneste minus er at der ikke tales dansk på et dansk spisested, hvilket resulterede i servering af forkert dessert.
Jens Erik Svendsen - d. 23.10.2018



Michael Larsen - d. 23.10.2018



Ringe oplevelse. vi fik til forret oksekapacio - for lidt okse (meget rucula) samt Salat med and og grape med mango: alt for stor portion (salat), andebrystet stegt alt for meget. Hovedret: oksemørbrad med grøn pebber sauce. Ikke en eneste grøn pebber at se. kedelige grøntsager. kødet var mørt men smagsløst. Desert: tiramisu - frossen ! og den mest kedelige købe-tiramisu man skal lede længe for at opdrive. De kunne i det mindste ha' lavet den selv. Profiteroles var bundfrosne.. vi sendte begge retur. Tiramisu fik lige en tur i mikroen. men svaret fra køkkenet var at profiteroles skulle være frossen.. øh nej, det var creme (som der også stod på menukortet) og ikke is der var fyldet i dem = skal være kølige og cremede ikke frosne. Vi ventede over en halv time på desserten fordi tjeneren havde glemt at afgi bestillingen. Alt i alt .. her kommer vi ikke igen
Jeanne Jørgensen - d. 22.10.2018



Knud Andersen - d. 22.10.2018



God mad til prisen, venligt personale
Børge Bladsgaard Jensen - d. 21.10.2018



Camilla T. - d. 20.10.2018



Pia Esbensen - d. 19.10.2018



God mad og en god betjening. Vi kunne godt finde på at komme igen.
Jens Martin Pedersen - d. 19.10.2018



Jette Berndt - d. 18.10.2018



Bjarne Kristiansen - d. 17.10.2018



Virkelig god mad - alle retter var lækre og størrelserne på retterne var perfekte.
Maja From Andersen - d. 16.10.2018



dejlig mad, ærgerligt at ingen af desserterne er lavet på stedet, de er alle fra frost, vi spurgte. Men rigtig god mad og ok betjening
Anna Droob-Hamilton - d. 16.10.2018



Fantastisk mad. Ha de inviteret en veninde i byen, og vi var meget spændte på hvad vi min fik at spise. Selvfølgelig havde vi da læst os til menuen, men man kan jo ikke med sikkerhed vide hvad der kommer ind. Vi blev imponeret med det samme ???????? alle tallerkner var smagfulde, V blev ramt at et fyrværkeri at smagsoplevelser. Vi roste og roste maden hele vejen igennem, og gik derfra med den bedste oplevelse. Vi kommer hel sikkert igen. Tak for mad ????
Pernille Sørensen - d. 16.10.2018



Forret og dessert var gode, men hovedretten (oksemørdbrad) var nærmest uspiseligt. Til restaurantens forsvar, skal sige, at vi fik tilbudt nye portioner, men da nogle havde bestilt andet mad, var dette en dårlig løsning, da selskabet ønskede at spise samtidig.
Jan Larsen - d. 15.10.2018



Kay Frantzen - d. 15.10.2018



Mette Hansen - d. 14.10.2018



Mette Hansen - d. 14.10.2018



Susanne serup Serup - d. 13.10.2018



Hyggelig restaurant og dejlig mad og venligt personale. Tak for god behandling
Lotte Holmen - d. 13.10.2018



Annette Jørgensen - d. 13.10.2018



Tjenere der hænger i baren. Virker useriøst. Mad der ikke smager af så meget. Lækker balsamico på salaten dog.. Men ville aldrog være 450kr værd!!! Cappuccino var ikke drikbar og alt for varm. Kedelig oplevelse desværre...
Henriette Mortensen - d. 12.10.2018



Niels Zaar - d. 12.10.2018



Niels Zaar - d. 12.10.2018



Mary ane Foss - d. 12.10.2018



For fire dage siden havde vi samme deal, men der fik vi en appetizer bestående af brød samt lækre oliven. Dejligt. Det fik vi ikke denne gang, men ellers var alt fint!
Jens Pfeiffer - d. 11.10.2018



Vi lavede vores 4 retters menu om til 3 retter frit valg fra menu kortet og fik en oplevelse af lækkert mad ....FANTASTISK
Kirsten Petersen - d. 11.10.2018



Vi var personer som alle spiste 3 retter. Ingen sagde øv til noget som helst. Klart et sted jeg vil anbefale ????
Anette Zilstorff - d. 11.10.2018



Kjelde Mors - d. 09.10.2018



Jens Pfeiffer - d. 07.10.2018



Annalise Rasmussen - d. 06.10.2018



Mathias Harding - d. 05.10.2018



Finn Terp - d. 04.10.2018



Fantastisk mad, god stemning og perfekt betjening
Helene Mortensen - d. 30.09.2018



Lækker mad til prisen, god betrening.
Rikke Hegelund - d. 29.09.2018



Lone Mathiesen - d. 26.09.2018



Lone Mathiesen - d. 26.09.2018



Lone Mathiesen - d. 26.09.2018



Maden var dejlig og gode portioner men vi kunne desværre ikke bestille fisk da man ikke havde det
Birgitte Andersen - d. 23.09.2018



Hanne Andersen - d. 20.09.2018



Nina Labich - d. 19.09.2018



Ida Jakobsen - d. 19.09.2018



Annette Lund - d. 17.09.2018



Lisbeth Oxbøll - d. 16.09.2018



Lisbeth Oxbøll - d. 16.09.2018



Lisbeth Oxbøll - d. 16.09.2018



Lækker mad, fin betjening, ærgerligt alle desserter er købt færdige og på frost, men rart tjeneren var ærlig omkring det.
Anna Droob-Hamilton - d. 16.09.2018



