logo
ALLE ANMELDELSER FOR

Asian Palace


Der er afgivet 989 anmeldelser


Har prøvet Asien Palace i Vanløse med rigtig gode oplevelser og ville prøve denne her, så købte 6 deals og ville fejre min fødselsdag. For det første var modtagelsen ikke med et smil, men føltes mere som en ligegyldighed. Spørger ind til om man lige som i Vanløse spiser gratis når man har fødselsdag, og får at vide det kostet 1 kr, hvilke også er fint nok - hvorefter han siger det kun gælder hvis vi betaler fuld pris for alle mine gæster ? Giver ingen meningen at det skal være anderledes bare fordi man har købt deals. Vi køber div. drikkevare, øl og sodavand og en af mine gæster bestiller et glas vand og jeg siger bare giv os en kande vand, og skal så ved regningen betaler for et glas vand - hvorfor ? Havde vi ikke gjort det kunne vedkommende jo bare drikke af de kander vand vi fik ? Sushi en var god, men det andet mad så ikke så indbydende ud, og man fik følelsen af det var genbrug af div. Retter. Pga Af få gæster men kun et gæt, og ud fra jeg flere gange har været i Vanløse afd. Og haft en helt anden oplevelse med maden. Tjeneren var ikke smilende eller imødekommende, og virkede mere ligeglad og irreteret over vi var der ???? alle mine gæster havde samme følelse, så jeg kommer ikke der mere. Synd de ikke gør noget mere for at deres gæster føler sig velkommen, så kunne man bedre se igennem med nogle af de andre ting måske. Ud over det er der enorm dårlig belysning, med meget skarpt lys, så man føler man sidder i spotlight ????
Dorthe Palmelund - d. 26.02.2020



Lækker stor buffet, lyse og venlige lokaler.
Lisbeth Vognbjerg - d. 26.02.2020



Susanne Pingel - d. 24.02.2020



Flinke medarbejdere, styr på maden og det smagte bare godt. Alt i alt en super hyggelig aften.
Goran Gugleta - d. 24.02.2020



Igor Petrov - d. 23.02.2020



Maden var udmærket, men servicen var ringe. Vi bestilte to store øl som begge var dårlige og smagte ikke som en "frisk" øl burde, men mere som den var blevet for gammel og gærret. Vi spurgte om det var muligt at returnere den og istedet få en sodavand. Dette var ikke muligt fordi vi havde taget en tår af øllen (hvordan skulle vi ellers vide den var dårlig?). Man kunne godt mærke at tjenerne ikke havde lyst til at være der
Stefan Larsen - d. 23.02.2020



Kedelig sushi
Cornelia Gadmar Helles - d. 22.02.2020



Super lækkert og rigtigt god sushi
Anja Hansen - d. 21.02.2020



Maden var kold og smagsløst.
Jesper Hylstofte - d. 21.02.2020



Zitta Albrektsen - d. 19.02.2020



Smagsløs mad. 2 stjerner fordi de er meget flinke 0 stjerner for maden.
Dean Sambleben - d. 17.02.2020



Fin mad men uhøflig betjening
Sandra Flores Kristensen - d. 17.02.2020



Alletiders dejlige sted ! Maden er SÅ frisklavet, personalet gør alt for at servicere :- ) Kommer med glæde igen og igen
Anni Svendsen - d. 15.02.2020



Marek Sielicki - d. 04.02.2020



Meliha Ala - d. 02.02.2020



Meliha Ala - d. 02.02.2020



Super hyggeligt sted rigtig god buffet med mange forskellige retter????
Meliha Ala - d. 02.02.2020



Johnny Sørensen - d. 30.01.2020



5 gang altid stort udvalg frisk og lækkert pænt rent over alt kommer gerne igen
Morten Eriksen - d. 29.01.2020



Lækker nyt sted med lækker retter
Anja Hansen - d. 24.01.2020



Maden var lækkert og stedet er flot. Det vil jeg anbefaler til dem der kan lide asiatisk mad. Prøv og du kommer tilbage Helt sikker.
Warlito Navarro - d. 22.01.2020



Thomas Jespersgaard - d. 21.01.2020



Newar Said - d. 21.01.2020



Fida Karanbach - d. 20.01.2020



venligt personale, god mad, man har god tid til at nyde sin mad
Claus Krusdorf - d. 19.01.2020



Is very nice, the food is very good and you can eat as much as you want
Alexandra Lepsa - d. 18.01.2020



Virkelig god mad til den gode pris. De har rigtig mange ting at vælge mellem. Vi er kommet der mange gange og der er altid det samme store udvalg og kvalitet. Og så er der kaffe med is eller kage i prisen. Er klart en stor favorit hos os
Bettina østergaard - d. 18.01.2020



