logo
ALLE ANMELDELSER FOR

CWN-Bowl ApS


Der er afgivet 424 anmeldelser


Godt sted trods af at jeg tabte i bowling. Søde personale og god services
Dunia Zaher - d. 08.03.2020



It was OK, not very impressed. Not enough low weight balls for kids or bowling support for kids. The machine was slow, meaning you have to wait longer for your turn, at some point we thought the machine is stuck/broke and we won't get next turn. Staff was nice, welcoming and cooperative. But all in all bowling for 99 kr with popcorn is acceptable.
Fahad Islam - d. 02.03.2020



Synes det er ærgerligt at man skriver det er 1 times bowling når man så kun får 50 min. på banen - som åbenbart er standard hos dette bowlingcenter.
Naja Westh-Buske - d. 01.03.2020



Klaudyna Kowalska - d. 25.02.2020



Banerne er rigtig dårlige, nok de dårligste jeg har prøvet faktisk! Også gik banan i stykker hvert 6 skud hvor vi måtte tilkalde personale for at rette op på fejlen. Men personalet derude er søde og imødekommende
Helene Bentson - d. 23.02.2020



Søde og venlige og der er rart at være.
Stella Norman - d. 22.02.2020



Marianne Berndorf - d. 20.02.2020



Thomas Jørgensen - d. 20.02.2020



Nemt, hurtigt og billigt.
Maja Stenholm - d. 20.02.2020



Bent Braum Holst - d. 20.02.2020



Lise Kruger - d. 19.02.2020



Julie Nyamafi - d. 18.02.2020



Natalia Maksymiuk - d. 16.02.2020



Carsten Hansen - d. 13.02.2020



God service og betjening
Rikke vid Stein Hansen - d. 12.02.2020



Ikke et tilbud jeg kan anbefale at bruge. Banden kunne i den ene side ikke slås op, så vi måtte give den et let spark, før end den kom op. Og det skulle så gøres i hvert spil. Computeren der styrer banen gik i stå konstant, hvilket selvfølgelig er rigtig ærgerligt. En at spillerne havde netop sendt en kugle afsted, da gitteret vælger at gå ned. Det var afgørende spil, og derfor vidste vi ikke, hvem der egentlig vandt. Det er rimelig øv i et bowlingspil. Handicaptoilettet var HELT løst og tippede da jeg sad pp det, så jeg var ved at vælte. Banen virker skæv. Et par sko vi tog på, var fuldstændig gået op i sålen. Den ansatte gjorde alt i hendes magt og vi fik ekstra tid pga de evige problemer hele spillet igennem. De 2 stjerner er kun pga. den ansatte, der beklagede og ydede lidt service. Vi kommer ikke igen, før stedet evt. får en totalrenovering. Kan ikke anbefales.
Mie Albertsen - d. 11.02.2020



Har været på besøg 2 gange. 1 gang virkede banen ikke så fik vi ny bane der virkede banderne til børn ikke og vi skulle selv spørge om popkorn før vi fik dem. 2 gang var personalet i dårligt humør der gik tid før banen blev tændt, der var ikke navne på som vi havde aftalt, vi skulle selv spørge om popkorn før vi fik dem. Det var lidt irriterende da vi også holdt børnefødselsdag udover dette tilbud. Mvh Brian Michaelsen
Brian Michaelsen - d. 11.02.2020



Der var meget vrøvl med banerne og de var ikke så hurtige til at fixe det.
Jeanett Winberg - d. 09.02.2020



Christina Linea - d. 05.02.2020



Annette Toft - d. 02.02.2020



Vi var sammen med familien og vi hyggede meget. Børnene var meget glad. Sød personale.
Gabriela Lema - d. 25.01.2020



det var en super hyggelig dag, men stedet er meget slidt og trænger til en kærlig hånd Bowling kuglerne er gamle og slidte. Ude på Toiletterne lugtede der af gammel kloak
Linda Petersen - d. 19.01.2020



Martin Fog - d. 19.01.2020



Vi var 2 voksne og vores søn på 4 år.. Vi startede på bane 11, hvor børnebanden ikke virkede... Skulle derefter rykke sko, jakker, drikkevarer, popcorn og alle de bowlingkugler vi havde fundet - til bane 9... På bane 9, virkede den kun i venstre side. Hver gang det var vores søns tur - måtte vi ned og hjælpe banden i højre side op (og passe på at vores fingre ikke kom i klemme) ..
Carina Louise Petersen - d. 11.01.2020



Sød betjening og god hjemmelig stemning.
Sarfraz Ashraf - d. 28.09.2019



Jacob Jonsdahl - d. 28.09.2019



Jacob Jonsdahl - d. 28.09.2019



Den første bane lavede fejl.. så blev vi rykket til en anden bane.. Den lavede også en del tællefejl og keglefejl det kostede ca. 10min. Spildtid.. personalet var flinke og imødekommende så de 3stjerner var kun på grund af maskinefejlene...
Ronny Budal - d. 28.09.2019



Hjælpsomme og venlige personale Hurtige til at rette evt fejl og mangler
Susanne treu Jensen - d. 27.09.2019



Fantastisk personale og god behandling. Det fungerer bare Når man booker selv - også med tilgodebevis???? Vi kommer igen og igen..
Gitte Kløvborg - d. 24.09.2019



Super hyggeligt sted, og meget venligt personale :)!
Rikke Jusjong Rasmussen - d. 20.09.2019