Langt over, hvad man kan forvente. Lækker mad og top betjening!
Peter Schwarz - d. 16.09.2018



Suzanne Nielsen - d. 16.09.2018



Søren Lorentzen - d. 16.09.2018



Hyggeligt sted, med fin gennemsnitlig mad. Venligt og service mindet personale, der dog ikke havde helt styr på tingene.
Hanne Jakobsen - d. 15.09.2018



Anita Tolstrup - d. 15.09.2018



God mad med italiensk stemning. Super betjening engelsk talende. Hovedretten meget lækker. Forret lækker. Dessert var ok.
Richard Andersen - d. 13.09.2018



God stemmining, fin betjening og maden smagte godt????
Christa Pettersson - d. 10.09.2018



Charlotte Dahlkvist - d. 10.09.2018



Super god mad og betjening
Preben Wortmann - d. 02.09.2018



Lækker mad og god betjening
Bodil Korgaard - d. 01.09.2018



God mad, rigelige portioner, venlig betjening. Kan fint anbefales
Kirsten Hyldekrog - d. 31.08.2018



Det gik nok lidt hurtigt med serveringen, vi var knap nok færdig med den ret før de stod der med den næste ret. Ellers en god betjening og dejlig mad.
Poul Laustsen - d. 28.08.2018



God mad til prisen. God betjening - også til at håndtere et selskab på 20 personer.
Ulla Fischer - d. 26.08.2018



Super dejlig mad og god betjening. Vin til rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Ulla Bundgaard - d. 24.08.2018



Fantastisk mad. God oplevelse
Birk Buur - d. 24.08.2018



Vinh Truong - d. 24.08.2018



- d. 23.08.2018



- d. 23.08.2018



Vel taget i mod, følte os meget velkomne. Maden var særdeles lækker og delikat anrettet. Meget store portioner. Da man desværre havde udsolgt af tiramisu, bød stedet på en linomcello til begge gæster på huset. Meget sød og omsorgsfuld betjening. Vil helt sikkert anbefale stedet til andre.
Didde Hornshøj - d. 21.08.2018



Rigtig god mad og betjening
Ole Franke - d. 20.08.2018



Super service alt gik fint
Niels Frederiksen - d. 18.08.2018



Ok sted. Ikke det bedste og mest friske vi har fået, men fair til prisen. Regner ikke med at besøge igen.
Marc Christensen - d. 13.08.2018



Super godt dejlig mad. Og fantastisk betjening
Finn Kolding - d. 12.08.2018



Sodavand var blandet med danskvand smagte ikke godt. Og tiramisu var alt for kold, som om den havde været frossen.
Linda Clifford - d. 10.08.2018



Det leve op til prisen..... Tjener var flink men lidt usikker ...måske ny i faget.
Tom Nielsen - d. 08.08.2018



Michael Wyrwik - d. 05.08.2018



Susan Malm - d. 30.07.2018



Dejlig mad og super fin betjening
Susan Malm - d. 30.07.2018



Linda Wulff - d. 30.07.2018



Kirsten Laursen - d. 22.07.2018



Lever helt og fuldt op til beskrivelsen.
Stefan Simonsen - d. 22.07.2018



Stig Andersen - d. 22.07.2018



Kirsten Riise - d. 21.07.2018



Kirsten Riise - d. 21.07.2018



Det smagte helt fantastisk og super sød og hurtig betjening. Kan varmt anbefales
Bolette Herskind - d. 13.07.2018



Der var intet eksklusivt over stedet og maden var middelmådig, stor salat med meget lidt gedeost og tørt focaccia brød med en figen ved siden af og en tynd skive Prosciutto. Oksefileten halv kedelig og mindede mere om et stykke svinekød, hvor det lå en lille skive trøffel på. Sovsen var mere en ostesovs end trøffelsovs. Vi var generet af bananfluer fra en halvdød plante i vinduet, ikke hyggeligt, trods sød og fin betjening og fire retter som gjorde os mætte til en lav pris, men på ingen måde eksklusivt.
Ulla Hilskov - d. 10.07.2018



Det var rigtig dejlig mad, man får også rigeligt. Især Tiramisuen var god.
Kasper Frank Klint - d. 09.07.2018



Martin Lund Kristensen - d. 08.07.2018



Martin Lund Kristensen - d. 08.07.2018



En perfekt aften ????
Lene Nielsen - d. 08.07.2018



Venlig betjening. Fin mad til prisen. Hverdagsmad. I orden uden at være prangende.
Marianne Wenkens - d. 07.07.2018



Dejligt mad med friske råvarer. Høflig betjening under hele middagen. Retterne kom i passende tempo mellem hinanden. God deal til prisen.
Irene Andersen - d. 04.07.2018



Det var et overraskende velsmagende måltid og en super-fin betjening. Restaurantens placering i byens "mine-felt" har også stor underholdningsværdi.
Peder Emil Hansen - d. 30.06.2018



En yderst positiv oplevelse,den overgik vores forventninger, allerførst var menuen yderst lækker den levede mere en op til vores forventninger. Derudover var vi alle meget glade for den service vi blev ydet og med stor fleksibilitet og vi følte helt klart at alt blev gjort for at vi fik en positiv oplevelse og det gjorde vi og mere til, kan klart anbefales.
Niels Frederiksen - d. 24.06.2018