Ikke imporneret
Maria Kruse - d. 17.01.2020



Sara Jelenic - d. 15.01.2020



Estefanía Duque Cardona - d. 15.01.2020



Estefanía Duque Cardona - d. 15.01.2020



rigtig hyggeligt og dejlig mad
Jane Petersen - d. 14.01.2020



skøn mad og god stemning
Jane Petersen - d. 14.01.2020



dejligt mad og hyggelig stemning
Jane Petersen - d. 14.01.2020



hyggeligt og dejligt mad skøn sushi og is
Jane Petersen - d. 14.01.2020



Antonella Foltmar - d. 12.01.2020



Stedet var nydelig og pænt.
Shahid Shehzada - d. 02.12.2019



God service,dejligt omgivelser og god mad????
Erlinda Andersen - d. 30.11.2019



Anni Svendsen - d. 22.11.2019



Super dårlig service og kedelig mad.
Ida Jørgensen - d. 17.11.2019



Ann-Helen Rasmussen - d. 15.11.2019



Merete friis Schultz - d. 10.11.2019



Merete friis Schultz - d. 10.11.2019



Justyna Zurek - d. 10.11.2019



Buffeten var halvtom da vi ankom. Maden var smagsløs, og der var kun et lille udvalg sushi tilbage. Det resulterede i, at vi skulle vente i 30 min. på at de lavede ny sushi. Vi bestiller desuden begge en lille sodavand, men de kommer alligevel med en mellem sodavand, og det bliver vi selvfølgelig afregnet for. Her kommer vi nok ikke igen.
Rasha A. - d. 10.11.2019



Alexander Ditberg - d. 09.11.2019



Super lækkert mad, alt var frisk og nylavet, nums... det er ikke sidste gang jeg har været her. Der var også perfekt parkerings muligheder og service var i top
Majaloisie Sofie Stens Reenberg - d. 09.11.2019



Meget mad at vælge masser af kage kaffe is. Friske grøntsager i retterne. Det hele var så lækkert.
Ulla Nyboe - d. 07.11.2019



Den bedste kinesiske ever !!
Ulla Nyboe - d. 07.11.2019



Madet var super lækkert
Chiman Azizi - d. 07.11.2019



Maden smager rigtig godt, og der er et stort sortiment. Dejligt atmosfære, og god service :-) Anbefales varmt.
Nadal El-Sayed - d. 06.11.2019



Maden smager rigtig godt, og der er et stort sortiment. Dejligt atmosfære, og god service :-) Anbefales varmt.
Nadal El-Sayed - d. 06.11.2019



Sara Asani - d. 27.10.2019



Pænt sted med dejlig mad og mange varianter af is. Stor værdi for pengene.
Pia Esbensen - d. 21.10.2019



Super god mad og smilende personale. Har være der før og kommer gerne igen. ????????????????????????
Ingrid Stelzig - d. 19.10.2019



Dejlig sted med god plads
Nan Hansen - d. 16.10.2019



Piyawan Sorheng - d. 15.10.2019



Majken Pedersen - d. 15.10.2019



Tak for en god buffet. Jeg vil sikket kommer tilbage igen
Mohammed kassem Abul jamous - d. 14.10.2019



Merete friis Schultz - d. 14.10.2019



Jalel Zammel - d. 13.10.2019



Jalel Zammel - d. 13.10.2019



Jalel Zammel - d. 13.10.2019



Jalel Zammel - d. 13.10.2019



Dejligt sted, rigtig god mad og god service ????
Henriette Vienberg - d. 13.10.2019



Dejligt sted, rigtig god mad og god service ????
Henriette Vienberg - d. 13.10.2019



Dejligt sted, rigtig god mad og god service ????
Henriette Vienberg - d. 13.10.2019



Dejligt sted, rigtig god mad og god service ????
Henriette Vienberg - d. 13.10.2019



Dejligt sted, rigtig god mad og god service ????
Henriette Vienberg - d. 13.10.2019



Henrik Fredin - d. 11.10.2019



Tina La cour - d. 10.10.2019



Nela Gacic - d. 07.10.2019



Meget støj- lidt kedelig mad
Helle Wind - d. 06.10.2019



Super god mad, frisk sushi og god betjening :) Kan kun anbefale at besøge
Anette Mortensen - d. 06.10.2019



Thomas Skjødt - d. 06.10.2019



Very god . meget velsmagende,tak.
Janina Moisejenko - d. 06.10.2019



Alt fint, denne gang
Kim Kristiansen - d. 04.10.2019



Husk at læse det med småt. Du skal vente to timer efter du har købt værdibeviset før du kan bruge det. Dette giver ingen mening men det står der. Maden er som altid rigtig fin!
Camilla Larsen - d. 04.10.2019



The waitress was very helpful and warned us that there was a guy putting tickets to cars that were parked in an area in front of the restaurant that looks like parking but it is only a 3-minute stop. Thanks to that we did not get a fine! The buffet food, as usual, was great!
Estefanía Duque Cardona - d. 30.09.2019



Estefanía Duque Cardona - d. 30.09.2019



Mohamed Yahya - d. 29.09.2019



Johnny Sørensen - d. 29.09.2019



Johnny Sørensen - d. 29.09.2019



Johnny Sørensen - d. 29.09.2019



Rent og pænt sted, med dejlig mad
Anette Agger - d. 28.09.2019



God freak mad
Brendan Hancock - d. 26.09.2019



Egon Vilsgaard - d. 26.09.2019



God mad,dejligt frisklavet,sød og venligt personale.
Kenneth Lindgren andersen - d. 25.09.2019



Træt og kedelig buffet????????
Denise Keller - d. 24.09.2019



Super lækkert. Dejlig lyse og rene lokaler. Stort udvalg af alle retter som smagte lækkert. Meget høfligt og opmærksomt personale. Kan anbefales
Robert Takacs - d. 23.09.2019