Solvej Christiansen - d. 14.09.2019



Gode baner og service
Peter Helmuth Jørgensen - d. 14.09.2019



Lise Kruger - d. 01.09.2019



Hyggelig tur med vores barnebarn.
Annette Jensen - d. 22.08.2019



De havde lidt for travlt med alt andet end at få kunderne ind og ud, på trods af der ikke var mange kunder i tidsrummet hvor vi var der (gruppe på 20). Der skulle laves drinks mv. der så betød vi skulle stå og afvente at betale for sko og komme i gang. Det ville giver mere mening hvis sko blev inkluderet i prisen i stedet for popcorn. Havde forventet at der var popcorn til hver person, men i stedet var der en lille flettet kurv med en gang popcorn til alle på banen. (i vores tilfælde 3 kurve til 20 personer) De popcorn var lidt ligegyldige. Men ellers et godt sted at bowle. Resten fungerede upåklageligt.
Steen Ingvartsen - d. 05.08.2019



SUDHIR SHARMA - d. 03.08.2019



Tala Azrak - d. 03.08.2019



Camilla Stjernekvist - d. 02.08.2019



SUDHIR SHARMA - d. 29.07.2019



Thomas Jørgensen - d. 24.07.2019



Marianne Toft - d. 22.07.2019



Dorte Jacobsen - d. 22.07.2019



Sumaira Liaqat - d. 10.07.2019



Susanne Dyhr - d. 26.06.2019



Mostafa Al-Saidi - d. 16.06.2019



popcorn ikke friske banen stoppede hele tiden
Claus Larsen - d. 15.06.2019



Ninna Nestved - d. 08.06.2019



3 gange fejlede banen, men blev hurtig udbedret. Bare træls når man kun havde 1 time til 6 mand at bowle i. Service i top.
Ninna Nestved - d. 08.06.2019



Pænt og rent sted med venligt personale. Vi kom uden at have bestilt bane hvilket der ingen problemer var. Vi fik dog aldrig vores popcorn til trods for det hørte med til dealen
Camilla Stjernekvist - d. 08.06.2019



God og høflig betjening.
Shahbaz Ahmed - d. 05.06.2019



Mostafa Al-Saidi - d. 01.06.2019



Super dejligt sted. Sød og hjælpsom betjening
Bolette Herskind - d. 30.05.2019



Vi blev betjent af en Celina, super sød og frisk. Virkelig hyggeligt sted
Isabel Jensen - d. 12.05.2019



Susanne Dyhr - d. 01.09.2018



Tak . Det var en dejlig oplevelse
Mohammed kassem Abul jamous - d. 11.08.2018



Hyggelig atmosfære Søde og hjælpsomme personale
Susanne treu Jensen - d. 19.06.2018



Simon Elias 19 års fødselsdag blev fejret på behørig vis. Venlige og effektive medarbejdere sørgede for ALT! Pæne, rene og behageligt indrettede bowlinglokaler. STOR succes for hele selskabet – vi kommer igen! Festlig hilsen fra, Flemming 1210
Flemming 1210 Johansen - d. 16.06.2018



Faustin Boué - d. 02.06.2018



Flora Salehi - d. 19.05.2018



Anne Olsen - d. 30.04.2018



Anne Olsen - d. 30.04.2018



Berta Hansen - d. 29.04.2018



Meget venlig service
Marianne Jungsted - d. 29.04.2018



Godt sted. Hyggelig atmosfære og rart personale. Vi havde en god oplevelse.
Caroline Ploug - d. 27.04.2018



Fint sted
Lisbeth Petersen - d. 18.04.2018



Sophie Fritz - d. 15.04.2018



Dorthe Tapia - d. 14.04.2018



Karina Westermann - d. 13.04.2018



Fin behandling og alt fungerede godt
Ian Petersen - d. 07.04.2018



Birgitte Skaarup - d. 06.04.2018



Karina Nielsen - d. 25.03.2018



Marianne Lippert - d. 24.03.2018



Kenn Thomsen - d. 24.03.2018



Utroligt slidte baner. Kuglen hopper og ændre retning vi er vandt til at bowle i Køge og der er meget forskel på kvaliteten. Personalet i Tåstrup er venlige. Hilsen Ann
Ann Kronberg - d. 19.03.2018



Som altid en rigtig dejlig oplevelse, som vi fremover også vil gøre brug af.
Annette Jensen - d. 14.03.2018



Det var godt, men servicen var dårligt. Vi havde bestilt 3 baner. Bestilt drik ved siden af vores popcorn. Vi fik drik først halv time efter fik vi vores popcorn, vi var oppe og spørge efter popcorn flere gange. Vi skulle vente lidt fordi de var underbemanding. På et tidspunkt kunne vi ikke spille fordi keglerne ikke vil komme.Vi var oppe og sige at der ikke kommer kegler ned, der skulle vi også vente. vi ventede ca. 5 min. det er altså lang tid t vente.
Susanne Yildirim - d. 13.03.2018



Bowling var som sædvanligt en fornøjelse og sjov aften ????
Peter Knudsen - d. 11.03.2018



Fantastisk familie-oplevelse. Dejligt sted. Der manglede dog børne-kugler! Vi var 7 voksne og 4 børn på 2 baner, og desværre KUN 1 børne-kugle!
Hanna Larsen - d. 11.03.2018



På to ud af tre baner havde vi tekniske problemer
Brian Jurs - d. 10.03.2018



Betina Sørensen - d. 08.03.2018



5 hvis ikke man selv skulle sige til når der er rød kegle ????
Sarah Petersen-paaske - d. 16.02.2018



Ly Bui Luong - d. 16.02.2018



Annette Jensen - d. 14.02.2018



Isidora Lindholm - d. 13.02.2018



Super sted og god betjening. Alt virkede fint. God eftermiddag.
Jeanne Halberg - d. 10.02.2018



Claudia Tilsted - d. 09.02.2018



Annika Lyrup - d. 05.02.2018



Det var noget dyrt at vi skulle betale 20 kr. for leje af sko og bane 16 som vi fik tildelt, var møgbeskidt af gamle udtrådte popkorn. Stedet virkede slidt.
Jan Rytter - d. 04.02.2018



