ALLE ANMELDELSER FOR

Feng Massage


Der er afgivet 587 anmeldelser


Annemarie Nielsen - d. 19.08.2019



Jannik Gillesberg - d. 16.08.2019



Rigtig god massage og super søde og venlige behandlere.
Annmari Bæk henriksen - d. 14.08.2019



Skøn massage
Karina Munk - d. 14.08.2019



Dejlig massage og søde kinesiske massører. Det er ikke sidste gang, jeg kommer. Fik i dag også akupunktur pga. spændinger i lænden.
Solveig Larsen - d. 06.08.2019



Rita Hansen - d. 06.08.2019



Tonni Nilausen - d. 03.08.2019



Skøn massage som jeg vil anbefale alle at tage
Preben S. Mogensen - d. 02.08.2019



Skøn massage som jeg vil anbefale alle at tage
Preben S. Mogensen - d. 02.08.2019



Noura Deriouech - d. 26.06.2019



Super behandling
Kirsten Pedersen - d. 26.06.2019



Sød og venlig personale. God massage. Kan varmt anbefales.
Linda Krintel - d. 17.06.2019



Johnn Lagermann - d. 22.05.2019



Feng er utrolig dygtig og ved lige hvor hun skal sætte ind. Prof. mvh. Lars
Lars Bruun - d. 21.05.2019



Anne Janstrup - d. 17.05.2019



Jeg var så tilfreds med massagen, at jeg allerede har booked flere tider????
Alice Kynde - d. 10.05.2019



Dejlig massage :)
Laila Marer - d. 10.05.2019



Ikke særlig god oplevelse. Lokalet var småt, snusket og snavset. Nemt at booke tid og god kommunikation. Selve massagen var ikke noget at råbe hurra for og hun brugte meget tid på at prøve at sælge mig en akupunktur behandling imens jeg blev masseret. Temmelig irriterende når jeg flere gange siger jeg hverken har tid eller penge til det. Generelt virkelig uprofessionelt og nok den dårligste massage oplevelse jeg har prøvet.
Anni - d. 01.05.2019



???? Har været der en del gange nu .... fin massage
Isabelle Thorn - d. 28.04.2019



Vivi Ettrup - d. 15.04.2019



Maj-britt Ibsen - d. 15.04.2019



Hanne Jespersen - d. 10.04.2019



Feng er super dygtig massører. Kommer tilbage igen!
Svetlana Koshman - d. 02.04.2019



Så godt.
Camilla Elmquist - d. 29.03.2019



Waste of time and money
Abdullah Esbenati - d. 25.03.2019



Fantastisk kropsmassage. Virkelig god & dybdegående massage. De er søde & så dygtig. Kan virkelig anbefales.
Camilla Elmquist - d. 08.03.2019



Feng er meget venlig og informerer godt, omkring mit problem
Henriette Långstedt - d. 11.02.2019



Hassan Oueitti - d. 07.02.2019



Helle Sobieski - d. 04.02.2019



De prøver mersalg mens behandlingen er i gang.
Candice Cooper Graham - d. 01.02.2019



Feng selv er vældig ihærdig til massagen. Det kan kun anbefales. Jeg skal derind igen, inden længe og prøve akkupunktur. MvhJudy
Judy Pedersen - d. 31.01.2019



Martin Mench - d. 30.01.2019



Allan Green - d. 30.01.2019



Venlig dame. Hendes danske er absolut forståeligt. Parkeringsmuligheder er lidt udfordrende. Åbningstid om aftenen er et plus.
Anja Nielsen - d. 30.01.2019



perfekt
Johnn Lagermann - d. 25.01.2019



Mette Segerlund - d. 22.01.2019



Dorte Krabsen - d. 14.01.2019



Martin Sonne - d. 13.01.2019



Igennem de sidste mange år har flere traumer sat sine tydeligt spor i min krop i form af anspændthed og ømhed...allerede efter den første time hos Feng, hvor hun i øvrigt nærmest kun ved lasersyn fandt hvert et punkt, fået det betydeligt løsere i kroppen...Jeg skal tilbage til Feng hurtigst muligt.
Marianne Usul - d. 03.01.2019



Dygtige og søde og rare.
Martin Samsøe Christensen - d. 20.12.2018



Dejligt behageligt
Preben S. Mogensen - d. 20.12.2018



Super god helkropsmassage. Fik tilbudt tilkøb af cupping og det var super godt. Glæder mig til næste gang.
Alex Hansen - d. 18.12.2018



Bitten Charloth Svane - d. 18.12.2018



Super god massage og meget venlig behandler. Købte 3-turs kort efter 1. behandling.
Nete Bjerregaard - d. 16.12.2018



Fantastisk massage, Feng er effektiv og dygtig. Jeg kommer ien!
Anne Dalgaard - d. 14.12.2018



Pia Krüger - d. 07.12.2018



Kirsten Pedersen - d. 03.12.2018



Vil direkte advare mod at få lavet Eyelash Extension hos Feng Massage. Jeg tror ikke på, at de (eller ihvertfald hende jeg blev behandlet af) er uddannet i at sætte vipper på. Jeg har prøvet det flere gange før hos flere forskellige og denne behandling er klart den ringeste og mest smertefulde jeg har været ude for, da mine egne øjenvipper klistrede sammen og jeg fik lim i øjnene, så det sved voldsomt, både under og efter behandlingen. Det føltes som om, extensions bare blev dyppet i (rigelig mængder) lim og blev lagt på mine egne vipper. Behandlingen tog kun en time. Normalt tager det 1,5-2 timer, hvilket også står i dealen. Hun brugte ca. 10-15 minutter til at sidde med en vifte, for at få limen til at tørre. Ikke én gang børstede hun vipperne, selv om jeg spurgte ind til det. Extensions er klistret på i klaser med løs hånd, så det ligner “buketter” og ikke single eyelashes. Allerede samme aften faldt de første af. Det gør de stadig - kun to døgn efter. Der er limet flere Eyelash Extensions på øjenvipperne, hvilket er ubehageligt, og det gjorde ondt/stak undervejs. Jeg vil næsten påstå, at de snyder, og bruger buket-extensions, for der ryger ofte flere vipper af ad gangen, og det giver store huller/mellemrum og ser forfærdeligt ud. Derudover er der hvide lim-klaser, så det ligner man har søvn i øjnene. Mine øjne svider stadig og løber i vand, og jeg frygter en allergisk reaktion. Jeg gi’r folk ret i, at de har travlt med deres telefoner og at stedet ser uhygiejnisk ud. De er svære at kommunikere med. Hver gang jeg spurgte ind til hendes metode eller lign., så grinede hun bare. Og hun kunne ikke få mig hurtigt nok ud af døren, da der stod et par og ventede på parmassage - men den ene massør var gået hjem, og de havde misforstået hinanden i booking (der foregår på sms). Jeg ved ikke, om jeg blev behandlet af Feng eller hendes assistent. Hun præsenterede sig ikke. Det kan godt være, at Feng er en dygtig massør, men de burde forbydes at lave Eyelash Extensions!
Helle Markvad - d. 02.12.2018



Rigtig god massage - hun arbejder hårdt og tager godt fat. Vi havde nogle kommunikations misforståelser som betød at hun gav mig en ekstra behandling som kostede flere penge, men da jeg fortalte hende at misforståelsen var sket slog hun væsenligt ned i pris og jeg syntes det var rimeligt at betale de 100kr ekstra det var, for at hun havde behandlet oveni. Hun prøver ikke at snyde nogen! Hun var orienteret omkring at afhjælpe mit problem og arbejdede effektivt.
Mie Kamp - d. 01.12.2018



Johnn Lagermann - d. 27.11.2018



Judy Pedersen - d. 19.11.2018



Angelika Nørholm - d. 19.11.2018



Det var OK
Preben S. Mogensen - d. 16.11.2018



Super godt. Jeg følte mig som ny efterfølgende.
Preben S. Mogensen - d. 14.11.2018



Jeg ville helst give 0 stjerner, men denne mulighed forekommer ikke. De snyder og bedrager deres kunder, hold Jer væk, vælg et andet tilbud. Massagen er ikke engang god heller og når du er færdig med behandling vil de have flere penge af dig. Dertil er de svære at kommunikere med, spild af penge, spild af tid
Camilla Dosanjh - d. 12.11.2018



Afrah Al-Jabouri - d. 07.11.2018



Fin Massage
Johnn Lagermann - d. 02.11.2018



Pia Krüger - d. 17.10.2018



Ikke den vilde luksus, men massere det kan de MvhJudy
Judy Pedersen - d. 09.10.2018



Dejlig behandling.
John Jensen - d. 03.10.2018



Fin behandling
John Jensen - d. 03.10.2018



Dygtig massør. Skal måske lige stramme lidt op på sit aftalesystem
Ole Heilmann - d. 28.09.2018



Bitten Charloth Svane - d. 27.09.2018



Lise Povlsen - d. 27.09.2018



God massage, lidt rodet sted.
Lisbeth Gry Madsen - d. 17.09.2018



Feng er en super dygtig massør, der tager sig af kroppens udfordringer.
Anne Dalgaard - d. 14.09.2018