Meget lækker og alsidige buffet. Alt er frisklavet og smager fantastisk. Meget rimelige priser.
Camilla Høiby - d. 23.09.2019



Hyggeligt sted med dejlig mad og god betjening.
Michael Nielsen - d. 23.09.2019



Lækkert sted med venligt personale. Udvalget er ikke det bredeste i retterne men super sushi udvalg så absolut et besøg værd men udvalget skal være større for at få den sidste stjerne
Flemming Grænse Nielsen - d. 22.09.2019



Hver enkelt ret mangler smag, kyllingeretterne er så udpinte, har det kogt i flere timer? Der var ikke en ret der var varm, alt var kun lunt. Ærgerligt vi holder ellers maget af kinesermad. Venlig hilsen V. Kastrup.
Vivian Kastrup - d. 17.09.2019



Max stjerner
Sussi Jensen - d. 17.09.2019



Max stjerner, altid dejligt at komme der og masser af mad til både børn og voksne, skulle der mangle noget er de altid behjælpelige derfor max stjerner fra min familie.
Sussi Jensen - d. 17.09.2019



Emma Cannings - d. 16.09.2019



Liudmila Samoilenko - d. 15.09.2019



Vinni Pedersen - d. 15.09.2019



Dejlig aften rigtig fint mad. Desværre ingen kaffe da maskinen var udrykker
Zenia Kilde Rasmussen - d. 14.09.2019



Okay sushi til prisen. Men stedet var beskidt og de var dårlige til at fylde op. Toilet var virkelig virkelig ulækkert.. skradespand var overfyldt, gulvet flød med papir og døren var sort af snavs rundt om dør håndtag.. ikke et sted jeg ville besøge igen...
Mira Roos - d. 14.09.2019



Vi kom kl 19 og maden var kold. Nogle af fadene var tomme. Man kunne ikke se hvem der var ansat eller ude at spise. Der var ingen smil fra personalet. Brugt service blev ikke fjernet. Da jeg bookede tiden fik jeg først en tid hvor de ville have at 4 personer skulle være færdige med at spise på en time. Det ville jeg ikke og fik en anden tid. Dog var det pæne omgivelser. Bestemt ikke et sted at anbefale.
Christina Dengsø - d. 14.09.2019



ID51901964 Kenneth Stig Hansen Hansen - d. 13.09.2019



Lene Hansen - d. 12.09.2019



Lene Hansen - d. 12.09.2019



Aleksandra Vardina - d. 09.09.2019



Det var en dejlig overraskelse. Lækker sushi, mange forskellige slags. fin kinesisk buffet, og friske rådvare i den mongolske Barbecue.
Claus Heinrich Schmidt - d. 09.09.2019



price is good. food is fine but little too oily and salty. varity is enough but not that much.
Mingyi Xu - d. 08.09.2019



Rigtig dejlig mad. Eneste minus er den kvindlige ejer som vidst aldrig smiler. Har sjældent mødt så surt et ansigt. Et lille smil ville hjælpe meget
Mette Norlund - d. 08.09.2019



Fantastisk sted. Meget stor buffet med friske råvarer og alt hvad hjertet begærer. Billige kvalitetsvine oven i købet. Et sted man kommer mere end den gang????
Lotte Svendsen - d. 07.09.2019



Super god suchi og buffet - til familien
Morten Eilsgaard - d. 07.09.2019



SÅ ELENDIGT ! Kom ikke efter kl ca 20, da er fadene tomme, eller halvtomme og det der er tilbage er koldt og tørt. Og der bliver ikke fyldt op. 2 timer før lukketid !??! personalet har mere travlt med at rydde af og vaske op end at servicere sine gæster.
Anette Ibsen - d. 07.09.2019



Zitta Albrektsen - d. 06.09.2019



VIRkelig god mad og super anretning og service!
Sara Lynge - d. 06.09.2019



Meget lækker mad som er frisk. Der er masser af plads både ved borderne og rundt om buffen
Lillian Vile - d. 02.09.2019



God service. Friske varer.
Karin Englund - d. 31.08.2019



Fadwa Hikmat - d. 18.08.2019



Johnny Sørensen - d. 17.08.2019



Johnny Sørensen - d. 17.08.2019



Johnny Sørensen - d. 17.08.2019



Flot og rent. Lækker mad. Rigtig lækker. Og søde Mennesker
Tine Søland - d. 15.08.2019



ok men det hele kunne godt have været lidt bedre, har smagt og spist kinesisk som var noget bedre,,,,
Jane Petersen - d. 13.08.2019



ok til prisen med en deal, men kunne godt være bedre
Jane Petersen - d. 13.08.2019



Kirsten Østerbye - d. 11.08.2019



Kirsten Østerbye - d. 11.08.2019



Maria Tiaya - d. 11.08.2019



Lasse Christensen - d. 10.08.2019



Fremragende mad. Super billigt og lækkert
Thomas Reich - d. 10.08.2019



Et meget hyggeligt sted. Imødekommende personale. Savner bare, at det var lidt nemmer at parkere sin bil.
Maria Svarre Nielsen - d. 09.08.2019



Tina Moesgaard Nielsen - d. 08.08.2019



Fint sted med søde tjenere og ok mad til prisen.
Dorte Larsen - d. 04.08.2019



Super god sushi og mange forskellige retter sød og venlige personale ??????????????
Meliha Ala - d. 04.08.2019