Et godt tilbud om at bowle. Okay sted. Venligt personale.
Peter Hatlö - d. 04.02.2018



Nihal Cinar - d. 04.02.2018



Annita Andersen - d. 04.02.2018



Majken Havn - d. 03.02.2018



Ali Al-Rashedi - d. 01.09.2017



Ali Al-Rashedi - d. 01.09.2017



Rigtig fin behandling - alt er godt!
Camilla Jeppesen - d. 01.09.2017



En fantastisk god oplevelse, som virkelig kan anbefales.
Annette Jensen - d. 01.09.2017



Positiv og glad kvindelig ansat i Receptionen/ baren. Venlig personale. Det er stedet, vi gerne kommer igen, og anbefaler til andre
Anker Hansen - d. 29.08.2017



Annette Heller - d. 27.08.2017



Pia Quaade - d. 26.08.2017



Hyggeligt sted. God service.
Mille Brunhøj - d. 12.08.2017



Michael Pedersen - d. 12.08.2017



Jeg vælger at kun give 3 stjerner... Jeg havde købt 1 times bowling inkl 1x popcorn ... De første 10 min blev maskinen ved med enten gå ud Eller genstarte spillet.... Jeg ved godt, at det er hvad der kan ske... MEN jeg synes ikke det er okay vi ik kan få lov at få de 10-15 min i den anden ende!!! Jeg kunne forstå hvis det var en travl dag:) MEN det var det IKKE... Der har ikke engang halv fyldt op i hallen...men der var ingen kære mor den dag... Så vi fik desværre ikke spille vores sidste 2 skud færdig i 2 spil:: Det synes ieg er en rigtig ærgelig og skuffende oplevelse,i sær fordi jeg/ vi var ude for at fejre min datter fyldte 10 år... Og denne fødselsdag havde min datter glædet sig til og gået op i med liv og sjæl til at blive fejret på sin første runde dag:) Mine midler er i forvejen meget begrænset , derfor købte jeg den deal ... Jeg er normalt ikke en person der beklager mig over Der sker en fejl , det jo hvad der sker osv det må man tage med et smil på læben :) MEN lige den her dag gjorde mig så skuffet over der ik var mere hjerte og forståelse fra personalets side af... Jeg gjorde fra start, -på en pæn måde og med er smil på læben ,opmærksom på det gentagende problem På banen .... Og jeg blev mødt af et Meget surt og fræk svar: - Det bare ærgerligt , jeg er jo ik herre over elektronikken... Det kan han jo godt have ret i, meen hvorfor den attitude :0/ Hen mod slutningen af vores times bowling, forsøgte ieg At spørge den unge pige i baren, om vi kunne få lov at spille de sidste 2 omgange af vores spil, nu da jeg kunne se vi ikke kunne nå det pga den ærgerlige opstart og at hallen stadig var stort set Tom .... Jeg forklarede hende kort at det virkelig havde stor betydning for os at spille spillet færdig, da da var min datters 10 års føsdag , som hun havde glædet sig til SÅ længe ... Jeg forklarede den unge pige i baren at grunden til det betød Så meget var fordi min datters fødselsdag var en stor dag for hende, og jeg ønskede inderligt at give hende nogle glade timer ... Jeg blev indlagt få dage før min datters fødselsdag, med en blodprop i lungen og en meget lav blodprocent ( af uforklarlige årsag ) jeg fik lov at tage ud fra sygehuset nogle timer for at holde lidt fødseldag for min datter... Jeg havde dårligt luft til at rulle en kugle eller snakke... Så det var i forvejen en svær dag for os at fejre under de Omstændigheder ... Jeg er så inderligt ked af det endnu over der ik var Bare en lille smule forståelse fra personalets side ... Det gjorde mig meget ondt i hjertet at se min datters s skuffelse over spillet i hendes øjne ik blev færdigt... Min datter er normalt hverken en dårlig taber eller en pige der nemt bliver skuffet hvis man ik bliver færdig i feks bowling når tiden er gået er den gået ... Og hun er opdraget til tab og bind med samme sind... - det fedt at vinde, men ingen dør at at tabe:) i sidste ende handler det hele jo mest om at man hygger sig og har det sjovt :) Men denne dag ramte hende meget hårdt og dermed Også mig... Så denne gang vælger jeg at sende min mening / min oplevelse til jer, og jeg håber inderligt at i vil tage den til jer .... I må ikke misforstå mig, jeg skriver ikke for at genere nogen eller være sur el.l ... Men en bøn om at i vil være søde at tage denne dag til eftertanke, i tilfældet af noget lignende skulle henne hos jer en dag ... :) De 10 min kunne måske havde været dagens lyspunkt for Lykke ( min datter ) og hendes dag , der ik blev som hun havde set frem til , var så måske alligevel blevet en glad dag at mindes ... Og for jer havde de 10 min vel ik gjort nogen skade på en Tom dag:) Men i stedet blev dagen ( lykkes udtale Og minde om sin 10 års føsdag ) :- den blev en ok dag men du var syg mor og bowlighallen virkede ikke og manden var så Sur og mine popcorn var ikke engang Glade ... ( hun mener popcorn er glade når de Friske og kede af det når de kolde og tørre????????) Men jeg blev glad da damen sagde- hvad Skal du have smukke pige... ???? Og mor jeg er så lykkelig over du måtte sove hjemme hos mig den dag... ( sådan har Lykke oplevet sin dag ) , Jeg håber meget i ikk tar mit "brev" ilde op, men at det budskab jeg ønsker at sende jer når frem med den rette betydning :) Hvorvidt i vil offentliggøre denne er helt op til jer... For mig er budskabet til jer og ikke offentligheden og det er ikke for at sætte jer i dårligt lys . Med venlig hilsen fra Christina Møller I
Christina Møller - d. 09.08.2017