Linda Simonsen - d. 14.09.2018



Birgitte Søndorf - d. 10.09.2018



Dejligt og afslappende
Helene Hoff - d. 13.08.2018



Jeanette Lund - d. 13.08.2018



Susanne Hines - d. 16.07.2018



Sidsel Bloxham - d. 13.07.2018



Louise Lund Frandsen - d. 20.06.2018



jeg har to værdibeviser, det ene er nu indløst, det næste bliver indløst om 14 dage, det første var jeg meget tilfreds med. med varme hilsner Merete
Merete Buddig - d. 19.06.2018



Susan Andersen - d. 13.06.2018



Den bedste massage fås hos Feng. Jeg har aldrig fået så god massage før. Og jeg holder mig til hende lige til hun stopper.
Tina Madsen - d. 11.06.2018



Sofie Sørine Ankjær Nielsen - d. 11.06.2018



Rigtig dygtig massør, som gik grundigt til alle mine problemområder og fik løsnet på det. Kommer helt sikkert igen.
Anna Maria Wierød - d. 08.06.2018



Feng Massage kan anbefales til alle der ønsker
Anne Dalgaard - d. 06.06.2018



Janne Lysgaard Knudsen - d. 29.05.2018



Fin behandling..
Johnn Lagermann - d. 25.05.2018



Bare en helt igennem god oplevelse, kan virkelig varmt anbefales..
Brith Nielsen - d. 11.05.2018



Annette Ulrich Kristensen - d. 11.05.2018



Rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales.
Kirsten Andersen- Stampe - d. 23.04.2018



Maja Toft - d. 13.04.2018



Perfekt behandling..
Johnn Lagermann - d. 12.04.2018



Virkelig kompentente! Fik en meget effektiv behandling og har allerede ved afslutning bestilt en ny tid! Og så er de venlige og søde derinde :)
Anna Maria Wierød - d. 11.04.2018



Rikke Peters - d. 10.04.2018



Jeg er meget skuffet over den kedeligste tur hos Feng Massage og det er absolut mit sidste gangs besøg. Jeg bestilte 60 min massage, men søde feng var meget optaget af sin mobil og hun skrev besked og kiggede på fasebook osv. med ene hånd og gave mig massage med den anden hånd. Da jeg bad hende at fokuser lidt mere, grinede hun og sagde hun bruger kun tommelfingeren...???????????? Derfor vil jeg heller ikke anbefale stedet til andre.
Elham Goudarzi - d. 09.04.2018



Jeg fik en rigtig god massage med ekstra fokus på problemområderne, skuldre/ryg/lægge. Kan bestemt anbefale massage her.
Allan kundby Pedersen - d. 09.04.2018



Tilfreds. Mange tak!
Lilit Garibian - d. 05.04.2018



Nicole Thorn - d. 03.04.2018



Mohamed Maali - d. 02.04.2018



Grundet egen forsinkelse fik jeg kun 25 min massage. (Da var der nemlig frokost.) Mest hoved, øre og langs rygsøjlen. Trods at skuldre og lænd var det jeg trængte til at få masseret. Blev tilbudt akupunktur, men nålene var ikke i emballage og lå bare fremme i en skål. Så det skulle jeg ikke have af hende. Jeg har købt 2 beviser. Næste gang er jeg lovet massage af indehaveren og det glæder jeg mig til. Det kan kun blive bedre. Viser det sig, at det er godt - Laver jeg naturligvis en ny bedømmelse og bliver måske fast kunde.
Liselotte Persson - d. 15.03.2018



Lone Dyrholm - d. 12.03.2018



Super
Hanne Meldgaard - d. 06.03.2018



Altid en fornøjelsens kommer igen igen
Sandra Flores Kristensen - d. 05.03.2018



Massagen var god, men der var ikke meget plads til F.eks sit overtøj
Susan Andersen - d. 04.03.2018



Dejligt
Martin Lundberg - d. 04.03.2018



Pia Jørgensen - d. 27.02.2018



den bedste massage
Anne-Mette Nielsen - d. 21.02.2018



Altid en fornøjelse at få massage hos Feng.
Sandra Flores Kristensen - d. 20.02.2018



Dejlig afslappet ????
Linda Drewsen - d. 19.02.2018



Lise Andersen - d. 23.01.2018



Super dejlig massage hvor ryg, nakke, ben, fødder, ansigtet og hovedbunden fik en kærlig omgang. Kan anbefales..
Maria Mikolajek - d. 20.01.2018



Søren Thomsen - d. 13.01.2018



Lisbet Klitholm - d. 10.01.2018



Det var bare dejligt...
Johnn Lagermann - d. 28.12.2017



Super
Hanne Meldgaard - d. 20.12.2017



Hvis du trænger til at få myoserne arbejdet igennem er det et rigtigt godt sted at besøge. Indretningen er ikke "spa lækkert" men massagen fejler bestemt ikke noget. Jeg har købt et klippekort til 3 gange besøg efterfølgende.
Anette Nielsen - d. 15.12.2017



Meget kompetent og grundig behandling. Kan meget varmt anbefales.
Flemming Jørgensen - d. 11.12.2017



Altid mega god og effektiv massage. Er fuldstændig som et nyt mennesker dagen der på. Er kommet i mange år hos Feng og kommer altid tilbage da hun bare er dygtig.
Sandra Flores Kristensen - d. 06.12.2017



Anne-marie Kozeluh - d. 28.11.2017



Bittern charloth Svane - d. 23.11.2017



Dorte Krabsen - d. 22.11.2017



Som at blive genfødt - kan anbefales.
Bittern charloth Svane - d. 22.11.2017



Meget omhyggelig og grundig
Dina Bonde Nielsen - d. 17.11.2017



Kunne være hyggeligere og varme
Viv Jankovic - d. 16.11.2017



Det var en behagelig oplevelse. Der var noget privat udvekling mellem behandler og hendes mand. MEN det gav det hele en rolig og hjemlig atmosfære og jeg følte mig helt tryg ved det. Jeg vil anbefale stedet til andre og vender selv tilbage.
Lilian Jensen - d. 07.11.2017



Martin Lundberg - d. 04.11.2017



Jette Mathiasson - d. 02.11.2017



Skøn afslappende massage, kommer helt sikkert igen
Teddy Sørensen - d. 30.10.2017



Bente Bay Schmith - d. 20.10.2017



Annika Dilling - d. 19.10.2017



Altid godt at være en tur på Feng’s briks. Hård og mega effektiv. Er kommet der i årevis da effekten af hendes behandlinger er enorm.
Sandra Flores Kristensen - d. 16.10.2017



Heidi Harmsen - d. 16.10.2017



Henrik Stilhof Larsen - d. 11.10.2017



Kun godt at sige - hun tager virkelig fat - av
Niels Hansen - d. 06.10.2017



Virkeligt dygtig massør. Jeg følte mig passet på, i kompetente hænder og virkeligt træt efter mit besøg hos Feng. Jeg glæder mig til at komme igen :)
Lisbet Holm - d. 28.09.2017



Massagen var rigtig god. Men så kom der en der arbejder der, hun begyndte at tale hele tiden, det er irriterende når man gerne vil slappe af. Men ikke nok med det så spiste hun også gulerødder. Det var rigtig øv, for det var ellers en god massage.
Winnie Lund - d. 27.09.2017



Dejlig afslappende. Håber på god lindring af muskelspændinger efter et par ganges massage
Kirsten Renard - d. 26.09.2017



Dorte Grønlund - d. 26.09.2017



Rigitg god behandling som gik i dybden i de ømme muskler, afslappende og grundigt
Anne Sahlholdt - d. 22.09.2017



Gitte Geil - d. 19.09.2017



Super dejlig og meget kompetent massage. Jeg kommer altid igen
Dorthe Jensen - d. 16.09.2017



Elsebeth Duus Hansen - d. 15.09.2017



Det er en vidunderlig massage, og man er dejligt Afslappet bagefter
Cathrine Schandorff - d. 12.09.2017



Rikke Kröncke - d. 07.09.2017



Alltid god behandling hos Feng
Helene Hoff - d. 07.09.2017



Heidi Nørgaard - d. 07.09.2017



Krista Lindenhann - d. 29.08.2017



Meget kompetent behandler.
Niels Vilhelmsen - d. 19.06.2017



Birgitte Diness - d. 31.05.2017



Birgitte Diness - d. 31.05.2017



Rigtig dejlig behandling - vanedannende!
Birgitte Diness - d. 30.05.2017



Det tages fat og det er godt :) Feng kan sit kram.
Susanne Rasmussen - d. 17.05.2017



Bibi Baunkilde - d. 05.05.2017



Gitte Geil - d. 25.04.2017



Rigtig grundig og omhyggelig massør. Man kan mærke at hun ved hvad hun har med at gøre. Følte mig rigtig godt behandlet af den dygtige og venlige massør.
Agusta Sigurdardottir - d. 20.04.2017