Annette Christophersen - d. 06.11.2018



Hanne Gatten - d. 06.11.2018



Lene Vestergaard - d. 05.11.2018



Maden er god kan anbefale et besøg Der mangler dog cocktails pølser En eller to stærke retter mere ????????????
Finn Pesersen - d. 04.11.2018



fremragende !! God mad venlig betjening, flot restaurant.
Anni Svendsen - d. 04.11.2018



Overdådig buffet, lækkert.
Erik Stanley - d. 03.11.2018



Dejlig mad
Lone Foldager - d. 03.11.2018



Dejlig velsmagende buffet - flotte omgivelser, rigtig god betjening
Jeanette Hansen - d. 02.11.2018



Dejligt spisested god betjening har været der mange gange
Jytte Frank - d. 29.10.2018



Hanne Petersen - d. 29.10.2018



De var umuligt at få fat i det havde en årsag at der ikke var nogen telefon forbindelse vi tog chancen da vi skulle til Kbh. alligevel. Der var åbent og vi fik god mad som sædvanligt Mvh. Jan Petersen
Jan Petersen - d. 28.10.2018



Jan Petersen - d. 28.10.2018



Jan Petersen - d. 28.10.2018



Maden var okay god, servicen tjah sådan nogenlunde men at tag 54 kr for en kande vand må jeg nok indrømme at jeg er dybt rystet over og af den grund var det mit først og sidste besøg der.
Bettina Blom - d. 28.10.2018



Sussi Jensen - d. 26.10.2018



Sussi Jensen - d. 26.10.2018



Sussi Jensen - d. 26.10.2018



Super dejligt sted. Dejlig mad og sødt personale :-)
Sussi Jensen - d. 26.10.2018



Kirsten Epstein - d. 25.10.2018



Rent og pænt sted og lækker mad
Jannie Nielsen - d. 24.10.2018



Frank Pheiffer Madsen - d. 24.10.2018



Frank Pheiffer Madsen - d. 24.10.2018



Frank Pheiffer Madsen - d. 24.10.2018



Frank Pheiffer Madsen - d. 24.10.2018



Frank Pheiffer Madsen - d. 24.10.2018



Frank Pheiffer Madsen - d. 24.10.2018



Fin betjening og flot service ???????? Vi kommer gerne igen.
Frank Pheiffer Madsen - d. 24.10.2018



Hans Prien - d. 20.10.2018



Super buffet og rigtig, rigtig god betjening
Søren Nielsen - d. 20.10.2018



Kate Markussen - d. 19.10.2018



Vi ankom kl 20 og alt maden var næsten helt koldt. Det er 2 gang vi har været der og har haft samme oplevelse begge gange. Men ellers et rigtig hyggeligt sted .
Anette olsen CW - d. 19.10.2018



Cecilie Petersen - d. 16.10.2018



Cecilie Petersen - d. 16.10.2018



Cecilie Petersen - d. 16.10.2018



Cecilie Petersen - d. 16.10.2018



KIM JENS SANDGREEN - d. 16.10.2018



Gulvet var helt klistret. Kødretterne havde for tyk melpanering og isen havde vandkrystaller. Betjeningen var fin og der var en behagelig stemning.
Pia Andersen - d. 15.10.2018



det er et rigtig godt sted god mad,og god betjening
Kim Christensen - d. 13.10.2018



Altid stort udvalg af dejlige kinesiske retter og skøn sushi. Sødt personale :o)
Tina Madsen - d. 13.10.2018



Mona Rasmussen - d. 10.10.2018



Mona Rasmussen - d. 10.10.2018



Mona Rasmussen - d. 10.10.2018



Almindelig og underlig kinesiske buffet, alt var dog Koldt. Samt man i buffeten kunne finde popcorn og slikpinde side om side med salaten.....
Louise Frederiksmose Nielsen - d. 10.10.2018



Maden var rigtig god, betjeningen kunne have været bedre, men toilettet var noget skidt. Virkelig dårlig rengøring
Sara Rigelsford - d. 07.10.2018



Katia Mazen - d. 06.10.2018



Katia Mazen - d. 06.10.2018



Dejlig mad og venlig betjening. Virkelig godt.
Michael Nielsen - d. 05.10.2018



Marianne Usul - d. 04.10.2018



Marianne Usul - d. 04.10.2018



Marianne Usul - d. 03.10.2018



Altid sød og dejlig betjening og rigtig god mad :-)
Sussi Jensen - d. 02.10.2018



Jørn Meldal - d. 01.10.2018



Jalel Zammel - d. 01.10.2018



Jalel Zammel - d. 01.10.2018



Jalel Zammel - d. 01.10.2018



Betina Hansen - d. 30.09.2018



Betina Hansen - d. 30.09.2018



De drukner i deres egen succe, istarten var alt godt 29-9 var var var vi der igen, toilet trængte til rengøring og afrydning mungelfuld og buffeten manglede opfyldning
Mogens Kelsen - d. 30.09.2018



Maden er god, men kaffen er elendig. Den smager ikke godt og er lunken. Derfor kun 3 stjerner
Jette Larsen - d. 30.09.2018