Hygge sted og god stemning og sjovt for børnene
Maria Christensen - d. 08.08.2017



Fine bowlingbaner men 58 kr for en stor sodavand er godt nok dyrt
Karina Sørensen - d. 01.08.2017



Personalet er søde og der er hyggeligt, vi kommer igen.
Martin Sørensen - d. 29.07.2017



Maskinen gik i stykker flere gange under spillet, så røg der et kvarter med uden ekstra tid - dårlig oplevelse
Jesper Hansen - d. 27.07.2017



Lena Andersson - d. 26.07.2017



Azam Bakhshandeh - d. 26.07.2017



René Jørgensen - d. 26.07.2017



Det har været en god aften
Lone Bløcher - d. 19.07.2017



Eva Birkved - d. 19.07.2017



Jette Sørensen - d. 13.07.2017



Super god service, meget venligt personale. Desværre var der lidt problemer med bowling banerne.
Thomas Frost - d. 18.06.2017



Ann Sørensen - d. 18.06.2017



Mia Jetoft - d. 17.06.2017



2 hyggelige timer i dejlige omgivelser. God betjening.
Charlotte Hansen - d. 16.06.2017



Nadia Damgaard - d. 11.06.2017



Mina Sajnoska - d. 04.06.2017



Kids bane doesn't work. bowling stopped 5 mins before the time
Srividhya Rayudu - d. 29.05.2017



Banerne har lettere problemer, væltede kegler m.v., så de er ikke så pålidelige.
Johnny Jensen - d. 28.05.2017



Et rigtig godt sted
Solvej Christiansen - d. 07.05.2017



Mia Sivertsen - d. 05.05.2017



Alt var i orden fantastik oplevelse ????????
Mohammed kassem Abul jamous - d. 03.05.2017



det var en dejlig aften og der var service på - dog skal man lige huske hvornår man starter bowlingen og sætte 55 min på- selvom det slutter efter "hel time tal" - super dejligt og underholdende sted* vi kommer igen
Hannetove Haeklund - d. 01.05.2017



Vi startede på bane 3 hvor den ene børnene gitter ikke duede så prøvede de at lave den manuelt med hånden og den faldt ned igen. Derefter skiftede de bane og teknik gik galt igen med kegler de sad fast oppe. Endeligt virkede det med 10-15 minutter spildtid og vi med registrering osv nåede at spile lidt over en halv time, men havde købt 1time. Derfor denne bedømning.
Namik Catkafa - d. 30.04.2017



Flora Salehi - d. 29.04.2017



Naila Ali - d. 22.04.2017



Naila Ali - d. 22.04.2017



Stedet.. betjeningen. Banen. Popcornene.. det hele var en ret flad oplevelse
Jasmin Riis-Hansen - d. 20.04.2017



Tina Pedersen - d. 20.04.2017



Lone Bløcher - d. 15.04.2017



Super sted og god betjening!
Henrik Lystrup - d. 13.04.2017



Bente Frydenreich - d. 06.04.2017



Bente Frydenreich - d. 06.04.2017



Annette Jensen - d. 02.04.2017



Susanne Dyhr - d. 31.03.2017



Virkelig dårlig og dyr sodavand. Skoene bliver ikke renset efter brug. Banen ok og flink service
Christina H. Lang hoff - d. 30.03.2017



Heidi From - d. 27.03.2017



Hyggeligt sted og god service.
Martin Sørensen - d. 27.03.2017



Ly Bui Luong - d. 26.03.2017



Pernille Tipsmark - d. 25.03.2017



Meget trangt. Vi havde bane 20, og der er et rækværk ved siden af hvor børn hele tiden forsøgte at hænge i og ud over ... ret så farligt og irriterende. Mad og drikke var dyrt, så det undgik vi så vidt muligt. Som et plus skal siges at personalet var venligt, hjælpsomt og smilende, så 5 stjerner til dem..
Maja Gamél - d. 25.03.2017



Du får altid en varm velkomst og særdeles god service. Vi kommer igen
Susanne Dyhr - d. 25.03.2017



Mina Sajnoska - d. 24.03.2017



Britta Thomsen - d. 19.03.2017



Enikö Simon - d. 19.03.2017



Susanne Larsen - d. 17.03.2017



Normalt er jeg super glad for Want2Bowl, men nu er det anden gang jeg er der hvhor jeg oplever at Casper giver en virkelig ringe service. Det er rigtig ærgeligt for stedet, for det er nok til at man overvejer at tjekke hvem der er på arbejde inden man booker bane. Ellers et rigtig godt sted der ofte giver rigtig gode oplevelser :-)
Tina Pedersen - d. 13.03.2017



Souad Benkasem - d. 11.03.2017



Vi havde nogle herlige timer, alt spillede med en super god, venlig og effektiv service fra medarbejderne ???????? vi kommer igen ????
Line Trier-hofby - d. 11.03.2017



John Haugaard - d. 05.03.2017



Svetlana Ercan - d. 04.03.2017



Anand C Loya - d. 04.03.2017



Meget imødekommende modtagelse. Vi var i meget god tid så det var super at vi kunne få en bane tidligere end vi havde booket. Ud af flere forskellige slush ice var det kun muligt at vælge én som dog heller ikke var klar men ville blive serveret i løbet af 10 minutter. Det blev den så ikke og vi måtte rykke for den. Bowling banen fungerede upåklageligt. Men der var noget køligt så tag godt med tøj på så I kan holde varmen.
Louise Christensen - d. 17.02.2017