Fantastisk dejlig massage!
Preben S. Mogensen - d. 07.04.2017



nogenlunde
Majaloisie Sofie Stens Reenberg - d. 05.04.2017



Super afslappende full body massage. Meget professionel behandling. Kan varmt anbefales.
Anne Riis Andersen - d. 22.03.2017



Susanne Kyvsgaard - d. 18.03.2017



Susanne Kyvsgaard - d. 18.03.2017



Marianne Lescher - d. 16.03.2017



Meget in behandling. Selvom jeg havde glemt tid og sted. Ringede Feng efter mig. Det var super.
Tina Gjelstrup - d. 26.02.2017



Selve stedet er ikke så indbydende - massagen ok
Kirsten Jensen - d. 24.02.2017



Jeanne Fitzwilliams - d. 23.02.2017



Feng er en meget kompetent massør, hun er grundig og systematisk. Feng lytter efter når man fortæller om kroppens problem områder og løser det over en række behandlinger.
Anne Dalgaard - d. 22.02.2017



Dejlig.
Bente Iversen - d. 18.02.2017



Inge Jacobsen - d. 16.02.2017



Sara Thormar - d. 15.02.2017



Erfana Elahi - d. 09.02.2017



Anne Pruehs - d. 26.01.2017



Frygteligt!
Line Edvardsen - d. 24.01.2017



Super professionelt
Gitte Johansen - d. 20.01.2017



fint, dog kunne jeg ønske, at ansigtsbehandling også omfattede at man fik renset huden, dvs. fjernet urenheder.
Marianne Bach - d. 17.01.2017



Massage var ok, men bestemt ikke noget jeg vil vende tilbage til. Ansigsbehandling var slet ikke noget jeg vil vende tilbage til.
Linda Magnusson - d. 04.01.2017



Vil ikke mene det var helkropsmassage mest på ryg og lidt på ydresiden af benene.. blev faktisk mere iriterende end afslappet
Helle Thingtved - d. 29.12.2016



Ingelise Sejersen - d. 19.12.2016



Gitte Geil - d. 15.12.2016



Maj-britt Ibsen - d. 05.12.2016



Marianne Petersen - d. 01.12.2016



Martin Lundberg - d. 28.11.2016



Anni-Elisabeth Johansen - d. 25.11.2016



super massage, endelig en der kan tage fat.
Anja Kaul - d. 23.11.2016



Massagen helt i top. Hun kunne mærke hvor jeg var øm, steder hvor jeg ikke selv vidste jeg havde ondt, kunne jeg mærke da hun trykkede. Når ikke hun får 5 stjerner, skyldes det indretning, og at min veninde og jeg ikke fik massage samme tid, men måtte vente på hinanden.
Lone Madsen - d. 21.11.2016



Ewa Maria Kuninska - d. 14.11.2016



Malene Moll Vandel - d. 31.10.2016



Flink og venlig betjening
Erik Møller - d. 27.10.2016



Michael Broch - d. 25.10.2016



Hanne Unold - d. 19.10.2016



Michael Broch - d. 07.10.2016



Dejligt sted og atmosfære og dygtig massør som giver meget blid og afspændende massage.
Annette Jensen - d. 05.10.2016



Rigtig god behandling Og søde behandlere Tusind tak
Fatiha Hamdaoui - d. 02.10.2016



Kirsten Pedersen - d. 01.10.2016



Malene Nielsen - d. 01.10.2016



Super. Fandt alle de ømme steder.
Christian Larsen - d. 24.09.2016



Fantastisk sød og meget dygtig massør. ????
Gitte Geil - d. 22.09.2016



Rigtig godt
Anita Rasmussen - d. 20.09.2016



Jimmy Kjærsvold - d. 19.09.2016



Olga Hentze - d. 16.09.2016



Annebell Nielsen - d. 15.09.2016



Dygtig behandler.
Erik Lindholm Kirk Madsen - d. 06.09.2016



Birgit Krabsen - d. 02.09.2016



Ulla Lilja Frederiksen - d. 21.08.2016



Søs og imødekommende. Skøn behandling.
Anja Kaul - d. 17.08.2016



Gode behandlinger
Salmon Pia - d. 13.08.2016



Havde læst div. anmeldelser forinden så havde ikke de store forventninger... Og hurra for det. Hun startede med kropsmassagen og efter 5 min. hentede hun sin mobil, hvorefter hun masserede mig on/off kun med en hånd, fordi hun havde travlt med mobilen i den anden!!! Hun virkede totalt amatør mht. massageteknikker, hun kunne nærmest kun 3 teknikker, men sikkert pga. mobilen og mine veninder som ikke er uddannet massører kan give en meget bedre og alsidig massage! Har aldrig oplevet noget lign.!! Forsøgte at løfte hovedet og gi til kende at det ikke var i orden med den mobil, men det forstod hun ikke. Ville heller ikke sige det direkte af frygt for at hun så ville afbryde massagen, som virkelig var tiltrængt på min ømme krop. Ansigtsbeh. blev dog udført med 2 hænder - bestod af afrens, creme og en maske i 15 min. Ingen dybdegående beh., men ok dejligt. Ærgrer mig at jeg ikke påtalte hendes mobil, da jeg skulle gå, for det er sgu ikke i orden! Jeg kommer aldrig igen!!
Jessica Nielsen - d. 12.08.2016



Helle Saksenborg - d. 11.08.2016



Jeg havde købt 45 min. helkropsmasage og 45 min. ansigtsbehadnling. Det var mest en rygmassage. Der var ikke så meget helkropsmassage over det. Men behagelig behandler. Jeg var skuffet over stedets meget lurvede look, og at der lugtede af mad. Behandleren bad mig tage tøjet af undtagen underbukser, og lægge mig. Jeg kunne konstatere at der stadig lå lagen og håndklæder fra den forrige kunde, og det måtte jeg gøre opmærksom på, før hun skiftede det ud. Det havde været nice at komme til et forberedt lokale og blive budt ordentligt velkommen. Behandleren var optaget på pc'en. Det giver et dårligt indtryk. Selve massagen var ok, men savnede lidt at få at vide hvad hun gjorde og hvorfor. Da vi nåede til ansigtsbehandlingen, rensede hun blot mit ansigt lidt af, og kom en maske på, som hun sagde skulle sidde i 35 min og tørre. Da den tørrede, pillede hun den af og gav mig lidt fugtighedscreme på. Det var spild af penge og tid. Det kunne jeg have gjort derhjemme selv. Der stod på hjemmesiden, at den indeholdt fjernelse af talgknopper og hudorme, men det skete ikke. Jeg måtte også selv spørge ind til, hvad der var i masken og hvad der foregik.
Fatima El-Ouaz - d. 06.08.2016



Skøn behandling, ubeklagelig betjening, dog lidt beskidt og ikke den mest charmerende indretning.
Ida Kyhn - d. 02.08.2016



Solvej Christiansen - d. 28.07.2016



Super dejlig og effektiv massage! Feng er sød og imødekommende og udretter virkelig gode resultater.
Lea Vestergård - d. 25.07.2016



Helle Saksenborg - d. 25.07.2016



Ida Prowizor - d. 21.07.2016



God effektiv behandling i simple omgivelser . Kan godt anbefales hvis der er muskelspændinger der skal løsnes .
Charlotte Iversen - d. 23.06.2016



Fik en rigtig god ansigtsbehandling, samt den bedste massage, af en rigtig god massør.
Susanne Sommer - d. 22.06.2016



Malene Mahler Krøll - d. 20.06.2016



Lea Vestergård - d. 18.06.2016



Kunne godt bruge en receptionist til at tage det administrative og tage imod kunder :) ellers rigtig godt sted med god betjening :)
Maria Dyrløv - d. 08.06.2016



Natallia Sørensen - d. 05.06.2016



Natallia Sørensen - d. 05.06.2016



Intet mindre end formidabel massage..
Lonni Karlsson - d. 30.05.2016



Bestemt ikke afslappende og smertelindrende. Jeg synes, det var en hård og smertefuld behandling, og jeg måtte til sidst sige, at nu var det nok. Behandleren var heller ikke særlig imødekommende, og det var ikke til at få et venligt smil fra hende. Interiøret var småt, og de 2 behandlerbrikse var kun adskilt med et gardin, så man kunne høre alt hvad der foregik på den anden side - ikke særlig behageligt.
Tove Hestbæk - d. 26.05.2016



Dorte Krabsen - d. 24.05.2016



Det er en super behandling
Hanne Meldgaard - d. 24.05.2016



Envirkelig god og effektiv behandling
Britta Nielsen - d. 23.05.2016



Om jeg vil kalde det "afslappende" er en overdrivelse, men, hvis man som mig, åbenbart har mange myoser i kroppen og specielt på ryggen, så var det nærmere "en opdagelse" at gennemgå, hvor øm, jeg var i flere muskelgrupper som nervebaner. Hun ramte alt og jeg vil sige, "råb op", da det kan være særdeles smertefuldt. Når alt dette er sagt, så fik hun løsenet op alle steder på kroppen, og jeg kan klart anbefale en tur i "vridemaskinen". Hun ved, hvad hun gør, og det KAN gøre ondt, så sig til, hvis hun rammer et ømt punkt. Hun masserer alle dine myoser væk, og du er temmelig sikker møg øm bagefter og endnu mere dagen derpå, men, så har du også gået med spændinger i for lang tid. Så GO GO GO og bliv løsenet op. PS: har du ingen myoser, eller ømme punkter, så er det formentlig rent afslapning.
Per Mogensen - d. 23.05.2016