Ok mad Betjeningen elendig, aldrig har jeg mødt så sur en servitrice, da vi ankom 4 personer sagde jeg til henne at jeg havde bestilt bord til 4 personer, hvorefter hun svarede til hvor mange 2 eller 4.. Også var stilen ellers lagt. Maden ville få 4 stjerner, men hendes betjening trækker den samlede ned på 2
Thomas Olsen - d. 30.09.2018



vi har hygget os meget på denne restaurant, dejlig mad og god sushi. jeg har prøvet flere gange, jeg kan varmt anbefale.
Nada Namo - d. 29.09.2018



vi har hygget os meget på denne restaurant, dejlig mad og god sushi. jeg har prøvet flere gange, jeg kan varmt anbefale.
Nada Namo - d. 29.09.2018



Det var klart bedre end de dårlige anmeldelser
Vibeke Schørmann Olsen - d. 28.09.2018



Pænt og rent, god mad til fornuftige priser.
Kenn Haarsløv - d. 26.09.2018



Fantastisk sted
Lene Vestergaard - d. 25.09.2018



Elin Kofoed - d. 24.09.2018



Henriette Mau - d. 24.09.2018



Moderne indretning og gode stole. Dejlig sushi, dejlig mad, som man selv kan sammensætte. Venligt personale og god betjening.
Aase Hansenius - d. 20.09.2018



Dejligt flot sted god betjening
Helle Christiansen - d. 20.09.2018



Lasse Christensen - d. 19.09.2018



Sara Mirhadi - d. 18.09.2018



Sara Mirhadi - d. 18.09.2018



Sara Mirhadi - d. 18.09.2018



Dejlig sted, god mad søde personale.
Hope Strømboll - d. 18.09.2018



Kinesisk mad når det er bedst. Dejligt pænt og rent sted.
John Pedersen - d. 16.09.2018



Bettina Rindom - d. 16.09.2018



Bettina Rindom - d. 16.09.2018



Bettina Rindom - d. 16.09.2018



Bettina Rindom - d. 16.09.2018



Bettina Rindom - d. 16.09.2018



Det var super lækkert mad og stort udvalg. Kommer helt sikker igen.
Tina Faurbye - d. 15.09.2018



Velsmagende. Du får hvad du har bestilt
Henrik Andersen - d. 15.09.2018



Snezana Planjanin - d. 13.09.2018



Altid dejlig mad, personalet er altid søde og smilende.
Sussi Jensen - d. 13.09.2018



Lisbeth Westergaard - d. 12.09.2018



Jonny Christensen - d. 10.09.2018



Jonny Christensen - d. 10.09.2018



Anita Saaby - d. 09.09.2018



Jeanette Aaris Pedersen - d. 08.09.2018



Vi blev mødt af en kvinde, der nærmest ikke ville tage imod de deals vi havde købt. Forklarede hende der stod på dealen, at de først udløb til november. På trods af hun sagde de ikke tog imod flere deals, fik vi alligevel adgang til buffeten. Det var bestemt ikke noget at råbe hurra for. Udvalget var som sådan rigtig fint, men halvdelen af det var koldt og kedeligt. Øv øv.
Michelle Jensen - d. 06.09.2018



Du får noget for pengene her.
Lazar Szaff - d. 06.09.2018



Tina Krei - d. 05.09.2018



Tina Krei - d. 05.09.2018



Super godt og lækkert mad. Absolut godkendt ????????
Tina Krei - d. 05.09.2018



Super godt og lækkert mad. Absolut godkendt ????????
Tina Krei - d. 05.09.2018



Ok til prisen, men så heller ikke mere.
Kathrine Kristensen - d. 05.09.2018



Maden og buffeten var lækker og ren. Men efter at have været på det meget beskidte toilet, som ikke var blevet gjort ordentligt rent i længere tid, mistede man appetitten.
Karin Thomasen - d. 04.09.2018



Allan Kieler Kofod - d. 04.09.2018



Maria Grazia Hesselholdt - d. 03.09.2018



Virkelig lækkert!
Hanne Gatten - d. 02.09.2018



Ny og flot indrettet kinesisk restaurant. Spis så meget du vil. Meget stort udvalg af sushi, suppe, varmeretter og mongolian barbecue, desuden is, kager og kaffe er med i den utrolig fordelagtige pris. Du får noget for pengene.
Lazar Szaff - d. 02.09.2018



Kurt . Alet Nilsson - d. 31.08.2018



Tina Moesgaard Nielsen - d. 31.08.2018



Rigtig lækker buffet og god service????
Leila Rad - d. 31.08.2018



Werner Sørensen - d. 31.08.2018



Rigtig god mad - men vores tjener var mega sur
Hanne gert Munk - d. 30.08.2018



En meget kold buffet. Desuden spurgte jeg tjenerne om de kunne fylde op da der manglede en masse ting i buffeten hvilket ikke blev imødekommet. Utrolig skuffende oplevelse
Philippe Jensen - d. 29.08.2018



Kommer helt sikkert igen. Pænt, rent og hyggeligt sted. Meget flinkt personale, og selvfølgelig det vigtigste: lækkert mad!
Anja Jordan - d. 27.08.2018



Sushi:smagsmæssigt ikke noget særligt og rullet for løst falder fra hinanden Udvalg af færdige retter var stor og smagte fint
Thanhlenguyendk@gmail.com Nguyen - d. 27.08.2018



Dejligt stede indbydende buffe og rent samt venligt personale ????????
Hanne Thomsen - d. 26.08.2018



