logo
ALLE ANMELDELSER FOR

Copenhair


Der er afgivet 35 anmeldelser


Kristina Petersen - d. 30.09.2019



Stine Krarup - d. 29.08.2019



Super service!
Emilie Fregerslev-Larssen - d. 16.07.2019



I was SO satisfied with my haircut and highlights, done by Marianna - thank you so much. I'll happily come by again :)! 5 out of 5 stars.
Stephanie Dangthongcharoen - d. 11.07.2019



Rikke Thorborg - d. 25.06.2019



Dygtig og sød frisør
Tina Nielsen - d. 04.06.2019



Lykke Leth Nielsen - d. 30.05.2019



Super sød og dygtig frisør - kommer gerne igen :)
Abigail Braithwaite - d. 02.05.2019



Line Ebdrup Thomsen - d. 18.04.2019



Britt Rosendal - d. 11.04.2019



Ewelina Burska - d. 04.04.2019



Evelin Hultberg - d. 04.04.2019



Dejlig oplevelse, flot klip og smadder god farvning:-)
Marie Rasmussen - d. 04.03.2019



Super sød og god frisør! Er meget tilfreds med mit nye hår
Julia Feuerhake - d. 26.02.2019



Sofie Andersen - d. 20.02.2019



Jeg blev klippet og fik highligts af Marianne. Hun var rigtig sød og jeg er super glad for resultatet????
Natascha Hammer bredal - d. 20.02.2019



Klara Grønhøj - d. 19.02.2019



Bedste frisør in town!!
Julie Lund Larsen - d. 13.02.2019



Sofie Overby - d. 08.02.2019



Sophia Aisinger - d. 09.01.2019



Super god og super sød frisør :)
Kirstine Nielsen Hauge - d. 07.01.2019



Mariana er super sød og dygtig. Jeg er meget glad for resultatet
Nina Crossmann - d. 07.01.2019



Rita Kellebjerg - d. 28.12.2018



Kristina Petersen - d. 29.11.2018



Adele Bennett - d. 26.11.2018



Ulrikke Meinertsen - d. 26.11.2018



Super sød frisør som lyttede til mine ønsker og jeg gik derfra som en meget tilfreds kunde!
Pia Rasmussen - d. 30.10.2018



Louise Regitze - d. 22.10.2018



Thank you Marianna I am very happy with my new hairstyle ???? You are so helpfull and sweet . Recomended ????
Nikita Mamat - d. 15.10.2018



Marianna som klippede mig, var super hyggelig og snaksagelig og gjorde et godt stykke arbejde med mit hår. Hun var god til, at høre på hvad jeg ønskede og fører det ud i livet. Hun kom dog lidt for sent til min tid og det hele startede lidt hektisk, men da der faldt ro på, var det en fin oplevelse.
Rebecca Bennich - d. 10.10.2018



Super sød frisør! Rigtig dygtig og gav gode råd om hvordan det ville blive bedst. Kommer der meget gerne igen!!
Anette Mølgaard Jensen - d. 23.09.2018



Laura Deen - d. 03.08.2018



Fatima Ali - d. 17.07.2018



Marianne Rasmussen - d. 25.06.2018



Marie Jeppson - d. 21.06.2018

Tilbudibyen bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Luk