Den nye massør var rigtig god. Andbefales
Helene Hoff - d. 21.05.2016



Det var rigtig god massage og en sød massør
Laila Vangkilde - d. 19.05.2016



Jack Robb - d. 10.05.2016



God massage men for meget uro i lokalet. Vi lå 2 ved siden af hinanden og de snakkede meget. Blev også afbrudt af kunder i butikken
Sanne Elsøe - d. 10.05.2016



Birthe Børsen - d. 09.05.2016



Super dejlig massage og en meget venlig Feng til at tage sig af dig. Mange tak. Sarah
Kenneth Mørk - d. 03.05.2016



Grundig massage til alle de ømme steder på kroppen. Der kommer jeg gerne igen. Mvh Kirsten
Kirsten Bie - d. 21.04.2016



Jette Carlsen - d. 20.04.2016



Søde piger, dybdegående massage. Føler mig gennemfugtet og gennemæltet:-)
Jeanett Ørtoft Ingemann - d. 19.04.2016



de er supper god til at massager og de var meget imødekommet. indehaver skulle lave en hovderengørning der er meget snavset.
Jeanette Wilquin - d. 17.04.2016



Bedste massage jeg nogensinde har fået! De bedste anbefalinger herfra :)
Michelle Lauritzen - d. 16.04.2016



Charlotte Hollensted - d. 09.04.2016



Det er så dejligt og afslappende
Grethe Jørgensen - d. 05.04.2016



Dorte Krabsen - d. 04.04.2016



Super dejlig behandling - kan klart anbefales ????
Henriettes68@hotmail.dk Sørensen - d. 02.04.2016



Behandleren virkede uimødekommende og behandlingen var meget hårdhændet. Ikke et sted jeg vil komme igen.
Kristina Venø - d. 31.03.2016



Anita Håkansson - d. 30.03.2016



Kirstine østergaard - d. 24.03.2016



An interesting experience, although a bit too strong for my taste.
Anda Rebegea - d. 23.03.2016



Bibi Baunkilde - d. 23.03.2016



God massage, men stedet er uhygiejniske.
Judy Svendsen - d. 21.03.2016



Vibeke Kristiansen - d. 19.03.2016



Altid dejlig massage og god betjening
Jeanette Lund - d. 17.03.2016



Har kommet på klinikken flere gange Får altid en super god og professionel behandling Meget dygtig massør
Salmon Pia - d. 13.03.2016



Det er okay... Er dog gået der fra med en det var okay, er dog koldt og indretningen og tæpper og briks virker som om det er fra en lille fattig butik.. Har olie i hele hovedet og en del af massagen var lidt lige meget... men det var okay til 200 hvad mere kan man forvente..
Thomas Marcussen - d. 12.03.2016



Isabel Vestergaard - d. 12.03.2016



Allan Lyngby - d. 11.03.2016



Fantastisk massage. Får ikke 5 stjerner, pga. de fysiske rammer - telefoner ringer og snak med kunder som giver lidt uro i rummet. Der mangler mulighed for at kunden lige kan ligge et par minutter og mærke sin krop efter at massagen er sluttet, før næste kunde skal ind.
Bettina Terp - d. 10.03.2016



100% good. ????
Giorgio Sereni - d. 05.03.2016



Birgit Friborg Madsen - d. 05.03.2016



Dårlig oplevelse. Kan ikke anbefale stedet.
Casper Klein - d. 29.02.2016



Meget fin behandling Har allerede bestilt ny tid
Salmon Pia - d. 27.02.2016



Fantastisk dejligt sted :) God massage og afslappende musik, lige hvad jeg havde brug for.
Jakob Harlev Hansen - d. 13.02.2016



Feng er god - hun er ikke blid, men tager fat og man kan mærke det gør godt.
Susanne Rasmussen - d. 09.02.2016



Inger-Marie Vagn-Hansen - d. 03.02.2016



Ansigtsbehandlingen bestod af en meget hårdfør behandling med en maskine, som nærmest blev slået ned i ansigtet på til et punkt hvor jeg frygtede at få et blåt øje, da behandleren ingen føling havde med mine kindben. Der blev ikke fjernet en eneste hudorm, selvom de skriver på siden, at dette gøres ved en ansigtsbehandling. Det er dog også det vigtigste ved en sådan behandling. Jeg lå 15 min ud af de 45 min med en ansigtsmaske. Jeg vil hverken kalde det en ansigtsbehandling i et velværeperspektiv eller behandling overhovedet. Pis og papir.
Cirkeline Gry Wagner - d. 01.02.2016



Den bedste massage jeg har fået i Danmark Ansigtsbehandling var ikke så god Lokalet var ikke godt, trængte seriøst til at blive gjort pænt og rent Personalet meget søde
Vivian Aaberg Lykke - d. 30.01.2016



Gitte Jørgensen - d. 26.01.2016



Hej tilbudíbyen. Jeg var nede ved Feng Massage idag, og havde mit værdibevis på 45 min massage og 45 min ansigtsbehandling med. Men jeg fik ingen ansigtbehandling, jeg blev bare rørt lidt omkring øjnene, det tog ca. 5 min. Hun gav mig kun massage omkring skulderen og lænden. Alt i alt varede min massage kun 55 min, jeg er meget utilfreds og forlanger mine penge tilbage på mit resterende værdibevis.
Fatme Maannaki - d. 23.01.2016



Rigtig god oplevelse, så søde :o)
Malene Damsgaard - d. 23.01.2016



Nina Larsen - d. 23.01.2016



Rigtig gode til at finde de ømme punkter. Dejlig følelse i kroppen da jeg gik derfra.
Birgit Reimann - d. 22.01.2016



Super- nok den bedste massage jeg har fået. Karin
Karin Lund - d. 21.01.2016



Det var dejligt, og de rigtige ømme punkter blev behandlet.
Vibeke Stürup - d. 20.01.2016



Sød behandler og fin pris MEN: - Man ligger bag ved et gardin lige ved siden af en anden der får massage samtidig, jeg var så "heldig" at få en meget højt talende mand, som i den time behandlingen varede, ikke var stille på noget tidspunkt. - Min behandler, den yngre af de to kvinder der arbejdede der, skrev under hele min behandling sms på sin tlf, dvs. jeg fik kun massage med én hånd. Hun var ukoncentreret og kørte rundt i ring det samme sted flere gange under behandlingen. Jeg sagde pænt til hende, at det var rarest når hun brugte begge hænder - hvilket hun blot grinede af og fortsatte med at skrive sms. - De trak ikke gardinet helt for, så da jeg lå og blev behandlet, kom der nye kunder ind, der gik lige forbi mig når de skulle bruge toilettet. - Her kommer jeg ikke tilbage til, desværre.
Nicoline Jensen - d. 20.01.2016



Faldt over tilbudet på nettet til 300,00 kr. og bare massagen var alle pengene værd, så jeg har allerede bestilt en ny tid hos det søde personale. De var professionelle og kom også med gode råd til andre patienter. Feng Massage kan kun anbefales, selvom det ser lidt slidt ud, men jeg nød hvert et sekund under behandlingen. Hilsen Leif Sølberg
Leif Hall Sølberg - d. 14.01.2016



Pia Hansen - d. 14.01.2016



God og behagelig behandling.
Wei Johansson - d. 13.01.2016



Kirsten Boge - d. 13.01.2016



Anni-Elisabeth Johansen - d. 12.01.2016



Hej Feng Massage er fantastiks Fru Feng er mega dygtig, altid smilende og venlig. Hun giver en mega go massage, der hjælper på hele dit velvære. Mange hilsner Anne-Marie
Anne-Marie Hermann - d. 06.01.2016



Det er min mors og min anden gang ved Feng! De er super søde og tager ordenlig fat. De løser rent faktisk de knuder som har sat sig, fremfor at Ae en i søvn. Fungerer til UG. Jeg sendte en SMS med mit nr og blev ringet op samme aften og vi fandt en tid sammen. Vi skal derhen Igen om 14 dage!
Monique Salomons - d. 29.12.2015



Birgit Von der Recke - d. 28.12.2015



Fantastisk massage af nakke og skuldre
Louise Pedersen - d. 21.12.2015



Hovedbundsmassage?? Når man får ansigtsbehandling mener jeg også(har altid fået) at det også gælder halsen! det var der ikke noget af.
Myrna lis Pedersen - d. 14.12.2015