Altid frisk lækker mad, bredt udvalg så der er noget for alle. Sød og venlig betjening og virkelig gode priser.
Hanne Højen Sørensen - d. 22.08.2018



Karin Lehim - d. 22.08.2018



Karin Lehim - d. 22.08.2018



Karin Lehim - d. 22.08.2018



We love the place, the service and the food. Go back there often.
Estefanía Duque Cardona - d. 21.08.2018



Johnny Sørensen - d. 21.08.2018



Ganske udemærket til prisen. Gør det gerne igen.
Tine Lausen - d. 21.08.2018



Pia Larsen - d. 20.08.2018



Pia Larsen - d. 20.08.2018



Lidt kedelig og ligegyldig sushi. Noget grå i farven, hvilket gjorde mig usikker på friskheden.
Gitte Olesen - d. 20.08.2018



Linda Clifford - d. 18.08.2018



Cate Jensen - d. 18.08.2018



Jørdis Torgard - d. 17.08.2018



Jørn Meldal - d. 17.08.2018



Berit Pedersen - d. 17.08.2018



Super glad for min deal ????????
Meryem Hassani - d. 17.08.2018



Perfekt sted, venligt personale ....
Jarka Simonsen - d. 16.08.2018



Karin Lehim - d. 16.08.2018



Cate Emmelie - d. 16.08.2018



Cate Emmelie - d. 16.08.2018



Bitten Charloth Svane - d. 13.08.2018



Betina Knøsgaard - d. 13.08.2018



Maden var kedelig og så ikke frisk ud - man kunne se at det have stået på buffeten længe og så var der alt for lidt sushi. Alle ville have sushi og der var kun "kok" til at lave det. Der kom et fad ind ad gangen og det blev tømt med det samme. Ikke et sted vi vil besøge igen.
Miriam Friis-Hasché - d. 12.08.2018



God mad til rimelige penge, vi kommer helt sikkert igen...
Ken Thorben Jensen - d. 12.08.2018



Kathe Christiansen - d. 12.08.2018



Det var en ret dårlig oplevelse. Der gik omkring 15 minutter, før vi kunne bestille drinks, og der skulle vi selv tage fat i tjeneren. Maden var bestemt heller ikke noget at råbe hurra for. Der gik lang tid, fra vi fik kvitteringen og til vi skulle betale, vi fik at vide, at de ville komme ned, men det endte med, at vi selv måtte derop
Alex Bernsbo - d. 11.08.2018



Skøn mad og søde medarbejder
Nan Hansen - d. 11.08.2018



Claus Okholm - d. 10.08.2018



God buffet. Men meget varmt at sidde om sommeren.
Jonas Hu - d. 08.08.2018



sød personer
Sebnem Topcu - d. 08.08.2018



Dejlig og flot restaurant med god service. Maden var perfekt og udvalget kunne der ikke klages over. Min mand og jeg vil bestemt komme igen og anbefale det til andre. Susanne Hjertekvist
Susanne Andersen - d. 08.08.2018



Mads Svendsen - d. 07.08.2018



Karin hjelm Kristensen - d. 06.08.2018



Karin hjelm Kristensen - d. 06.08.2018



Karin hjelm Kristensen - d. 06.08.2018



Karin hjelm Kristensen - d. 06.08.2018



Der kommer vi ikke igen, var inde 3 gange og spørge om at få fyldt op på fadenen. Var ikke noget jeg vil anbefale . belager
Pia Fleron - d. 06.08.2018



Det var god mad og en sød og venlig betjening
Vivi Petersen - d. 06.08.2018



Kim Kristiansen - d. 05.08.2018



Dejligt sted. Der mangler småting, fx de redskaber til at gribe/tage maden med, virkede ikke. Ved sushi opbevaringen skal man åbne et låg - det er lidt stramt og folk smækker det ned hver gang at de har fat i det, så man hopper hver gang. Tidligere var håndtaget væk, nu er der sat et stykke snor op. Men ihvertfald 1 år, har dette ikke virket. Det er Okey mad og skønt med is til dessert.
Ann Nielsen - d. 05.08.2018



Henriette Mau - d. 02.08.2018



Ruth Hansen - d. 01.08.2018



God mad - hyggelige omgivelser og en god betjening
Egon Vilsgaard - d. 01.08.2018



God og venlig betjening. Frisklavet mad på buffet´en. Ny og flot restaurant. Lidt svær at finde fordi adressen ikke er nr. 17 men 17K.
Niels Vilhelmsen - d. 31.07.2018



Pia Jensen Touile - d. 30.07.2018



Pia Jensen Touile - d. 30.07.2018



Merete friis Schultz - d. 30.07.2018



Der var frygtelig varmt temp i rummet . i kølemontret har temp ikke været ok , da de kager der var , var kagernes Crem næsten smeltet . Der manglet rengøring det hvor jeg sad krummer på sædet og snavset på væggene og ned af bord og bænk . Buffet meget dårlig and tør . Maden virker som om det var maden fra dagen før . Næsten igen udvalg . Men betjening ok .
Dorte Grønlund - d. 28.07.2018



Ok spisested, dog er indretningen ikke så hyggelig.
Mette Erdmann - d. 27.07.2018