Henrik Henriksen - d. 14.02.2017



Lisbeth Frantzen - d. 30.01.2017



Kenn Larsen - d. 28.01.2017



Anja Rasmussen - d. 22.01.2017



Bent Braum Holst - d. 11.01.2017



super fint. En rigtig hyggelig eftermiddag.
Helle Hansen - d. 08.01.2017



Perfekt til familie og venner
Ayhan Kaplan - d. 21.12.2016



Karin Christie Fleischer - d. 30.09.2016



Nanna Skjoldborg - d. 30.09.2016



God service og man føler sig altid velkommen. vi kommer igen.
Susanne Dyhr - d. 29.09.2016



Karin Bækgaard Jonesco - d. 25.09.2016



Ingrid Nielsen - d. 19.09.2016



Sød og god service. Dog var banen lidt slidt og der var lidt problemer med teknikken.
Pia Quaade - d. 18.09.2016



Super fint arrangement :o)
Heidi Frøkjær - d. 29.08.2016



Super fint arragement :o)
Heidi Frøkjær - d. 29.08.2016



Stedet kan ikke tåle feedback!!!! - Skoene bliver ikke gjort rene. Hvilke er meget ulækkert!! I forhold til andre centrere. Det er forholdsvis ulækkert at jeg skal have de samme sko på som den tidligere besøgene havde før mig. Efter at vi havde givet en tidligere anmeldes på 3 stjerner med at popcorn er tørre. Hvilke medfører at ejeren/medarbejder /ansvarlig kommer og spørger "hvorfor kommer du ikke og fortæller det, at popcorn er tørre?" Han virker utrolig sur/utilfreds med at vi har givet dem 3 stjerner. Efterfølge var der på ingen måde farvel eller tak for i dag. Hvilke medføre at stedet ikke kan tåle, at få feedback på stedet. Der var flere på stedet som synes at de popcorn var virkelig kedelig og tør. Stedet er der god udluftende. Hvilke var meget godt, at det ikke var varmt fra start til slut.
Lotte Petersen - d. 20.08.2016



Popcorn ikke friske
Lotte Petersen - d. 20.08.2016



Anne Koefoed - d. 18.08.2016



Rie Gerner - d. 13.08.2016



God oplevelse, men stank fra toilet/kloak. Så kunne man i det mindste få en anden bane i den anden ende end ud for toilet.
Christel Mikkelsen - d. 12.08.2016



Super sted Høflig betjening Det er ikke sidste gang jeg kommer der
Susanne treu Jensen - d. 10.08.2016



Jane Petersen - d. 06.08.2016



Super. Alt gik smurt, undtagen pointene. Men det kan man vel ikke bebrejde stedet.
Kristian Johannesen - d. 04.08.2016



Anja Rasmussen - d. 03.08.2016



Connie Graff - d. 29.07.2016



Hyggeligt og sjovt. Gode popcorn og fantastisk service.
Mette Erichsen - d. 21.07.2016



Kristina Venslev Rasmussen - d. 15.07.2016



Hyggeligt og sjovt. Søde medarbejdere.
Camilla Dyhr - d. 06.07.2016



Lars Folkmann - d. 02.07.2016



Vivian Aaberg Lykke - d. 01.07.2016



Vi fik en god og hurtig Betjening. Banen var klar og spillernes navne var allerede på skærmen da vi kom ind. For os var det at start på spil fra første minut. Vi fik en god oplevelse og vil helt sikkert vende tilbage
Haidar Khalil - d. 26.06.2016



Dennis Dysted - d. 31.05.2016



Dennis Dysted - d. 31.05.2016



Mina Sajnoska - d. 28.05.2016



super service, en fantastisk tjener, hun var bare noget af det bedste vi har mødt
Lone Wiedenbein - d. 25.05.2016



Altid super bowling og service hos Want2Bowl i Taastrup. Tak.
Kenn Thomsen - d. 15.05.2016



personalet er søde og rare og imødekommende.
Maj-Britt Mortensen - d. 08.05.2016



Tekniske problemer på flre baner med manglende bande, problemer med væltede kegler og omrejsninger, der ikke fungerede. Personalet ikke særligt servicemindede !
Bodil Vestergaard - d. 24.04.2016



Super sted
Jeanette Lundt - d. 17.04.2016



Maj-Britt Bjerre - d. 10.04.2016



Maj-Britt Bjerre - d. 10.04.2016



Karen Lempel - d. 09.04.2016



Helle Vedsted Tronbjerg - d. 04.04.2016



Mina Sajnoska - d. 02.04.2016



Vi har prøvet det mange gang og det er pengene værd????
Mina Sajnoska - d. 30.03.2016



Jeanett Grau Engstrøm - d. 29.03.2016



God betjening med meget flinke ansatte. Men banen er ikke i god stand, for mange fejl med kegler der ikke kommer frem til nyt spil.
Connie Mathiassen - d. 27.03.2016



Birger Larsson - d. 27.03.2016



Amar Singh - d. 20.03.2016



Gitte Hansen - d. 13.03.2016



Gitte Hansen - d. 13.03.2016



Meget trist og slidt bowlinghal - børneskoene var så slidte at sålerne hang løst på samtlige par (ALLE par i str 30 feks), der var utallige tekniske problemer med banerne og servicen var svær at få øje på.
Anette Hald - d. 07.03.2016



Oplevede desværre et par gange at banen ikke virkede og det tog tid før det blev fixet. Ellers var det super hyggeligt.
Betina Sørensen - d. 07.03.2016



Charlotte Hansen - d. 07.03.2016



Super hyggelig eftermiddag hos Want2Bowl. :)
Yvonne Brylle Geisler - d. 06.03.2016