Birgit Hildebrandt - d. 12.12.2015



Helle Qvist Christiansen - d. 07.12.2015



Hej En fantastisk oplevelse, godt jeg havde købt 2 beviser. Massage en rigtig god oplevelse og grundig, det har virkeligt haft sin gavn. Ansigt behandling også rigtig god. Rigtig god behandling af en fantastisk sød, smilende og medfølende kvinde. Hurra for hende. Anne-Marie
Anne-Marie Hermann - d. 22.11.2015



Grete Mortensen - d. 18.11.2015



Hassan Oueitti - d. 15.11.2015



Glad og smilende personale, følte mig godt tilpas, og glæder mig til at få massage på stedet
Iris Thorsson gercke - d. 05.11.2015



Sandra Flores Kristensen - d. 02.11.2015



Dejlig roligt sted med rigtig sød massør. Virker meget kompotent.
Trine Stahnke - d. 19.10.2015



Ingen behandling af hudorme, men ellers ok hudbehandling. Hovedbundsmassage en stor skuffelse, det samme som at få vasket hår, fingrene blev gnedet hårdt rundt i hovedbunden, ingen massage, nærmest irriterende, fordi håret er tørt. Venlig betjening
Eva Lillie - d. 07.10.2015



Rasmus Schrøder - d. 06.10.2015



Dejligt
Martin Lundberg - d. 29.09.2015



Super god behandling
Jan Pretzmann Christensen - d. 21.09.2015



Meget professionelt .. Feng ved virkelig hvad hun gør .. det er helbredsmassage - ikke soft wellness .. finder hurtigt mine spændinger og får løsnet op. Kan anbefales. Mvh Steen
Steen Rasmussen - d. 06.09.2015



Altid dejligt;o)
Jeanette Lund - d. 24.08.2015



Ensidig og hård.
Bente Gundal - d. 23.08.2015



Bente Gundal - d. 16.08.2015



Sowrat Jamshidi - d. 12.08.2015



Sowrat Jamshidi - d. 12.08.2015



Dejligt afslappende og professionelt.
Vibeke Lotinga - d. 10.08.2015



Fantastisk behandling ! Kommer snart igen :)
Aase Kæmpe - d. 08.08.2015



Altid dejligt ;o)
Jeanette Lund - d. 07.08.2015



Katrine Ziegler - d. 06.08.2015



Massagen for så vidt udmærket, men man føler desværre ikke velvære grundet snak (kinesisk) ustandselig mellem personalet, hvilket gør, at man ikke kan anbefale stedet.
Jette Norland - d. 03.08.2015



Super massage, dog var det en lidt ¨hård ansigtsbehandling, men vil klart anbefale stedet.
Anja Kaul - d. 10.07.2015



Kan varmt anbefale denne massage.
Jette Norland - d. 09.07.2015



Tonja Joensen - d. 09.07.2015



Birgitte Diness - d. 04.07.2015



Dorte Krabsen - d. 02.07.2015



Søde men massage var det ikke, skuffet da nakke skulder er problem , ansigtbehandling ved ikke rigtig ikke lige her
Anne Jensen - d. 01.07.2015



Ditte Woer - d. 01.07.2015



Birgit Krabsen - d. 29.06.2015



Birgitte Diness - d. 16.06.2015



Fantastisk godt.
Holger Simonsen - d. 12.06.2015



Super massage og ansigtsbehandling. De tog sig god tid og det generede mig ikke spor at der var en sprogbarrier, min massør mærkede straks hvor mine problemer var og tog sig af dem. Fantastisk oplevelse. Jeg booket igen, det er sikkertø
Monique Salomons - d. 12.06.2015



Fantastisk massage. Jeg var der med min mor og vi var ellevilde - de tager godt fat og hele kroppen får en tur. Vi vender uden tvivl tilbage. Kan varmt anbefale det!!!
Monique Salomons - d. 12.06.2015



Henrik Mærsk - d. 08.06.2015



Julie Petersen - d. 08.06.2015



Line Nielsen - d. 01.06.2015



selve massagen er perfekt - men det er ikke så rart at de ansatte taler sammen(på kinesisk - og "hen over hovedet på en")
Birgitte Diness - d. 11.05.2015



5 stjerner - hvis kommunikationen kunne foregå på et bedre dansk sprog (evt. engelsk)
Birgitte Diness - d. 01.05.2015



Det var godt
Jørgen Bøgh - d. 29.04.2015



Super god massage. Kan helt klart anbefales
Annette Veistrup - d. 28.04.2015



Virkelig god og afslappende massage. Har været der før. Man får virkelig meget for pengene. Hele kroppen bliver masseret incl. hænder, fødder og hoved, pande og nakke. Og så får man 60 min. massage og ikke 50 min. som andre steder. Vil give mine allerbedste anbefalinger til Feng Massage. 5 stjerner fra mig :)
Sandra Flores Kristensen - d. 18.04.2015



Per Jakobsen - d. 10.04.2015



behandlingen var rigtig god men omgivelserne ikke de bedste. meget lys, lå i et åbent rum hvor mande kom og talte et par gange til sin kone ( min behandler) Hanklæder lidt små - frøs lidt. Men som sagt fin behandling.
Sanne Elsøe - d. 01.04.2015



Tina Brix jacobsen - d. 01.04.2015



Virkelig god behandling, alle minutter udnyttes fuldtud
Birgitte Engstrøm - d. 28.03.2015



Massagen var god men klinikkens tilstand er under al kritik. Jeg kunne ikke slappe af fordi deres renligheds standarder var ikke hvad jeg er vandt til.
Paulette Berube - d. 28.03.2015



AC G Nielsen - d. 23.03.2015



Louise Bjerg - d. 23.03.2015



Fik en rigtig god massage. De ømme punkter blev hurtigt fundet og massagen blev tilpasset derefter og var ikke bare en standard massage. Hun tog godt fat og kom i dybden. Kommer helt sikkert tilbage.
Pernille Herold - d. 22.03.2015



det var fuldstændig perfekt - en dejlig oplevelse.
Kirsten Dølpher - d. 21.03.2015



Gammelt og ikke så indbydende inventar. Men rigtig god massage:)
Loui Vadmand - d. 21.03.2015



Mariann Istre - d. 20.03.2015



Rigtig god og stærk massage.
Anja Nørbæk Sørensen - d. 19.03.2015



Birte Kvist - d. 19.03.2015



Dejlig massage
Jette Carlsen - d. 17.03.2015



Berit O' Flynn - d. 16.03.2015



super massage!
Berit O' Flynn - d. 13.03.2015



Dygtige massør, kan varmt anbefales
Wieda Hansen - d. 09.03.2015



Per Kjærsgaard - d. 04.03.2015



Joan Bressendorff - d. 04.03.2015



Fantastisk dejlig og effektiv massage. Kan anbefales. Jeg kommer igen!
Gulbrit Gewecke - d. 02.03.2015



5 stjerner
Margrete Krarup - d. 24.02.2015



Connie Backhausen - d. 19.02.2015



Feng er en meget dygtig massør og samtidig sød og imødekommende. Dejlig allround massage.
Connie Corneliussen - d. 18.02.2015



Hej jeg syndes at det var en god og kunde godt vende tilbage og jeg kan godt anbefalde det til andre ha en god dag venlig hilsen Tonni Petersen
Tonni Petersen - d. 18.02.2015



det var super godt og hun var rigtig god
Jørgen Bøgh - d. 16.02.2015



Annette Veistrup - d. 14.02.2015



Har det skønt bagefter
Ivan Kaffka Gershardt - d. 13.02.2015



Dejlig massage,
Preben S. Mogensen - d. 12.02.2015



Rigtig god og sød betjening! Jeg kunne godt finde på at komme der igen.
Emilie Wetterstein - d. 10.02.2015



Dejlig behandling, og der bliver virkelig taget fat. Meget svær at forstå hvad der bliver sagt, men det gør ikke noget, da behandlingen i sig selv er fantastisk.
Katrine Munkholm - d. 10.02.2015



Dygtig og proff massør
Tenna Dahl - d. 07.02.2015



Sissi Vestergaard - d. 06.02.2015



Jan Søby - d. 05.02.2015



God betjening. God mad til prisen. Hyggelige lokaler.
Nick Juul - d. 05.02.2015



super god massage, venlig og rar!
Thomas Langer - d. 04.02.2015



Pia Christensen - d. 04.02.2015



Virkelig godt. Tog godt fat.
Anja Grotto - d. 04.02.2015



Massagen og ansigtsbehandlinger var egentlig super fine men selve indretningen var lidt underlig og man følte sig lidt blottet og jeg syntes der var lidt "snusket" men ellers en god oplevelse som er værd at prøve igen!
Joan Riis Hass - d. 04.02.2015



Dejlig, lidt "anderledes" massage end jeg er vant til, udført af en sød kinesisk kvinde. Efter 45 minutters ansigtbehandling er jeg så god som ny :-)
Søs Stadil - d. 03.02.2015



Fantastisk dejlig behandling. Kommer helt sikkert igen:-)
Lizzie Reckeweg - d. 02.02.2015