André De Voss - d. 26.07.2018



Godt udvalg, sødt personale og god pris, dog mangler der lidt hygge i omgivelserne. Det virker en smule koldt. Derudover mangler der virkelig noget musik. Det ville gøre meget for atmosfæren. Da vi var der, var det helt stille, og man turde næsten ikke tale særlig højt.
Daniella Nicole Jepsen - d. 25.07.2018



Blevet rigtig godt ... mangler dog østersauce til at krydre med samt bearnaise . Men det er jo en smagssag ;)
Julie Kristoffersen - d. 25.07.2018



Vi ankom kl 17. Steder er super flot. Maden helt frisk. Lækker og saftig. Men manden var KOLD. Ris .. oksekød i stærk sovs... anden.. faktisk alt maden. Nudlerne var ikke rigtig stegte. Faktisk helt hvide og smagsløse. Synd for alt var ellers til 5 stjerner. Personalet var super flinke. Sushi i mange forskellige farver
Anette olsen CW - d. 24.07.2018



Hyggeligt sted, godt mad. Egnet til familier
Ateeque Durrani - d. 22.07.2018



Rasmus Jørgensen - d. 22.07.2018



Rasmus Jørgensen - d. 22.07.2018



Ditte Frørup - d. 20.07.2018



Dejlig frisk buffet
Ditte Frørup - d. 20.07.2018



Lene buhl Petersen - d. 19.07.2018



Rigtig lækkert stort udvalg og ikke mindst pænt rent over alt
Morten Eriksen - d. 18.07.2018



Super godt og fantastisk betjening
Mariann Pedersen - d. 16.07.2018



Kan varmt anbefales. Meget at vælge imellem og det smagte godt. Vi kommer i hvert fald igen.
Kristina Larsen - d. 15.07.2018



Superflot restaurant, med smilende personale. Dejlig mad og fornuftige priser.
Erling Dupont - d. 15.07.2018



Al retter smager af den forbandede dårlige olie de bruger til at tilberede maden med Da jeg købte 4 x tilbud til 89kr det skulle så være 50% afslag i prisen MEN da vi var der for at spise kostede menuen 148kr det kan jeg ikke få til at være det dobbelte af 89 kr det bliver 178 kr pr menu dvs at jeg er taget i r---- for50% af 120 kr dvs 60kr ..ikke i orden..
Svend Probst - d. 14.07.2018



Henrik Lüders - d. 14.07.2018



Lækker mad, flotte lokaler og venlig betjening ????????
Mette Salling - d. 13.07.2018



Fantastisk buffet ???? isen kunne godt være bedre derfor ikke topkarakterer ??
Christina Sørensen - d. 13.07.2018



Der er ekstremt meget larm i restauranten. maden er ikke særligt god. f.eks. er alt kylling som benyttes ikke ferskkylling men pumpet med vand hvilket gør at alle retter med kylling er ligesom at spis gummi. maden er ikke noget at råbe hurra for. Udover dette er personalet sødt og smilende
Ida Didriksen - d. 13.07.2018



Lækker og frisk buffet
Anette Ibsen - d. 12.07.2018



Dejlig lækker mad og rigtig god vin
Mogens Kelsen - d. 11.07.2018



Købte en deal og blev ikke skuffet, god mad til prisen, kommer helt sikkert igen.
Ken Thorben Jensen - d. 11.07.2018



Rigtig god buffet til prisen;) God og afslappet betjening.
Tina Strauss - d. 10.07.2018



Ann-Helen Rasmussen - d. 10.07.2018



Hans Hermansen - d. 10.07.2018



Hans Hermansen - d. 10.07.2018



Hans Hermansen - d. 10.07.2018



Super lækkert sted, ????????????????????
Laila Azizi - d. 10.07.2018



Dårlig service
Mohamed Maali - d. 09.07.2018



BIRGITTE FOGED - d. 09.07.2018



Mette Sørensen - d. 09.07.2018



Ok.
Mike Amini - d. 09.07.2018



Maden var ikke speciel god og udvalget af kinesiske retter var småt. Jeg prøvede mongolian, og på trods af at der ikke rigtigt var mennesker i restauranten og ingen andre fik mongolian var min mad fyldt med sort snavs fra panden, AD Der var heller ikke noget puslebord så jeg måtte skifte mine babyer på gulvet.
Charlotte Petersen - d. 07.07.2018



Ann Nielsen - d. 07.07.2018



Dejligt sted. God mad. God betjening. Elsker at komme der
Ann Nielsen - d. 07.07.2018



Jakob Willaredt - d. 06.07.2018



Super fint sted. Meget lækkert mad. Stort udvalg. Venlig betjening. Her kommer jeg gerne igen
Monika Jarnfelt - d. 06.07.2018



Hanne gert Munk - d. 06.07.2018



Hanne gert Munk - d. 06.07.2018



Hanne gert Munk - d. 06.07.2018



Jannie Jørgensen - d. 04.07.2018



Fuld valuta for pengene. Kommer gerne igen. C.Andersen
Connie Andersen - d. 03.07.2018



Christy Olsen - d. 03.07.2018



Alt er perfekt Anette
Anette Christiansen - d. 03.07.2018



alle tiders flot buffet fint personale Anette
Anette Christiansen - d. 03.07.2018



Steen Linnerup - d. 03.07.2018



Levede ikke op til forventningerne, flot sushi, trist udvalg af kinesisk og mongolian barbecue - ingen sovs mm. Spild af penge ????????????
Jesper Madsen - d. 02.07.2018