Utrolig lækker mad, rigtig fint anrettet og serveret. Hyggelige lokaler. Eneste minus, var at de ikke havde sodavand, De havde dog danskvand, så det var ok.
Hanne Sørensen - d. 20.06.2018



Helle Severini - d. 20.06.2018



Helle Severini - d. 20.06.2018



Helle Severini - d. 20.06.2018



Hyggelige indretning, pæn og rent. God modtagelse og betjening, 4 retters menu - super fint anrettet, dog desserten som var Frugttærte, hvor bærene stadig frosne der på! :-( Vil gerne komme igen.
Line Hjorth - d. 17.06.2018



Det var anden gang, at vi købte tilbud til denne deal, som giver god værdi for pengene. Forretten virkede dog knap så frisk som første gang, brødet var ikke friskbagt, men ristet, og fignen blev også serveret varm - det var ikke så lækkert. Mellemretten smagte fint, hovedretten var meget lækker, med perfekt stegt oksefilet og tilbehør. Efter disse tre retter var vi stopmætte og fik desserten med hjem, en dejlig tiramisu, som blev pakket så fint :) Meget fin service :)
Joan Mcclellan - d. 11.06.2018



Henrik Andreasen - d. 11.06.2018



Ærgerlig anretning og grønsagerne ikke var friske , lignede at gulerødderne var fra dåse/frost. Kødet var tørt og synes ikke at jeg kunne smage at det var Italiensk restaurant. Mad anretning og maden er ikke det samme som man set på billederne.
Marie Outzen - d. 03.06.2018



Nivi Jensen - d. 29.05.2018



Jack N. Petersen - d. 26.05.2018



Birgit Friborg Madsen - d. 19.05.2018



Birgit Friborg Madsen - d. 19.05.2018



Ligner lidt et pizzaria udefra, men maden smagte fantastisk og betjeningen var god.
Theresa Lyngholm - d. 19.05.2018



Anette Vistrup - d. 17.05.2018



fantastisk aften - sød tjener med højt serviceniveau! Lækker og delikat mad. Kan absolut anbefales!
Yvonne Madsen - d. 16.05.2018



Stig Nielsen - d. 16.05.2018



Både mad og sted var elendigt. Den kvindelige tjener vsr sød, men det kan ikke opveje besøget. Ikke et sted jeg på nogen måde kan anbefale.
Lotte Holmbo - d. 13.05.2018



Super fint - specielt til prisen.
Sanne Jakobsen - d. 04.05.2018



Kan kun anbefale dette sted. Det er nu anden gang vi har været der inden for de sidste måneder. Super hyggeligt sted og meget venlig betjening. Maden smager super godt
Michael Skriver - d. 03.05.2018



Kan kun anbefale dette sted. Det er nu anden gang vi har været der inden for de sidste måneder. Super hyggeligt sted og meget venlig betjening. Maden smager super godt
Michael Skriver - d. 03.05.2018



Kan kun anbefale dette sted. Det er nu anden gang vi har været der inden for de sidste måneder. Super hyggeligt sted og meget venlig betjening. Maden smager super godt
Michael Skriver - d. 03.05.2018



Søren Kjær Poulsen - d. 30.04.2018



Fin mad i rigelig mængde. Ikke mange i restauranten, så der var god plads. Fin betjening. Drikkevarer til den dyre ende.
Hildur Kaaber Ahrenkilde - d. 28.04.2018



Dejligt sted - meget stilfuldt - dygtige tjenere og dejlig mad. Vi kommer gerne igen. Rigtigt hyggeligt. Helene og Peer
Helene Mortensen - d. 15.04.2018



Super hyggeligt sted... fantastisk lækker mad... søde smilende tjener...
Janne Hendrich - d. 14.04.2018



Dejlig velsmagende god mad... super hyggelig atmosfære.... søde tjener...
Janne Hendrich - d. 14.04.2018



Lækkert mad - super service
Anita Bork - d. 14.04.2018



Charlotte Schouw Nordly - d. 14.04.2018



Dejlig mad og stor ros til kokken for perfekt kogte grønsager, men desværre kun tre stjerner, da det på trods af ekstra mail m.v. ikke var muligt at få en bekræftelse på bordreservation. mvh Annette Thorsøe .
Helga Annette Suhr Thorsøe - d. 11.04.2018



Den lækreste 4-retters menu - kommer gerne igen
Heidi Parsberg Jensen - d. 10.04.2018



Michael Braemer - d. 09.04.2018



Super behagelig og betjening og lækker mad! En klar anbefaling herfra
Mads Hansen - d. 04.04.2018



Det var da meget fint med de fire retter, men ikke nogen stor kulinarisk oplevelse.
Sascha Olsen - d. 03.04.2018



Ubeskriveligt dårligt!!
Sissal Hentze - d. 01.04.2018



Glimrende og glimrende vin!
Peter Haisler - d. 27.03.2018



Super hyggelig Restuarant. Smag på Italien og mærk stemningen fra den italienske tjener. Mad god. Klart et besøg værd.
Susanne Gross - d. 26.03.2018



Intet at bemærke
Mette Jespersen - d. 26.03.2018



De kunne godt lave en ny menu, har været der 4 gange siden juni 2017, og den samme menu hver gang ????
Betina Gissing Bach - d. 25.03.2018