Helen Lauridsen - d. 01.02.2015



Tine Felby - d. 01.02.2015



Lene Østergaard Lunde - d. 30.01.2015



Djessie Prahn - d. 29.01.2015



Det er helt sikkert at jeg vil komme igen,ser frem til ny tid En super god prof. behandlingmassage og positiv energi og venlighed. Vh Anita
Juanitta Lønne Liv Krodal - d. 29.01.2015



Vidunderligt.
Preben S. Mogensen - d. 28.01.2015



Annette Stricker - d. 26.01.2015



Birgitte Voss - d. 24.01.2015



Jeg fik behandling Idag Og det kan kun anbefales De er super dygtige massøre
Fatiha Hamdaoui - d. 24.01.2015



Heidi Cardell - d. 23.01.2015



God massage,men meget lidt plads
Ivan Kaffka Gershardt - d. 23.01.2015



Dejlig massage og ok ansigtbehandling. Søde mennesker, men stedet er ret ucharmerende og har på ingen måde spa-vibe.
Kira Li Chirholm - d. 23.01.2015



Helen Lauridsen - d. 22.01.2015



Karina Jess - d. 22.01.2015



Virkelig dygtig og stærk massør! En stor fornøjelse.
Anja Nørbæk Sørensen - d. 22.01.2015



Mette sophie Kuzmirska Drost Petersen - d. 20.01.2015



Mine egne øjenvipperne var klistret sammen og der var limet flere kunstige øjenvipper på hvert hår, hvilket var ubehageligt og gjorde ondt og efter få dage så det grimt ud da de han i klaser.
Natalie Schiansky - d. 20.01.2015



Michael Kromann - d. 19.01.2015



Lidt forvirrende når der bliver snakket kinesisk til en, når man ikke forstår sproget.
Kathrine Jørgensen - d. 19.01.2015



Susanne Danker - d. 18.01.2015



Meget kompetent behandling!
Merete Schmidt - d. 17.01.2015



Fantastisk - dere er de bedste
Helene Hoff - d. 15.01.2015



Lotte Kastoft - d. 14.01.2015



ganske udmærket og lindrene
Johnny Bannow - d. 13.01.2015



Et hyggeligt sted samt man svæver når man går derfra.
Ingelise Else Madsen - d. 11.01.2015



Alishba Shagufta Anwar - d. 10.01.2015



Fantastisk hvis man søger massage der kan mærkes ????
Peter Laursen - d. 09.01.2015



Louise Jensen - d. 08.01.2015



Jeg syndtes ikke at der skal lugte af mad,som der gjorde, da jeg var der, ellers god behandling af en sød massør
Connie Backhausen - d. 08.01.2015



Fatiha Hamdaoui - d. 08.01.2015



Inge Agerbek - d. 07.01.2015



Inger Skytte høj - d. 07.01.2015



Super massage og sødt personale.
Heidi Cardell - d. 07.01.2015



Hvis man kan abstrahere fra et virkelig nusset sted med beskidte gulvtæpper og dårligt indeklima, får man her uden tvivl verdens absolut bedste massage!!!
Monica Schultz - d. 05.01.2015



Selve massagen var fin - men det er vigtigt at man kan kommunikere på dansk eller fx engelsk. Det er ligeledes en god ide at personalet ikke taler sammen - på kinesisk og"hen over hvovedet" på kunderne.
Birgitte Diness - d. 04.12.2014



Helle Bernskov - d. 04.12.2014



Veera Nolsø - d. 04.12.2014



Veera Nolsø - d. 04.12.2014



Christina Ploug - d. 02.12.2014



super findes ikke bedre
Helen Lauridsen - d. 01.12.2014



Lene Brandt - d. 30.11.2014



Martin Sonne - d. 29.11.2014



Afslappende vil jeg ikke kalde det, men fantastisk at blive ordentligt masseret fra top til tå.
Freya Sofie Østergaard Olesen - d. 28.11.2014



Ingen tvivl om, at det er en dygtig og trænet person, der giver denne grundige og effektive massage.
Connie Corneliussen - d. 27.11.2014



1 ulempe, jeg syntes at det var en anelse koldt at ligge der så længe uden tøj på
Vlora Sulejmani - d. 26.11.2014



Tanja Forsberg Granhøj Simonsen - d. 25.11.2014



Hanne . Møller-San Pedro - d. 22.11.2014



Derya Tireli - d. 22.11.2014



Fantastisk god massage. Det er ikke for tøsedrenge - men det virker!
Anja Nørbæk Sørensen - d. 22.11.2014



Gitte Geertsen - d. 21.11.2014



Udmærket massage, men lidt primitive omgivelser
Elena Hansen - d. 20.11.2014



Fantastisk dejligt
Helene Hoff - d. 18.11.2014



Hvis luksus og moderne/klinisk indretning ikke er vigtig for dig, men du derimod lægger vægt på service og imødekommenhed samt effektiv massage, så er dette et godt alternativ til så mange andre. Forvent mindre afbrydelser når der kommer kunder ind i butikken under din behandling. Der er plads til to kunder ad gangen og de to massagebænke er kun adskilt af et gardin, så man føler sig i hvert fald ikke alene :-) Det er næsten altid muligt at finde en P-plads lige uden for i den 2-timers gratis zone. Jeg er godt tilfreds (og har lige været der for anden gang).
Pia Kjærbye - d. 17.11.2014



Super god massage! Feng ved, hvad hun laver. Købt et klippekort hos hende lige med det samme.
Svitlana Lutchyn - d. 14.11.2014



Fornem behandling :)
Vibe Scharff - d. 12.11.2014



Lotte Martens - d. 12.11.2014



Palle Hadsund - d. 03.11.2014



Fantastisk massage, nemt med bestilling over sms :)
Kirstine Kirchhoff - d. 24.10.2014



Meget dygtig , jeg kommer igen :-)
Nurima Ralph - d. 24.10.2014



Denne kinesiske massage foregår ved meget hurtige bevægelser, som man ikke kan sige er ligefrem afslappende. Men den grundige gennemgang af kroppen efterlader én vældig afslappet og tilfreds og jeg syntes, at det var vældigt godt.
Katja Søndergård - d. 20.10.2014



Jeg har aldrig troet at jeg skulle skrive dette, men massagen var alt for hård, og da jeg forlod stedet havde jeg direkte ondt i ryggen. Det virkede som om at det var noget der bare skulle overstås, og der var ikke nogen sjæl med.
Jørgen Olsen - d. 19.10.2014



Selve massagen var godt. Rummet var dog for koldt, så det var svært at slappe helt af. Generelt bryder jeg mig ikke om at blive smurt ind i parafin olie, da huden optager olien, er det vigtig at der bliver brugt planteolie. Hvid det to ting var opfyldt, så vil jeg gerne blive stamkunde.
Isabell Schwab - d. 18.10.2014



Mette Petersen - d. 18.10.2014



Fin service og hurtigt svar ifm. tidsbestilling. De 'ømme punkter' blev hurtigt fundet og behandlet - derefter behagelig og afslappende massage på hele kroppen. Jeg kommer igen????
Birthe Petersen - d. 18.10.2014



Fantastisk massage, men der var dog en anelse koldt, og jeg fik ikke rigtig 'privatliv' da jeg klædte om :-/
Mimi Ilowaisky - d. 17.10.2014



Tine Henneberg - d. 17.10.2014



Gunilla Hessellund - d. 13.10.2014



Fantastisk behandling! Er fuldstændig afslappet og afspændt :-) Har lidt olie i ørerne, men sammenlignet med andre steder er man ikke totalt fedtet ind bagefter.
Susanne Rasmussen - d. 10.10.2014



Birgit Krabsen - d. 10.10.2014



Preben Rohde - d. 10.10.2014



Selve stedet, var lidt sjov. Man træder direkte ind i et rum med 2 massage brikse, med forhæng. Massagen var nok den bedste jeg har prøvet inden for kinesisk. Jeg har store problemer med min skulder og kunne rent faktisk mærke forskel efter. Sød massør, som dog ikke kommunikere så godt på dansk, men med lidt rummelighed går det jo nok også.
Ronni Larsen - d. 10.10.2014



der bliver virkelig gået i dybden. de ved hvad de har med at gøre, er der særlige ønsker bliver der taget hensyn til det.
Karin irene Larsen - d. 08.10.2014



Massagen var rigtig god og jeg har virkelig mærket min krop herefter :-)
Pernille Nørgaard - d. 04.10.2014



Martin Sonne - d. 02.10.2014



Tina Jepsen - d. 30.09.2014



Bodil Møbjerg - d. 30.09.2014



Susanne Jørgensen - d. 29.09.2014



Pia Søby - d. 27.09.2014



Pia Søby - d. 27.09.2014



Absolut intet at udsætte på massagen. Der blev lagt god vægt i og taget godt fat. Indretningen og omgivelserne gjorde det dog svært at slappe fuldstændig af.
Christina Andersen - d. 24.09.2014



