logo
ALLE ANMELDELSER FOR

Ristorante La Porchetta


Der er afgivet 34 anmeldelser


Maden var ikke helt italiensk nok. Brun sovs til kødretten er ikke OK. Den eneste billigere rødvin var udsolgt, og alternativet var enten ikke godt eller meget dyrere. Desert var ikke panna cota, men en underlig fed ting.
Dorthe Jacobsen - d. 10.11.2019



Lækre drikkevarer, men maden levede desværre langt fra op til forventningerne. Det var især hovedretten der skuffede - ufærdige kartofler og sejt senet kød, der ikke smagte spor godt eller var saftigt. Heldigvis fine lokaler og betjening.
Judit Grant - d. 09.11.2019



En aften med mange fejl og mangler.Mit kalvekød var sejt og ikke til at spise. Man sagde, at der ikke havde været problemer med det stykke, man havde smagt umiddelbart inden min servering.Det er normalt sådan, at man ikke antyder, at kunden ikke har ret. Jeg skulle påtale kalvekødet 2 gange, inden man tilbød en omgang fisk.
Hans Finderup Jensen - d. 16.09.2019



Jytte Gyllenborg - d. 01.09.2019



God betjening, meget imødekommende uden at værepåtrængende, maden var meget fint og frisklavet og i stedet for den dessert der stod på værdibeviset fik vi tilbudt en særlig dessert: semifreddo al amaretto, som var noget af det bedste vi har smagt. Det eneste negative jeg kunne anføre var, at deres kaffemaskine var i stykker - en bagatel, der ville blive rettet snarest. Betegnelsen " maden som vores mamma har lavet" kom til sin rette.
Jarka Simonsen - d. 08.08.2019



1 stjerne for maden. Dødsyg mad. Kaotisk sted uden styr på noget. Ekstra stjerne for deres nye kvindelige italienske tjener der virkelig forsøgte.
Nina Barbre - d. 02.08.2019



Hvis man kunne give 0 stjerner, ville dette være tilfældet! Magen til frækhed!!! Det var det absolut DÅRLIGSTE både mad og service. Drikkevarerne vi fik til at starte med var flade og manglede både smag og bobler. Vi ventede i alt 1,5 time på det mad vi fik.. Vi fik ikke det kød som vi havde bestilt, derudover smagte kartoflerne af jord, gulerødderne var elastiske og det kød som vi så fik var sejt og smagte gammelt. Og jeg vil slet ikke starte på saucen, som jeg stadig kan smage som et dårligt opstød! Efter vi fik hovedretten, smagte vi på de forskellige ting, men blev enige om at maden var uspiselig! Vi sagde til tjeneren at vi ikke skulle have dessert og vi ville gå. Tjeneren som hverken kunne dansk eller engelsk, løb efter os med truende adfærd og sagde at vi SKULLE betale for de dårlige drikkevarer. Efter en ubehagelig diskussion, blev vi ufrivilligt enige om af betale drikkevarerne men til gengæld skrive en dårlig anmeldelse. Vi fik ikke betalt drikkevarerne, da de på mystisk vis kun ville tage imod mobilepay. Denne oplevelse var under ALT kritik og vi vil virkelig anbefale folk til IKKE at besøge stedet. Hilsen de 3 sultne mennesker.
Sasja Nielsen - d. 01.08.2019



Katrine Ziegler - d. 28.07.2019



Maden var fin, men total uprofessionel betjening, de vil det rigtig gerne, men der mangler bare en hel del
Henrik Madsen - d. 27.07.2019



Hovedretten var dårlig. Men hyggeligt sted og god betjening.
Anne Dela - d. 25.07.2019



Clement Marott - d. 17.07.2019



Lækkert mad, smagte fantastisk. God service Kan kun anbefales????
Heidi Calberg - d. 13.07.2019



God oplevelse og dejlig betjening, hyggelig atmosfære.
Jonna Uldahl - d. 13.07.2019



Felicja Krogh - d. 10.07.2019



Meget fint betjening og god typisk italiensk mad.
Felicja Krogh - d. 10.07.2019



Det var en god og interessant oplevelse, hvor man kunne mærke at der var tænkt over maden og oplevelsen som helhed. Maden var god og stemningen var hygge.
Timmo Bayless - d. 04.07.2019



fantastisk sted og super god mad. Betjeningen var så venlig og imødekommende. Det var en gennemført god aften. Kan klart anbefale andre at komme afsted
Anders Rønnebech - d. 21.06.2019



Maden smagte fint og levede op til tilbuddet pris, men ville være fæl skuffet, hvis jeg havde givet fuld pris.
Ronni Larsen - d. 20.06.2019



Maden smagte fint, betjeningen var ikke prangende - dog kom "værtmutter" og var vældig serviceorienteret og spurgte til vores tilfredshed med maden. Vi ønskede en flaske rose, som der kun var 2 at vælge imellem. Vi valgte den billigste, men den var udsolgt - og vi skulle give dobbelt op, hvilke vi ikke var interesseret i.
Ronni Larsen - d. 20.06.2019



Lene Susanne Larsen - d. 16.06.2019



Det var en dejlig spagetti, der blev serveret, hvor både forret og dessert var ok. Betjeningen var højlig og meget venlig, og derfor får stedet tre stjerner af mig.
Preben S. Mogensen - d. 16.06.2019



Det var desværre en meget stor skuffelse, da kalvekødet var så hårdt at skære i, at kniven næsten brækkede. Betjeningen var højlig og meget venlig, og derfor får stedet en stjerne, da maden ikke var særlig god.
Preben S. Mogensen - d. 16.06.2019



Det var desværre en meget stor skuffelse, da kalvekødet var så hårdt at skære i, at kniven næsten brækkede. Betjeningen var højlig og meget venlig, og derfor får stedet en stjerne, da maden ikke var særlig god.
Preben S. Mogensen - d. 16.06.2019



Det var desværre en meget stor skuffelse, da kalvekødet var så hårdt at skære i, at kniven næsten brækkede. Betjeningen var højlig og meget venlig, og derfor får stedet en stjerne, da maden ikke var særlig god.
Preben S. Mogensen - d. 16.06.2019



Mikael Slot - d. 31.05.2019



Merete friis Schultz - d. 11.05.2019



Dejlig mad og god betjening
Merete friis Schultz - d. 11.05.2019



brødet var ikke ristet men bagt stenhård sovsen og kartoflerne svare ikke til billedet tiramisi med jordbær og jordbærmarmelade,nej tak det hele skulle være mere italiensk.
Jette benna Malmberg - d. 03.05.2019



Godt til prisen og meget flinkt personale.
Johanne Nielsen - d. 26.04.2019



Gunvor Schjelde - d. 25.04.2019



Så skøn mad og skøn stemning. Skynd dig derned :)
Gunvor Schjelde - d. 25.04.2019



Julie Grønlund - d. 25.04.2019



Fantastisk betjening ????
Susanne Jørgensen - d. 21.04.2019



Hyggelig lille restaurant. God stemning, god betjening og maden var god (brødet ved forretten var ristet for meget, det var hårdt, men smagen var god). Hvis jeg skal komme med noget som jeg godt kunne tænke mig anderledes, så var det at der gerne måtte gå lidt længere tid imellem retterne (med det mener jeg, at der gerne må gå længere 5 minutter) Men alt i alt en hyggelig aften
Klaus Svensson - d. 13.04.2019

Tilbudibyen bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Luk