Karrina Hugan - d. 25.03.2018



Lækker mad og god service
Annette Sølvmose - d. 23.03.2018



God mad og betjening
Dorthe Falkenberg Brøchmann - d. 22.03.2018



Brian Johnston - d. 21.03.2018



Annette Flygare - d. 18.03.2018



Johnny Trøjborg - d. 18.03.2018



Johnny Trøjborg - d. 18.03.2018



Meget venlig ung mand der betjente mig... Følte mig velkommen og følte det var vigtigt at jeg var tilfreds. Maden var ganske udmærket og dejlig atmosfære med afslappet musik som ikke var for højt. Vil helt sikkert komme igen... God oplevelse.
Michael Nielsen - d. 16.03.2018



Vibeke Refsager - d. 12.03.2018



..... man studser over facaden der minder om en grill-bar, så kommer man ind og er der så hyggeligt, rigtig pænt og tjekket og nogle rigtig søde tjenere, der byder en velkommen. Vi fik hurtig den dejligste mad, som kom ind det tempo vi selv ønskede og husets vin er rigtig god til fin pris. Kaffen skal de til gengæld gøre noget ved, den var ikke god. Helt igennem en vellykket aften og vi kommer igen.
Tina Bisgaard - d. 11.03.2018



Smilende og serviceminded tjener. Rigtig god mad og fine portioner. Kommer igen! Tak for en god oplevelse.
Liselotte Brundby - d. 07.03.2018



Lina Valantiejute - d. 07.03.2018



Super lækkert mad. Behagelig betjening. Dejlig atsmosfære
Kim Madsen - d. 05.03.2018



Christina høier Ricke - d. 27.02.2018



Ok mad til tilbuds prisen. Vi måtte desværre konstatere 2 gange, at du ikke kunne leve op til hvad der var på drikkekortet. Vin og likør. Men sød og rar tjener.
Ronni Larsen - d. 27.02.2018



Ronni Larsen - d. 27.02.2018



Winnie Mikkelsen - d. 27.02.2018



Vivi Friis-Hansen - d. 25.02.2018



Udmærket mad til prisen. Vi valgte husets hvidvin, den var desværre ikke kold, * Prosciutto serveret på en focaccia brød med figner og årstidens grønt. Det var det mindste stykke skinke jeg nogensinde har fået, det smagte godt, figner ? den var et stk lille tør figen på tallerkenen, til gengæld var der masser af salat. Et stort stykke tiramisu til afslutning med valgfri god kaffe afsluttede måltidet, anbefalelsesværdigt
Annette Svenningsen Nielsen - d. 25.02.2018



En fantastisk middag, det var alle pengene værd. God og sød betjening med kunden i højsæde. Hyggeligt lokale. vi vil meget gerne vende tilbage.
Torben Clausen - d. 23.02.2018



Gitte Geertsen - d. 23.02.2018



Uffe Dan Henriksen - d. 19.02.2018



Uffe Dan Henriksen - d. 19.02.2018



Uffe Dan Henriksen - d. 19.02.2018



Fint til prisen ????????????
Per Burchall - d. 18.02.2018



Suverænt
Gitte Jartved - d. 18.02.2018



Super lækker mad og høflig betjening ????????????
Tina Mogensbæk - d. 18.02.2018



Tonny Rasmussen - d. 18.02.2018



Bente Vest Andersen - d. 17.02.2018



Bente Larsen - d. 16.02.2018



Dårlig service, dårlig mad. Det er anden gang vi prøver det, første gang var sidste år der var det mega lækkert, men igår smagte maden ikke af noget, serveringen var sjusket, og servicen var dårlig. Udover dette var der enorm lang ventetid.. Desværre, vi havde ellers glædet os til endnu en lækker middag.
Cecillie Hansen - d. 15.02.2018



Betjening meget venlig og imødekommende, rar atmosfære, menuen ok til prisen
Dres Bertelsen - d. 15.02.2018



Virkelig lækkert mad og et hyggeligt sted.
Jeannie Reckendorff - d. 14.02.2018



Rita Kusk - d. 13.02.2018



Rita Kusk - d. 13.02.2018



Do Steenstrup - d. 13.02.2018



Veltillavet mad og hjælpsomme tjenere.
Anja Nielsen - d. 11.02.2018



Dejlig mad i rigelige mængder og venlig og opmærksom betjening. I forhold til prisen et rigtig godt valg. Selv drikkevarerne er prismæssigt i et fornuftigt leje.
Neel Andersen - d. 09.02.2018



Et rigtig lille hyggelig sted???????? God mad????
ID22478954 Karen Birgitte Sonne Sonne - d. 09.02.2018



Pia Wagner Johansen - d. 26.01.2018



Maden god men betjeningen kunne være bedre
Michael Andersen - d. 24.01.2018



Lækker mad og god betjening
Michael Andersen - d. 24.01.2018



Stefania Marras - d. 23.01.2018



Michella Stuhr Bech - d. 23.01.2018



Maden var rigtig dårlig, og den menü vi havde forventet at få, var ikke den der blev serveret, alt i alt en rigtig skuffende oplevelse .
Nanna Bornebusch - d. 20.01.2018



Heidi Meiris - d. 20.01.2018



Anne Søndergaard - d. 19.01.2018



Anne Søndergaard - d. 19.01.2018



Anne Søndergaard - d. 19.01.2018



Anne Søndergaard - d. 19.01.2018



Line Kongsted - d. 17.01.2018



Problemet var at vi rent faktisk ikke fik den menu vi havde købt. Tjeneren fastholdt at det var menuen og først ved serveringen af hovedretten gik det op for ham, at det var en fejl. Vi fik kompensation i form af en cognac til kaffen
Bjarne Knudsen - d. 16.01.2018