Top professionel massage med særlig fokus på behandling i dybden, og som kan følges op på til en overkommelig pris. Jens / Kastrup
Jens Jørgen Bryde Pedersen - d. 21.09.2014



Massagen er virkelig god og virker rigtig godt hvis man har mange spændinger i ryg, nakke og hoved. Kan virkelig anbefale denne massageform.
Tara Høj - d. 21.09.2014



En super dejlig massage jeg kun på det varmeste kan anbefale. Kommer helt sikkert tilbagedygtig og yderst kompetent massør. Dorthe
Dorthe Jensen - d. 13.09.2014



Helene Enevoldsen - d. 13.09.2014



afslappende ? I would describe it more as a good firm massage.
Jodie Littlewood - d. 13.09.2014



Anderledes massage, end jeg ellers har prøvet, men absolut ikke dårligt. Høflig betjening. Kunne godt overveje at komme igen.
Channie Ørsted - d. 12.09.2014



Kirsten Lyngbye - d. 12.09.2014



God massage Søde ansatte men men........ virkelig discount lokaler.
Methe Nielsen - d. 12.09.2014



Det var helt fantisk 60 minutter udført af dygtig personale. Jeg har aldrig prøvet en sådan massage før og det bliver heller ikke sidste gang. Venlig hilsen Susanne marquart
Werner Marquart - d. 11.09.2014



Lene Vitved - d. 10.09.2014



Syntes at stedet var upersonligt og de to behandler sad og talte sammen på kinesisk. jeg måtte fire gange sige at hun tog alt for hårdt fat. Det forstod hun ikke, så den anden behandler måtte gentagende gang sige det på kinesisk. Det hjalp ikke. Syntes ikke at det var noget at jeg ville prøve igen. Sidder nu og er meget øm i kroppen og har taget 2 smertestillende piller. Øv-Øv. Hilsen Ulla Frandsen
Ulla Frandsen - d. 09.09.2014



Annette Veistrup - d. 09.09.2014



Anne-Marie Thomsen - d. 09.09.2014



Lone Laudrup - d. 09.09.2014



Annette Veistrup - d. 04.09.2014



Det var helt fantastisk oplevelse. Og det kunne man godt blive afhæning af.
Majbritt Kristensen - d. 03.09.2014



Jette Nyvang Jørgensen - d. 02.09.2014



Jette Nyvang Jørgensen - d. 02.09.2014



Lene Fransson - d. 01.09.2014



Jette Jakobsen - d. 06.08.2014



Solveig Larsen - d. 06.08.2014



Det var en meget hård gang massage og hende der gav det, sagde fra starten, at jeg skulle sige til hvis det var for hårdt, hvilket jeg også gjorde op til flere gange, men hun fortsatte bare på samme hårde måde. Der var ikke på noget tidspunkt, hvor hun spurgte til ønsker eller evt. Skavanker - det virkede bare som om det skulle overståes . Hun sad under hele sceancen og talte højlydt på deres eget sprog med massør, som sad ved siden af, hvilket virkede meget frustrerende. Man følte sig ikke på nogen måde, som kunden der skulle være i centrum. Der sætter jeg aldrig mine ben igen.
Helle Jensen - d. 05.08.2014



Julie Jensen - d. 04.08.2014



Susanne Nørgaard - d. 30.07.2014



Massagen og ansigtsbehandlingen var super lækkert, men stedet er en smule primitivt i forhold til at være "privat"
Trine Juhl - d. 28.07.2014



De er rigtig dygtig massører kommer rigtig i dybden
John Henckel - d. 25.07.2014



Fin ansigtsbehandlang, men har aldrig prøvet så dårlig massage før.
Julie Dalsgaard - d. 23.07.2014



Anja Stensbog - d. 22.07.2014



Dea Berger - d. 19.07.2014



Fantastisk massage - søde og smilende - den allerbedste service ;o)
Jeanette Lund - d. 17.07.2014



Jeanett Winberg - d. 06.07.2014



Martina-elisabeth Daneland - d. 05.07.2014



Birgitte Pedersen - d. 02.07.2014



Det er supergod og effektiv massage - min 2.gang hos dem og jeg vil helt sikkert komme igen.
Berit Peitzsch - d. 01.07.2014



Rikke Steengaard Pedersen - d. 30.06.2014



Skønt,jeg har en tid igen næste uge????
Grethe Rosenquist - d. 30.06.2014



Udemærket massage, men savnede fokusering på de særlige områder, hvor jeg havde problemer
Morten Claes Winther - d. 30.06.2014



Glæder mig allerede til næste gang ;-)
Jan Mortensen - d. 29.06.2014



Rigtig godt
Helen Lauridsen - d. 29.06.2014



Fantastisk
Helen Lauridsen - d. 29.06.2014



Fine , rene , lyse omgivelser og rigtigt lækker massage med god opmærksomhed på infiltrationer. Meget professionelt og afslappet stemning.
Kel Heilmann - d. 29.06.2014



Gitte Schäfer - d. 28.06.2014



Det var en god gang massage og jeg kunne godt mærke, man var i kyndige hænder. Jeg havde det dejligt bagefter.
Ulla Bang - d. 24.06.2014



En dejlig og skøn behandling. Har det så godt efter. Venligst Kirsten Pedersen
Kirsten Pedersen - d. 23.06.2014



Fantastisk god massage ! , men det trækker desværre en del ned, at salonen ikke er bedre indrettet (gardinet rundt om massagebriksen blæste væk hver gang døren ud mod gaden gik op, og der var meget larm fra telefonsnak og anden kunde ved siden af) + gamle slidte håndklæder, der virkede til at være brugt til flere kunder.
Anja Bjørnholt - d. 19.06.2014



Virkeligt afslappende, skønt
Laila Marer - d. 19.06.2014



Jeg fik det forventede
Grethe Ravn - d. 19.06.2014



Jytte Aalling - d. 18.06.2014



hun ved hvad hun gør og der bliver taget fat. Dejligt med denne sikkerhed, og en fin og afslappende massage. Intet mega luksuriøst, men dejligt!
Mathilde Bæk-larsen - d. 18.06.2014



Behanlingen levede op til forventningen
Grethe Ravn - d. 17.06.2014



God massage, men lokalet er ikke optimalt. Lidt for meget ønske om mersalg
Sten Forslund - d. 17.06.2014



Gode massage, men manglende dybe gående massage af ben.
Trine Bække - d. 14.06.2014



Jette Larsen - d. 14.06.2014



Dybdegående og grundig massage. engageret og dygtig behandler. Kan varmt anbefales.
Camilla Høiby - d. 13.06.2014



Pia Damgaard - d. 06.06.2014



Super god oplevelse, meget dygtige og man mærkede straks at de vidste hvad de lavede????????????
Pia Damgaard - d. 06.06.2014



Dejlig massage og dygtige mabssører
Hanne Rosenfeldt - d. 03.06.2014



Massagen var i topkvalitet, men omgivelserne var småt og slidt. Personalet var rigtig venlige.
Maya Rude - d. 28.05.2014



Quli er en rigtig sød massør, som er specielt opmærksom på steder, der er ekstra spændte! Jeg føler mig gennem masseret, "lettet" og en god blanding af frisk/søvnig :-) Alt i alt en god oplevelse hos Feng massage!
Ivana Zivanovic - d. 27.05.2014



Ikke en 'normal' ansigtsbehandling.
John Lorentzen - d. 26.05.2014



Det var ikke hele kroppen, der blev masseret og der var for meget larm til at man kunne slappe af.
Sif Jessen Hymøller - d. 26.05.2014



Pia Nielsen - d. 24.05.2014



Pia Nielsen - d. 24.05.2014



Supergodt!!!
Anni-Elisabeth Johansen - d. 21.05.2014



Helt igennem en fantastisk oplevelse. Der er styr på tingene og de er SÅ super søde. Kan ikke vente til næste gang ;o)
Jeanette Lund - d. 21.05.2014



Sød og glad massør. Lidt svær at forstå. Rigtig god behandling. Kommer gerne igen.
Jens Breinholt - d. 21.05.2014



En af de bedste massagesteder til prisen jeg har prøvet i København. Feng (ejeren) er ikke bange for at lægge kræfter i når musklerne skal bearbejdes, og da jeg gik derfra var kroppen meget afslappet og samtidig stadig fuld af energi. Bestemt et sted jeg tager tilbage til og booker mig en ny tid ved.
René Lintrup - d. 19.05.2014



Camilla Papastefanou - d. 19.05.2014



Dejlig massage og damerne var venlige. Omgivelserne var noget anderledes end man kan forvente hos en dansk behandler men kan man abstrahere fra det så er det et godt køb.
Vlora Sulejmani - d. 18.05.2014



Birthe Hougaard-Andersen - d. 16.05.2014



Annette Thuesen - d. 15.05.2014



Rar,og sød, det var virkelig dejligt. Købte straks et par gange til. Anita.
Anita Skov Petersen - d. 14.05.2014



Majken Wolff - d. 13.05.2014



det var godt behandling.
Saman Hairan - d. 13.05.2014



Rigtig god massage og meget søde behandlere!
Jeannette Brinch thorsen - d. 12.05.2014