Tina Jonasen - d. 06.03.2016



Bodil Vestergaard - d. 30.01.2016



Super god service og et dejligt behageligt sted.
Mai Hjelmgaard - d. 24.01.2016



Morten Hansen - d. 24.01.2016



Niels Juul-Bergstrøm - d. 02.01.2016



Niels Juul-Bergstrøm - d. 02.01.2016



Bodil Vestergaard - d. 02.01.2016



rigtigt godt sted , meget flinke medarbejder.. kan helt klar anbefales
Franck Wangue - d. 20.12.2015



rigtig hyggeligt sted
Lone Bløcher - d. 24.11.2015



Hyggelig stemning,venlig betjening.
Anita Adamsen - d. 22.11.2015



Lone Gullander - d. 22.11.2015



det var super godt, venligt personale og rigtig godt tilbud.
Helle Dehn - d. 16.11.2015



Der var for mange gange keglerne var væltet efter de lige var sat
Linda Jakobsen - d. 15.11.2015



Hyggelig time i rare omgivelser. Skoene virkede dog ret slidte.
Linda Larsen - d. 14.11.2015



Henriette Juul - d. 12.11.2015



Henriette Juul - d. 12.11.2015



Susanne Pedersen - d. 12.11.2015



Henriette Juul - d. 11.11.2015



Få stolepladser (3stk) til hver bås - ulækkert at man bare skal sætte skoene tilbage på hyldern uden at de bliver renset imellem brugerne. Godt sted ellers med fin service!
Line Erlandsen - d. 08.11.2015



Trine Jensen - d. 25.10.2015



Jane Kaae - d. 24.10.2015



Fatih Candogan - d. 18.10.2015



Stort sted, med dårlig betjening, og en del bøvl med banen.
Hanna Augustenborg - d. 16.10.2015



Carina Mortensen - d. 16.10.2015



God buffet mad hos want 2bowl og god service.
Birgithe Eliassen - d. 10.10.2015



Zakia Hussain - d. 04.10.2015



Zakia Hussain - d. 04.10.2015



Hanne Lise Jensen - d. 03.10.2015



Maria Olsen - d. 01.10.2015



Anette Hansen - d. 26.09.2015



Du fleksibelt personale, som kunne tilpasse sig individuelt behov.
Helle Kjelder - d. 23.09.2015



God service????
Jesper Plass - d. 21.09.2015



God oplevelse
Mette Lintonbon - d. 21.09.2015



Det var super hyggeligt :-)
Kamilla Tranholm - d. 19.09.2015



Flink og fleksibel betjening.
Michael Dreyer - d. 19.09.2015



Skoleje var ikke med i prisen derfor én stjerne mindre end topkarakter. Vores yngste spiller på 7 år (blandt 19-26 årige) havde en rigtig sjov første bowling oplevelse og popcornene var en succes.
Hing Chanterith - d. 06.09.2015



God service, dejligt smilende personale, vi kommer helt sikkert igen
Lone Wiedenbein - d. 30.08.2015



Susan Kranker - d. 05.08.2015



Peter Lindener - d. 30.07.2015



Peter Lindener - d. 30.07.2015



Super sød service da banen gik i stå et par gange. Dejligt nemt at booke hjemmefra. Er klart værd at bruge et par hyggelige timer hos Want2Bowl i Taastrup...
Louise Bak - d. 27.07.2015



SANAT SHARMA - d. 25.07.2015



Rikke Dencker - d. 10.07.2015



Fin betjening og god plads
Dorte Witterseh - d. 27.06.2015



????
Puk Christophersen - d. 26.06.2015



Kathleen Filthuth - d. 26.06.2015



personalet var meget venlige og hjælpsomme.
Keth Christiansen - d. 25.06.2015



Keth Christiansen - d. 25.06.2015



Altid god service og smil på læben.
Susanne Dyhr - d. 24.06.2015



Tina Aabye - d. 20.06.2015



Super dejlig time, friskt personale med stor humor.. Kan anbefale stedet.. Der var desværre "lidt" varmt..
Hanne Sørensen - d. 12.06.2015



Bettina Larsen - d. 07.06.2015



Venligt og hjælpsomt personale Musikken er lidt for høj til os ældrer
Jens Peter Jensen - d. 07.06.2015



Berit Løren - d. 06.06.2015



Dorte Storm - d. 05.06.2015



Fin service
Henrik Rasmussen - d. 29.05.2015



Rita Borg - d. 23.05.2015



Anni Lorenzen Valsted - d. 18.05.2015



Venligt personale
Rikke moser Kristiansen - d. 16.05.2015



Super godt ????
Annette Bode - d. 09.05.2015



Det var okay ????
Rikke Petersen - d. 06.05.2015



Ayse Ince - d. 04.05.2015



Lise Høvdinghoff - d. 03.05.2015



Lærke Ehlers - d. 26.04.2015



Går for ofte i stykker midt i spillet.
Dorte Casper Jørgensen - d. 19.04.2015



Går for ofte i stykker lige midt i spillet.
Dorte Casper Jørgensen - d. 19.04.2015



Stine Sørensen - d. 12.04.2015



Det har været en super oplevelse . Vi hyggede os alle 16. Alt var parat og personalet var søde og imødekommende . Vi har allerede bestilt bowling og mad til juni måned.. Hilsen Birgit .Taastrup Lungeforening
Birgit Birkestrøm - d. 12.04.2015



Anne Jessen - d. 12.04.2015



Hyggelig tur !! - en time går bare så hurtigt :-)
Anne Jensen - d. 10.04.2015



Jytte Hansen - d. 10.04.2015



Meget venlig og hjælpsom personale. Vores bane (nummer 10) gik i stå et par gange - men personalen var flink nok og forlængede vores tid så vi kan spille færdig :)
Olga Orlova - d. 07.04.2015