Det er ikke eksklusiv middag som De/I skriver.
Annelise Volpato - d. 15.01.2018



Det skriver at det er en italiensk restaurant, men den er pakistansk. Men sød betjening af den eneste italiensk islæt. Maden ja hva kan man forlange 149kr.
Annelise Volpato - d. 15.01.2018



God og velsmagende mad. Fin betjening.
Inge Jørgensen - d. 14.01.2018



Fin og ok servering til de penge. Hyggeligt sted og venligt personale. 4 retter -149kr
Christina Klitlyng - d. 13.01.2018



Susanne Mortensen - d. 11.01.2018



Susanne Mortensen - d. 11.01.2018



Pia Marcher - d. 11.01.2018



En af retteren skulle have en sauce med trøffel smag men det var svært at smagen noget trøffel. Men ellers var der absolut ikke noget i vejen med smagen. Alting smagte rigtig godt og var tilberedt rigtig godt.
Steen Pedersen - d. 10.01.2018



Pia Bentsen - d. 10.01.2018



Susanne Haunsvig - d. 07.01.2018



Allan Andersen - d. 07.01.2018



Jacqueline Jessen - d. 07.01.2018



Jacqueline Jessen - d. 07.01.2018



Anna Brinch Thorsen - d. 06.01.2018



4 retters menu til 2. Absolut tilbuddet værd. Min mand kan ikke spise spinat pga blodlidelse, så de tilpassede uden noget hele menuen igennem til ham. Der blev fyldt op med koldt vand løbende og trods fyldt spisested, var servicen i top og de fortjente drikkepenge faldt med glæde. Dejlig aften på Istedgade.
Louise Friis - d. 05.01.2018



Veltilberedt og velsmagende menu, samt venlig servicering.
Joan Mcclellan - d. 02.01.2018



Henning Andersen - d. 27.12.2017



Julie Mørkeberg - d. 20.12.2017



Veltillavet mad i tilpasse portioner. Høflig betjening, men personalet taler ikke dansk.
Anja Nielsen - d. 20.12.2017



Iben Fisker - d. 17.12.2017



Arne Bak-Sørensen - d. 17.12.2017



En af vores bøffer var særdeles senet og den ene af desserterne uspiselig. Fik et glas rødvin som kompensation - men det reddede desværre ikke aftenen.
Carl Albrechtsen - d. 15.12.2017



Anni Bendtsen - d. 14.12.2017



meget fint til prisen,- rimelig vinpris. Ikke "haute cuisine"
Henning Lorenzen - d. 13.12.2017



Flot betjening samt god og velsmagende retter. Vi kommer gerne igen. Hilsen A. Nørholm
Angelika Nørholm - d. 12.12.2017



Super lækkert mad og meget venlig betjening. Det gør vi gerne igen.
Anita Bork - d. 11.12.2017



Jeg må indrømme, da jeg læste anmeldelserne efter jeg havde købt deals hertil, blev jeg en smule bekymret. Hold da op en masse negative anmeldelser. Vi var et selskab på 4 personer, som alle følte og velkomne og godt behandlet hele vejen igennem. Blev mødt af en meget venlig og opmærksom tjener, Den ene fra selskabet er vegetar, hvilket der også blev taget kærlig hånd om. Tjeneren var obs på, at alle retter var tilpasset korrekt, at mælken til kaffen var varm, samt at der var rigeligt til alle gennem hele middagen. Jeg er en af dem som går meget op i akustikken i lokalet, og må sige, at der var yderst behageligt at være, på trods af ,at der samtidig med os var et stort selskab med små børn. Ja personalet er ikke italiensk, og maden er ikke heller ikke kreeret af italiensk hånd, men det er gældende for en del restauranter. Så hvis man fokuserer på den mad, som bliver serveret, så er den velsmagende, fine portioner og appetitvækkende at se på. Bordvinen er en af de bedre til prisen og priserne på drikkevarerne er meget acceptable. Skulle jeg komme med en smule konstruktiv kritik til stedet, så må det være en opgradering af toiletforholdene ;-) Vi kommer gerne igen :-)
Helle Schultze Hansen - d. 10.12.2017



Hyggeligt sted med pragtfuld mad.
Torben Villestoft - d. 10.12.2017



Niels Zaar - d. 09.12.2017



Niels Zaar - d. 09.12.2017



Jytte Brock - d. 09.12.2017



Super dejlig mad og venlig og hurtig betjening. Centralt beliggende og nemt at gå til. Kan varmt anbefales.
Camilla Kandrup - d. 03.12.2017



Dejlig mad i dejlige omgivelser. Høflig on enkel betjening. At kalde menuen eksklusiv er måske en lille overdrivelse, men man får rigtig god mad til prisen.
Finn Jensen - d. 03.12.2017



Pernille S. - d. 03.12.2017



Charlotte Skøtt - d. 02.12.2017



Tommy Jespersen - d. 28.11.2017



Maden var god til prisen, pænt anrettet og venlig betjening.
Maria Truelsen - d. 27.11.2017



Jette Svendsen - d. 25.11.2017



Absolut den bedste deal, jeg har købt!! Flot mad - sød betjening! Besøg stedet.
Vibeke Mulvad - d. 24.11.2017