Helt klart anbefales. Den bedste massage jeg har fået
Mana Motaich - d. 10.05.2014



Mana Motaich - d. 10.05.2014



Trine Rasmussen - d. 05.05.2014



Feng er fantastisk god, kan allerede mærke forskel efter første behandling kan varmt anbefales, glæder mig til næste behandling
Sezen Yellidag - d. 02.05.2014



Virkelig skøn massage
Kim Dahl Staalhøj - d. 28.04.2014



Helt fantastisk - en times total afslapning og fantastisk velvære bagefter. Kommer snart igen ;o)
Jeanette Lund - d. 28.04.2014



Jeg er helt tilfreds!!!
Bjarne Petersen - d. 26.04.2014



JOAN LARSEN - d. 24.04.2014



En dygtig og sød massør
Hanne Rosenfeldt - d. 12.04.2014



Meget søde...noget hård massageform, men det skulle den nok være.
Bente Gimlinge - d. 11.04.2014



Jeg syntes at det ikke var en afslappende massage, det hele gik meget stærk og var upersonligt! Jeg brød mig hellere ikke om at de snakkede kinesisk til hinanden under massagen.
Manon Andersen - d. 10.04.2014



Izabela Nielsen - d. 09.04.2014



super massage - lidt nusset sted
Hanne Nohr Sommer - d. 07.04.2014



Jan Birkvald - d. 05.04.2014



Mai steenkjaer Sølystvej - d. 04.04.2014



Rasmus Kjer - d. 03.04.2014



Fantastisk behandling, tak :-)
Pernille Pries Dørge - d. 03.04.2014



Det var ikke ejeren der gav massage men en ny ansat , hun har en hård kvinde , så afslappende var det ikke .
Jeannette Hondros - d. 03.04.2014



Feng er fantastisk dygtig,- jeg har nu været der to gange og har købt 4 gange mere. Kan på det varmeste anbefales!
Annemette Heilmann - d. 02.04.2014



Janne Christiansen - d. 02.04.2014



4 1/5 stjerner blev mørbanket på en behagelig måde
Leena Sparta - d. 02.04.2014



Venlig modtagelse, rent og pænt lokale, god og effektiv behandling. Kan varmt anbefales.
Niels Vilhelmsen - d. 01.04.2014



Helena Overgaard - d. 01.04.2014



super godt massage, det er det hele værd
Mana Motaich - d. 31.03.2014



Birgitte Svolgaard - d. 31.03.2014



Hanne Rosenfeldt - d. 31.03.2014



Det eneste der er at udsætte på stedet, er at de to kvinder står og taler kinesisk sammen således kunden ikke føler sig i centrum.
Sanne Kjær - d. 31.03.2014



Det eneste der er at udsætte på stedet, er at de to kvinder står og taler kinesisk sammen således kunden ikke føler sig i centrum.
Sanne Kjær - d. 31.03.2014



VIRKELIG god massage! Det var ikke Feng selv, der masserede mig, men en anden kinesisk kvinde, og jeg kan ikke forestille mig, at det kunne være gjort bedre! Jeg glæder mig til at komme igen - gid jeg havde købt nogle flere deals...!
Anja Nørbæk Sørensen - d. 26.03.2014



Karna Wagner-mortensen - d. 24.03.2014



Da jeg ankom første gang blev jeg mødt af en kineser som ikke kunne et ord dansk og kunne dermed ikke tage hensyn til ens fysiske problematik - da der ikke var nogen kommunikation,´.Med det resultat at mit i forvejen dårlig knæ - blev totalt ødelagt , har stadig mange smerter i det , får blokade . 2 gang som var i dag : havde jeg aftalt med ejer som sagde hun kunne dansk-men det kunne hun ikke rigtig - vi havde aftalt troede jeg at jeg kunne få lidt copping i stedet for massage - da det var for hårdt .- men nej da jeg skulle gå skulle jeg lige betale ekstra 200 kr for copping .. og hun kendte ikke til vores aftale . Så hun fik den sidste massage kort på 200 kr - så ialt mine 2 massagekort / værdibeviser i dag på en beh på 50 minutter . Hun ville først have 200kr ekstra men så 100 kr .. hun kendte ikke til vores aftale i tlf og hun kendte ikke til min mail jeg havde sendt på deres hjemmeside kan ikke ikke anbefale det sted til nogen - massagen er hård , pladsen er småt og de taler ikke dansk ..¨' føler virkelig at jeg er blevet snydt .. så vil gennem, jeg prøve at få pengene tilbage på det ene bevis .. hilsen Anette
Anette Jensen - d. 24.03.2014



Dorte Clausen - d. 24.03.2014



Fantastisk helkropsmassage.
Bjarne Jensen - d. 24.03.2014



Det var en fantastisk behagelig og grundig massage.
Lene Rolsted - d. 21.03.2014



Utroligt sød betjening og dejlig massage. Hvis man godt kan lide at de tager fat er dette stedet!
Anne Taarnhoj - d. 20.03.2014



Jette Nyvang Jørgensen - d. 19.03.2014



Jette Nyvang Jørgensen - d. 19.03.2014



Solvejg Petersen - d. 18.03.2014



Rigtig dygtig pige. Det kunne jeg godt finde på at gøre til mit faste massagested.
Betina Jørgensen - d. 18.03.2014



Louise Manstrup - d. 16.03.2014



fantastisk, afslappet i hele kroppen
Helen Lauridsen - d. 15.03.2014



Janne Christiansen - d. 15.03.2014



Fantastisk sød dame der bare har styr på sagerne. Glæder mig til at komme igen.
Karna Wagner-mortensen - d. 12.02.2014



Søde personale, god kyndig massage!
Emanuela Consortini - d. 01.02.2014



Anette Jensen - d. 29.01.2014



Brian Andersen - d. 24.01.2014



Leif Bjerregaard - d. 22.01.2014



Dorte Wagner - d. 18.01.2014



Professionel kinesisk massage - helt i top !!! Ligeledes god hård massage som minder meget om Tui-na. Meget venligt personale. Jens/Kastrup
Jens Jørgen Bryde Pedersen - d. 16.01.2014



Julie Hildebrand - d. 14.01.2014



Jeg kan varmt anbefalde helkropsmassagen. Rolig og afslappende musik i baggrunden, og den sødeste massør, som roligt får masseret hele kroppen igennem. Det har været en super oplevelse, og jeg kommer der gerne igen! 4,5 stjerne fra mig!
Ida-marie Nielsen - d. 09.01.2014



Gitte Stangegård - d. 09.01.2014



Rigtig god massage. Der bliver taget fat.
Henrik Aagaard Hansen - d. 03.01.2014



Howraman Meteran - d. 31.12.2013



Rigtig god massage. Bestilte en ny tid.
Susanne Storm Hansen - d. 30.12.2013



Dorthe Rossen - d. 27.12.2013



Louise Jensen - d. 23.12.2013



Skønt!
Julie Noack Skærbæk - d. 22.12.2013



Det var en ok massage, men enhver massør lærer på sin uddannelse, at man ikke må trykke på hvirvelsøjlen, hvilket hun gjorde. Det gør mig usikker på, om hun er uddannet massør.
Eva Dundal - d. 20.12.2013



Feng er en utrolig sød og imødekommende kineser og formår behersker sin dansk på en fin og forstående måde. Man kan mærke hun er god til sit arbejde og jeg vil give hende mine varmeste anbefalinger. Jeg skal ihvertefalde ned til Feng igen og have massage :-) Susanne
Susanne Simonsen - d. 20.12.2013



Elisabeth Sletten - d. 19.12.2013



Sød og dygtig massør - dog et lidt mærkeligt lokale lige ud til Vesterbrogade, hvor man bare ligger bag et forhæng.
Anna Schneekloth - d. 18.12.2013



Super dejligt afslappende og rart, kommer gerne tilbage.
Amanda-Li Kollberg - d. 18.12.2013



Heidi Harmsen - d. 18.12.2013



Kirsten Lyngbye - d. 16.12.2013



Feng er en utrolig sød og dygtig kvinde. Sjælden har jeg fået en så professionel massage. Hun er virkelig et besøg værd.
Ulla Pedersen - d. 13.12.2013



Tove Hansen - d. 12.12.2013



Julie Schramm - d. 12.12.2013



Trine Jarlby - d. 11.12.2013



Søren Bjergø Arcanic A/S - d. 10.12.2013



Meget afslappende. :-)
Tina Falch Larsen - d. 09.12.2013



De var Meget høflige. Hun var dygtig men tit distrahede med telefonen og imens hun snakkede med medarbejder.
Emily Kewley - d. 07.12.2013



God service, venlig massør og sidst men ikke mindst - god massage.
Rasmus Kjer - d. 06.12.2013



En fantastisk behaglig massage og en super venlig service.
Kenneth Mørk - d. 05.12.2013



Kim Olsen - d. 04.12.2013

Tilbudibyen bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Luk