God service :-)
Maj Harboe - d. 04.04.2015



Rubina Butt - d. 03.04.2015



Lilian Lundqvist - d. 03.04.2015



Super sted og god stemning
Jesper Thomsen - d. 30.03.2015



Super sted
Jeanette Lundt - d. 29.03.2015



Karen Petersen - d. 29.03.2015



Karen Petersen - d. 29.03.2015



Gitte Bruun - d. 29.03.2015



Bowling baner virker ikke som de skal.
Dan Heinrich Johannesen - d. 28.03.2015



Mette Lintonbon - d. 23.03.2015



Dejlig dag. Lidt slidte baner. God service.
Jørn Frørup - d. 21.03.2015



Tina Jonasen - d. 18.03.2015



Filip Ølting - d. 16.03.2015



Lisa Nørmark nielsen - d. 15.03.2015



Tina Jonasen - d. 14.03.2015



Hanne Zimmermann - d. 14.03.2015



Super
Joan Riis Hass - d. 08.03.2015



Adofo Emmanuel - d. 07.03.2015



Fint til god pris.
Helene Loessl - d. 01.03.2015



Supergodt Venlig betjening
Erik Kondrup - d. 22.02.2015



Chi Thi Nguyen - d. 21.02.2015



Majbrittpehrsson Pehrsson - d. 21.02.2015



Nuran Kaya - d. 18.02.2015



Søde ansatte, der giver super betjening.????????????
Helle mønster Pedersen - d. 13.02.2015



Mie Mortensen - d. 01.02.2015



Susanne Dyhr - d. 21.01.2015



Katrine Hoffmann - d. 11.01.2015



Lillian Mørch Jørgensen - d. 10.01.2015



Super energi fra personalet fra vi trådte ind af døren. Rigtig god velkomst og vejledning, her kommer vi helt sikkert igen!
Karina Ammentorp - d. 03.01.2015



Hyggelig bowling , og god service
Bodil mikalsen Mikalsen - d. 02.01.2015



Jeanette Jacobsen - d. 20.12.2014



Fornuftigt sted
Finn Ravn Mejdahl - d. 19.12.2014



Lene Muusfeldt - d. 19.12.2014



Lene Muusfeldt - d. 19.12.2014



Det var et dejligt smilende personale - både i bowlinghallen og i restauranten . Havde nogle skønne timer med mine " unger". Det gør vi helt sikkert igen. Hilsen Birgit
Birgit Birkestrøm - d. 17.12.2014



Faegheh Shamloo - d. 07.12.2014



Tina Jonasen - d. 07.12.2014



Sød service og god værdi for pengene.
Aneela Rehman - d. 30.11.2014



Helt fint
Diana Erdmann - d. 29.11.2014



Else Wilquin - d. 25.11.2014



God service
Dorthe josefine Nielsen - d. 23.11.2014



Yasemin Nazli - d. 22.11.2014



Yasemin Nazli - d. 22.11.2014



Michael Rosendahl Larsen - d. 21.11.2014



Firdevs Erdogan - d. 15.11.2014



En super hyggelig eftermiddag hos Want2Bowl i Taastrup. Normalprisen da jeg bestilte baner online var 175 kr pr bane en søndag eftermiddag ( excl snackkurv ) og jeg fik det for 99 kroner ( incl snackkurv ) ????
Tina Stig Andersen - d. 09.11.2014



Super sted og søde medarbejdere
Jeanette Lundt - d. 09.11.2014



Heidi Brinkbæk - d. 04.11.2014



God service
Susanne Uldall - d. 03.11.2014



lone frisgaard - d. 01.11.2014



Naila Ali - d. 26.10.2014



En god times underholdning med familien.
Pia Grau-hansen - d. 25.10.2014



Mina Sajnoska - d. 02.10.2014



Tina Jonasen - d. 25.09.2014



Palle Christensen - d. 24.09.2014



Karina Hansen - d. 21.09.2014



Karina Hansen - d. 21.09.2014



God service
Lisbeth Lindhøj - d. 21.09.2014



Mikal Jensen - d. 14.09.2014



Heidi Valentin - d. 05.09.2014



Det var en fornøjelse at prøve jeres bowling center, alt var perfekt, jeg har aldrig oplevet så god service. mvh.Mina
Mina Sajnoska - d. 04.09.2014



Sarah Strauss - d. 01.09.2014



Nemt og super service
Henriette Juul - d. 30.08.2014



Det var super sjovt!!!
Karin Buus - d. 18.06.2014



Djanni Skipper - d. 15.06.2014



Djanni Skipper - d. 15.06.2014



Heidi Valentin - d. 14.06.2014



Anja Bjørnholt - d. 14.06.2014



Alt i skønneste orden til prisen
Tina Petersen - d. 13.06.2014



Det var en rigtig god oplevelse. Vi fik en stor snackkurv til trods for at vi kun var to personer. Og havde hele bowling halen for os selv det meste af tiden. :)
Anna-Sofie Kluge - d. 09.06.2014



En rigtig god oplevelse????
Lise Højsted - d. 05.06.2014



Super hyggelig aften
Tina Petersen - d. 04.06.2014



Sjov eftermiddag
Marianne Deis Nielsen - d. 31.05.2014



Vanya Guncheva - d. 24.05.2014



Michael Rosendahl Larsen - d. 23.05.2014



Annette linde Jørgensen - d. 20.05.2014



Adofo Emmanuel - d. 12.05.2014



Dorte Storm - d. 12.05.2014



Rigtig god stemning og god betjening .????.kommer gerne igen .. ????
Suanne Eiberg - d. 08.05.2014



Thomas Bremer Hansen - d. 04.05.2014



Hej vil bare lige sige at det var nogle søde og venlige personaler der var der til at betjene os alt foregik med et stort smil på. tak for en god dag Hilsen os 6 fra Amager.
Jimmy Rasmussen - d. 21.04.2014