Super skønt sted, god betjening og lækker mad
Charlotte Hvid Olavsgaard - d. 23.11.2017



Peter Topp Jensen - d. 23.11.2017



lækkert!
Cecillie Hansen - d. 19.11.2017



Stella Kühn - d. 19.11.2017



Super dejlig mad????
ID22478954 Karen Birgitte Sonne Sonne - d. 19.11.2017



Virkelig godt, vi kommer igen????
Jørgen Christensen - d. 18.11.2017



Super dejlig mad og betjening????Den restaurant vil jeg gerne besøge igen????
Kirsten Rylander - d. 18.11.2017



Super betjening, super mad, kan kun anbefales
Jørgen Christensen - d. 17.11.2017



Alt i alt et lækkert tilbud. Dejlige omgivelser, venlig betjening og lækkert mad. Desserten trak en stjerne ned, da det desværre var en smagsløs tærte, hvor bunden var meget fugtig - da den havde stået i køleskabet. Ellers var det et dejligt besøg med denne lækre deal.
Mette Kogi - d. 16.11.2017



Etienne Adriansen - d. 16.11.2017



Dejlig mad, opmærksom betjening, i hyggelige omgivelser.
Sathi Hartmann - d. 12.11.2017



Anette Kjærager - d. 05.11.2017



Fantastisk service. Hyggeligt sted. Dejlig mad. Det møreste lækre kød og en fantastisk Tiramisu. Kan varmt anbefale stedet.
Jette Jakobsen - d. 29.10.2017



Velsmagende og velkomponeret middag. Høflig betjening og dejligt sted at sidde og snakke og nyde maden. God oplevelse.
Lise Lyck - d. 28.10.2017



Karen Marie Olesen - d. 27.10.2017



Tak for dejlig aften med fantastisk mad, drikke og service. Vil til en hver tid anbefale stedet.
Hanne Winther Nielsen - d. 27.10.2017



Susanne Jensen - d. 25.10.2017



Susanne Jensen - d. 25.10.2017



Susanne Jensen - d. 25.10.2017



Annette Fabricius - d. 25.10.2017



Annette Fabricius - d. 25.10.2017



Annette Fabricius - d. 25.10.2017



Sød betjening, men maden og stedet vil jeg ikke give mere end 2 stjerner
Henriette Lindholm-olsen - d. 24.10.2017



Meget venligt og imødekommende personale og rigtig god stemning
Dorrit Bakka - d. 23.10.2017



fin betjening-god mad- pæne lokaler
Randi Hansen - d. 20.10.2017



hyggeligt sted, fin betjening og god mad :-),:-),:-),:-),:-)
Annie Jensen - d. 19.10.2017



Mette Stage - d. 12.10.2017



Alt i alt en rigtig god oplevelse. Atmosfæren var rigtig hyggeligt og maden var fin, dog var bøffen i hovedretten lidt smagsløst.
Christian Søndergaard - d. 11.10.2017



Hanne Marsner - d. 11.10.2017



Skøn betjening! Maden var dog desværre ikke noget at skrive hjem om. Kødet var ikke særlig veltilberedt, og sovsen til både pasta og bøf var intetsigende og muligvis den samme.
Pernille Nordfolk - d. 11.10.2017



"Oksefilet" stegt som skosål, kapers og opbagt sovs til ALT ! Hvis Italien ligger i Bangladesh sååå ..... Det var et par timer vi aldrig får igen !!
Heidi Søndergaard - d. 06.10.2017



Leif Pedersen - d. 05.10.2017



Maden var som altid god, og betjeningen kunne ikke være bedre altså en god oplevelse
Vivi Handberg - d. 03.10.2017



Therese Indiane Nauta - d. 03.10.2017



Therese Indiane Nauta - d. 03.10.2017



Merete friis Schultz - d. 02.10.2017



Merete friis Schultz - d. 02.10.2017



Stort og pænt sted, men personalet har en noget laissez faire attitude, lidt sjuskede.
Helle Birkeslund - d. 01.10.2017



Rigtig god mad til en yderst rimelig pris
Charlotte Skøtt - d. 30.09.2017



Super lækker mad meget flot anrettet. Sød betjening. Vinen dog for varm.
Vibeke Holvert - d. 30.09.2017



God mad, sødt og opmærksomt personale, hyggelig atmosfære. Kommer helt sikkert igen
Liselotte Jenen - d. 30.09.2017



Super hyggelig restaurant med meget fin betjening. Meget søde, venlige og hjælpsomme. Dejlig menu som smagte rigtig godt og i passende mængder. Man var mæt da man rejste sig fra bordet. Vi kommer helt sikkert igen :-)))))
Michael Skriver - d. 29.09.2017



Kirsten Boge - d. 28.09.2017



Lisbeth Christiansen - d. 25.09.2017



Egentlig burde de ikke have NOGEN stjerner - OVERHOVEDET!! Det er da det værste, jeg nogensinde har oplevet! Den ene stjerne gives alene til de to søde unge piger, som virkelig forsøgte at samle op og klare skærene; Vi ankom som aftalt kl. 19.30 - og da kl. var over 22, fik vi hovedretten, som vi sendte ud igen: kødet kunne ikke tygges! Vi orkede ikke at vente mere, så efter at have talt med chefen, gik vi - og blev ikke afkrævet betaling for den vin, vi havde fået under den lange ventetid. Det var da det mest positive, der var at sige om den sag!!
Joan Nødvig - d. 24.09.2017



Dejlig mad, hyggeligt sted og fin betjening
Ann Grønning - d. 24.09.2017



Fik ikke apperitif, ventede 1 time på hoverdet som var oksefilet, sejt som sålelæder, blev sendt tilbage, får i stedet kolde skiver kalvefilet, men ikke med trøffelsovs som bestilt. Forlod stedet gale og sultne, men skulle dog ikke betale for drikkevarer. Under al kritik.
Erik Stanley - d. 23.09.2017



Fik ikke apperitif, ventede 1 time på hoverdet som var oksefilet, sejt som sålelæder, blev sendt tilbage, får i stedet kolde skiver kalvefilet, men ikke med trøffelsovs som bestilt. Forlod stedet gale og sultne, men skulle dog ikke betale for drikkevarer. Under al kritik.
Erik Stanley - d. 23.09.2017



Utrolig velsmagende 4 retters menu
Hanne Flesborg - d. 23.09.2017



Vi var der i 3 timer, men nåede kun 3 ud af de 4 retter. Desserten havde måske været god, hvem ved?? Det tog simpelhen for lang tid.
Annemette Bonnesen - d. 22.09.2017



Personalet var meget venlige Maden var desværre ikke noget hit, rigtig meget sovs om det var til pasta eller kødet smagte det ens.
Jeanne Lorentzen - d. 20.09.2017



Ikke hyggeligt
Søren Platou - d. 20.09.2017



Sød betjening - men der var desværre intet eksklusivt over denne menu. 2 af retterne var klistret ind i en flødesovs, der kun smagte af fløde. Ikke et sted jeg kommer igen
Birgit Krogh Johansen - d. 20.09.2017



Udmærket mad til prisen.
Silvia Schmitz - d. 19.09.2017



En enkelt stjerne for god betjening, men maden Var absolut ligegyldig, grænsende til ringe.
Monica Vildbæk - d. 16.09.2017



super mad---super betjening
Karin Bruun petersen - d. 15.09.2017



super mad --super betjening
Karin Bruun petersen - d. 15.09.2017



God mad og meget venlig betjening. Absolut et besøg værd.
Kjeld Christensen - d. 13.09.2017



Desværre ikke godt.
Maja Lundgreen - d. 12.09.2017



Tina Bech - d. 09.09.2017



Tina Bech - d. 09.09.2017



Tina Bech - d. 09.09.2017



Tina Bech - d. 09.09.2017



Tina Bech - d. 09.09.2017



Morten Riel - d. 05.09.2017



Hanne Gaillard - d. 28.08.2017



God værdi for pengene. Det er ikke eksklusiv men ganske udemærket.
Anette Medom Christensen - d. 27.08.2017



Niels F Jensbøl - d. 25.08.2017



Dårlig betjening. Tjenerne kunne ikke svare på hvad der var af vine eller fortælle noget om maden. Virkede som om de kom lige fra gaden af.. Maden var til 3 stjerner Betjening var til 1 stjerne
Kim Christensen - d. 24.08.2017



Maden var okay, men tjeneren kunne ikke svare på spørgsmål om vinene, og hvidvinen blev skænket i rødvins glassene. Da vi skulle betale var prisen på husets vin 245 kr, selvom der stod 225 menukortet.. Det blev kun rettet fordi virksomheden gjorde opmærksom på det.. I øvrigt pjattede tjenerne med hinanden og virkede uprofessionelt.
Kim Christensen - d. 23.08.2017



Louise Sievertsen - d. 23.08.2017



Kurt Mühlhausen - d. 22.08.2017



Dejlig og rigelig mad og skøn betjening
Vivi Handberg - d. 16.08.2017



Fuld tilfredshed med mad, sted og betjening
Mariann Markeng - d. 15.08.2017



Udmærket 4 retters menu og venlig, effektiv betjening
Mariann Markeng - d. 15.08.2017



Meget venligt og service minded personal, men bøffen var meget senet og hård at tygge. Derimod var Tiramisu ganske fortræffelig.
Preben S. Mogensen - d. 13.08.2017



Meget venligt og service minded personal, men bøffen var meget senet og hård at tygge. Derimod var Tiramisu ganske fortræffelig.
Preben S. Mogensen - d. 13.08.2017



Meget venligt og service minded personal, men bøffen var meget senet og hård at tygge. Derimod var Tiramisu ganske fortræffelig.
Preben S. Mogensen - d. 13.08.2017



Meget venligt og service minded personal, men bøffen var meget senet og hård at tygge. Tiramisu var ganske fortræffelig.
Preben S. Mogensen - d. 13.08.2017



Pia Jørgensen - d. 12.08.2017



Lene Nielsen - d. 12.08.2017



Jens Markussen - d. 11.08.2017



Vi følte os overvåget, nærmest nedstirret af personalet, som havde svært ved at finde på noget at lave. Der var nærmest helt stille i restauranten og meget få gæster. Narkohandel lige udenfor vinduet. Der hang en tåge af røg fra køkkenet i restauranten. Maden kan sammenlignes med noget fra en buffet restaurant i den billige ende. Oksefilet var sej og med en gennemtrængende smag af kul. Tiramisu var stadig halvfrossen. Standard priserne er helt hen i vejret.
William Hass - d. 08.08.2017