Jimmy Rasmussen - d. 21.04.2014



Lene Palbøl - d. 20.04.2014



God betjening
Bucgen Dagtekin - d. 20.04.2014



Fedt sted, dejlig stemning, god musik. Det eneste minus, var snackkurven ;-)
Claudia Kreumer - d. 20.04.2014



Rigtig god oplevelse. Smilende og venligt personale . Kan anbefales til alle aldre. Vi kommer helt sikkert igen.
Christina Endahl - d. 20.04.2014



Høflig betjening men banen virkede kun til kl 20.50 hvilket var temmelig mærkeligt. Ellers var vi yderst tilfredse.
Tina Olsen - d. 19.04.2014



Lone Strandberg - d. 16.04.2014



Betina Jørgensen - d. 12.04.2014



Det var et godt sted og god service. Banerne var fine og der var børnevenligt. Også overfor vires datter på 18 mdr som fed rundt ????
Hanne Krogh Odsgard - d. 06.04.2014



Elendig betjening af sure medarbejdere, der bestemt ikke virkede glade for deres job. Banerne fungerede ikke ordentligt. ... så den første halve time var bestemt spildt :-(
Annette Lund - d. 05.04.2014



Børnebanden var istykker i højre side. Ellers super oplevelse;)
Johanne Skriver - d. 05.04.2014



Farah Khan - d. 30.03.2014



God og venlig betjening
Maybritt Christiansen - d. 23.03.2014



Very helpful people at the desk. This was a good deal, and we had a great time, as a family. My only complaints were that the lane didn't work, right away. Also, we had some problems with the score on the board not showing. The chips that came as part of the tilbud were stale. Other than that, it was great.
Debbie Quackenbush - d. 23.03.2014



Desværre havde bowlinghallen lidt problemer med en sikring, så først blev vi 20 min. forsinket og i den time vi bowlede røg strømmen 3 gange... desuden trænger deres "løftere" til et eftersyn... vores bane tabte ofte keglerne...
Kirsten Rasmussen - d. 24.02.2014



Jeg syntes godt, at man kunne have oplyst, at skoleje ikke var inkluderet.
Susanne Dyhr - d. 18.02.2014



Lotte Lewandowski - d. 18.02.2014



Det var ikke optimalt - dels fik vi ikke en times bowling - men 45 min. og dels var snack'ene gamle og seje - og da maskinen et par gange gik i udu tog det tid før personalet opdagede det og afhjalp det og de lagde heller ikke tid til. da vi spurgte om vi kunne tilkøbe en time, så ville de have skoleje på ny, hvorfor vi fravalgte det og vi kommer ikke der mere.
Marianne Pommer - d. 16.02.2014



Gitte Nørgaard - d. 16.02.2014



Gitte Nørgaard - d. 16.02.2014



Vita Andersen - d. 12.02.2014



Kenneth Madsen - d. 08.02.2014



Kenneth Madsen - d. 08.02.2014



Godt
Dorte Rasmussen - d. 01.02.2014



Helena Justinussen - d. 26.01.2014



God service
Jeanne Andersen - d. 25.01.2014



Susanne Dueholm - d. 23.01.2014



Ulla Trustrup - d. 22.01.2014



Banerne blev ikke startet da vi havde tid så man mistede 10 mins bowling og det er meget på 1time
Anette Vistrup - d. 19.01.2014



Super sted, fin service
Rosa Schmidt - d. 19.01.2014



Det var helt ok
Kirsten Petersen - d. 19.01.2014



Tina Stær - d. 16.01.2014



Laila B. Jensen - d. 13.01.2014



Lene Palbøl - d. 13.01.2014



det var rigtig godt. kan anbefales.
Susanne Yildirim - d. 07.01.2014



Stedet var rigtig godt og hyggeligt. Desværre gik banen i stå en gang imellem og vi fik først vores snackkurv da vi bad om det, hvilket virker nærigt, men vi havde jo betalt for det.
Luna Linnemann - d. 06.01.2014



Tahir Iftikhar - d. 06.01.2014



Andre Maltesen - d. 04.01.2014



Rahif Tirawi - d. 04.01.2014



Super!!!!
Mickey Beyer - d. 28.12.2013



Maria Laursen - d. 28.12.2013



Maria Laursen - d. 28.12.2013



René Carlsen - d. 26.12.2013



Mette Danvad - d. 22.12.2013



Mette Danvad - d. 22.12.2013



Helle Münsberg - d. 21.12.2013



det var rigtig godt. kan anbefales. søde og flinke personale
Susanne Yildirim - d. 16.12.2013



God oplevelse og meget hyggelig sted :-)
Leila Rad - d. 14.12.2013



Kashif Aslam - d. 14.12.2013



Det var rigtigt dejligt. Meget tilfreds. Venlig personale rigtige flinke. Der manglede bare musik bagved. Det er ikke sidste gang jeg kommer. Kan anbefales til alle.
Susanne Yildirim - d. 13.12.2013



Zeinab El-Maannakl - d. 08.12.2013



Dan Heinrich Johannesen - d. 05.12.2013



Sadia B. - d. 04.12.2013



Fint og hyggeligt. Noget beskidt på gulvet efter snack eller ok
Brit Will - d. 02.12.2013



Christina Kristensen - d. 01.12.2013



SÅ fedt flere af de gode tilbud :D
Marua Ibrahim Idris - d. 30.11.2013



Jeanne Mortensen - d. 30.11.2013



Jeanne Mortensen - d. 30.11.2013



Gode og flinke medarbejdere (;
Winnie Pedersen - d. 30.11.2013



Dzestina Aliev - d. 30.11.2013



Super god oplevelse :) det kan anbefales.
Mie Rønde Rasmussen - d. 30.11.2013

Tilbudibyen bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Luk