Fremragende oplevelse med deal på 4-retters menu. Maden var fantastisk, ikke noget som helst at klage over. Fik smagsprøve på rosevin, og vi fik en kande isvand. Under middagen blev kanden med vand fyldt op igen med koldt vand, uden at vi spurgte om det. Intet at udsætte på betjeningen, som under hele middagen var meget opmærksom. Kan varmt anbefales, og det er ikke sidste gang vi har besøgt Senza Nome. Vi havde bestilt bord til kl. 17, som nok er tidligt for mange, men vi undrede os over at der ikke var flere gæster. Inden vi forlod restauranten var der kun yderligere 2 gæster. Vi kommer gerne igen og forhåbentlig er der så mange andre gæster.
Berit Christensen - d. 06.08.2017



God mad. Høflig servering. Grunden til 3 stjerner er at serveringen, på ingen måde vidste noget om den mad De serverede. De kunne ikke svare på selv de mest simple spørgsmål om maden og forsøgte heller ikke at finde oplysningerne ved evt. at spørge kokken. Det var en rigtig flot resturent, og god kvalitet ifh. til mad. Jeg forstår derfor ikke hvorfor de ikke bruger tid på at oplærer serveringen. Mvh Henrik Hylleberg
Henrik Hylleberg - d. 29.07.2017



Thomas Steenberg - d. 29.07.2017



Thomas Steenberg - d. 29.07.2017



Thomas Steenberg - d. 29.07.2017



Thomas Steenberg - d. 29.07.2017



Hanne Damborg - d. 29.07.2017



Lækkert og spændende mad, rigtig sød betjening og hyggelig restaurant.
Hanne Damborg - d. 29.07.2017



Jeg vil give en stjerne for forretten og betjeningen, mere kan det ikke blive til da resten af retterne var virkelig dårlige. Ret nr 2 var ikke som beskrevet på beviset, bøffen var så sej at den overhovedet ikke var til at tygge, og desserten var lige taget ud af fryseren så den var stadig halv frossen. I burde ikke sælge beviser dertil, det er ikke pengene værd og bestemt st sted jeg aldrig kommer igen. Meget skuffende oplevelse.
Mia Andersen - d. 28.07.2017



Betjeningen var særdeles god. Madens kvalitet varierede fra god til mindre god.
Thorkil Frandsen - d. 28.07.2017



De havde ikke noteret vores booking, selvom vi havde fået bekræftelse på den. - Vi fik maden, før vi havde bestilt drikkevarer. - Maden var lunken og virkede noget "træt" i det.
Inge Thomsen - d. 25.07.2017



De havde ikke noteret vores booking, selvom vi havde fået bekræftelse på den. - Vi fik maden, før vi havde bestilt drikkevarer. - Maden var lunken og virkede noget "træt" i det.
Inge Thomsen - d. 25.07.2017



De havde ikke noteret vores booking, selvom vi havde fået bekræftelse på den. - Vi fik maden, før vi havde bestilt drikkevarer. - Maden var lunken og virkede noget "træt" i det.
Inge Thomsen - d. 25.07.2017



De havde ikke noteret vores booking, selvom vi havde fået bekræftelse på den. - Vi fik maden, før vi havde bestilt drikkevarer. - Maden var lunken og virkede noget "træt" i det.
Inge Thomsen - d. 25.07.2017



Bente Kirkeby - d. 22.07.2017



Ulla Nymann - d. 22.07.2017



En positiv kulinarisk oplevelse.
Sonni Larsen - d. 21.07.2017



Hyggeligt sted, venligt personale, veltillavet og lækker mad....en dejlig oplevelse.
Jytte Hildebrand - d. 18.07.2017



Lærke Simens - d. 18.07.2017



Lærke Simens - d. 18.07.2017



Lærke Simens - d. 18.07.2017



Julie Ziegler Lærkesø Andersen - d. 17.07.2017



God mad. God betjening. Men retterene blev for hurtigt serveret. Ude af døren igen på under 90 minutter. Super stemning.
Nick Juul - d. 16.07.2017



God mad og betjening. Synes ventilationen i lokalet er dårlig - meget røg/os i lokalet, der sidder i tøjet bagefter Lidt for meget ruccola, i de forskellige retter - overvej lidt mindre. Anden grønt til mellemretten kunne være spinat i stedet for ruccola(synes ikke ruccola passede i den ret). Ellers super fint og meget italiensk - som lovet! Jan
Jan Dupont - d. 15.07.2017



Super hyggeligt sted med rigtig fin mad og betjening. Dog vsmagte grønt og kød lidt overbranket til hovedretten.
Vera Skjødt - d. 13.07.2017



Super mad og betjening til prisen
Vibeke Andersen - d. 13.07.2017



Kenn Sessing Olsen - d. 12.07.2017



meget lækker mad, venlig og opmærksom service af meget søde og smiilende "piger".
Annette Rasmussen - d. 11.07.2017



Vi fik en udsøgt 4 retters middag med velkomst drink, serveret af de sødeste piger så kan man ikke forlange mere.
Vivi Handberg - d. 10.07.2017



Dejlig menu og sød og rar betjening. Havde vinduesplads og der var nok at se på ude på gaden.
Jan Borup - d. 10.07.2017



Velta Redliha - d. 08.07.2017



Qian Bøjden - d. 06.07.2017



Det var rigtig god mad og betjening.
Lone Hansen - d. 05.07.2017



Fantastisk middag og fantastisk betjening.
Sanne Lætgaard - d. 05.07.2017



Gitte Sejer - d. 03.07.2017

Tilbudibyen bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Luk