Rigtig god service og gode, friske råvarer på mongolian barbecue.
Thomas Jensen - d. 02.07.2018



God oplevelse med masser af mad.
Thuy Dinh - d. 30.06.2018



Merete friis Schultz - d. 29.06.2018



Pænt og rent, og friske råvare.
Malene Poulsen - d. 29.06.2018



Anja Grotto - d. 25.06.2018



Rigtig pænt sted, og rigtig god mad som hele tiden er frisk
Leo Hess - d. 23.06.2018



Rigtig pænt sted, og rigtig god mad som hele tiden er frisk
Leo Hess - d. 23.06.2018



utroligt friskt og lækkeret
Tonny Kreutzfeldt - d. 22.06.2018



Dejlig sted , god mad og søde personale . Kommer der helt sikkert igen????????
Hope Strømboll - d. 22.06.2018



super hyggeligt sted. Mangler lidt service, men maden er helt fin
Ingrid Stelzig - d. 20.06.2018



Karin Landin - d. 20.06.2018



Sten Jershøj - d. 19.06.2018



Lene Vestergaard - d. 19.06.2018



God service og dejlig mad??
Laila Kyhn - d. 15.06.2018



Meget lækker menu samt god betjening.
Hanne Gatten - d. 11.06.2018



Risene var ikke gode, ikke marinerede... Fisken virkede ikke speciel frisk.
Jeanette Steenberg - d. 11.06.2018



Nada Namo - d. 08.06.2018



Nada Namo - d. 08.06.2018



Nada Namo - d. 08.06.2018



Maden helt i top, men de burde gøre lidt mere rent i krogene.
Holger Simonsen - d. 05.06.2018



Ualmindelig dårlig betjening. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Vi ankommer til stedet og jeg gør to gange opmærksom på at vi har værdibeviser med, og begge gange får jeg at vide at vi blot skal aflevere dem ved afregning. Det gør jeg så og her bryder helvede løs. Damen i kassen råber af mig at jeg skulle have afleveret dem tidligere og nu er alt slået forkert ind på kassen. Mage til respektløs og dårlig betjening har jeg aldrig mødt før. Stedet og buffeten alene er yderst indbydende, men betjeningen ødelægger hele oplevelsen.
Trine Haste - d. 05.06.2018



Karen Marie Olesen - d. 05.06.2018



Betina Knøsgaard - d. 03.06.2018



Super dejligt atmosfære, sød tjener mad er sim forventet
Sawsan Ali - d. 02.06.2018



Skønt sted, mangler opfyldning tit - og et sted at sætte sine brugte tallerkener når de ikke skal fylde op på bordet.
Ann Nielsen - d. 02.06.2018



Bare perfekt!
Jarka Simonsen - d. 02.06.2018



Maria Hansen - d. 02.06.2018



Nice resturan
Omar Abbas - d. 01.06.2018



Dejlig mad, stort udvalg og fin betjening
Jeanette Hansen - d. 31.05.2018



Poul Jensen - d. 30.05.2018



Anne Rønne-Nielsen - d. 29.05.2018



Tim Brandt - d. 29.05.2018



Kathe Christiansen - d. 29.05.2018



Kathe Christiansen - d. 29.05.2018



Helle Hansen - d. 29.05.2018



Helle Hansen - d. 29.05.2018



Helle Hansen - d. 29.05.2018



Helle Hansen - d. 29.05.2018



Dejlig buffet med mange forskellige ting. Lækkert
Bettina Laursen - d. 29.05.2018



Dejlig mad men lige en tand for dyrt og især for de små børn, prisforskellen bør skelnes fra ca 6-7 års alderen, da fx 3 årige næsten kke spiser noget og fx ikke kan tage mad selv
Ida Holmen - d. 29.05.2018



Poul Jensen - d. 28.05.2018



Dejlig mad vi kommer gerne igen
Mogens Kelsen - d. 28.05.2018



Dejlig mad og der er noget alle kan li´ Søde tjenere og pænt og rent.
Heidi Sønnesen - d. 28.05.2018



Lasse Christensen - d. 28.05.2018



God mad. Alt tip-top
Egon Vilsgaard - d. 27.05.2018



God mad - alt tip - top
Egon Vilsgaard - d. 27.05.2018



Dette er en ny restaruant min kæreste og jeg var inde for at prøvespise på og det var en behagelig og lækker oplevelse, lyse, rene og indbydende lokaler lokaler hvor der var en god betjening og friske varer. Ps. det er ikke sidste gang at vi har været der. MVH. Dion
Dion Østergaard - d. 27.05.2018



Bare perfekt!
Jarka Simonsen - d. 26.05.2018



Fin mad service
Christina Kondrup - d. 26.05.2018



Dejligt sted god mad og god service
Lonnie Kjærsgaard - d. 24.05.2018



Super lækker og meget varieret udvalg i både sushi, varme retter.
Rosemarie Claassen - d. 23.05.2018



Super go oplevelse....dejlig mad og go betjening.... kommer helt sikkert igen....
Lisbet Dahlgreen Petersen - d. 23.05.2018



Stort udvalg af frisk velsmsmagende mad.
Manja Nørgaard Jørgensen - d. 22.05.2018



Lars Christian Larsen - d. 22.05.2018



Gitte Sørensen - d. 22.05.2018



Det er altid en fornøjelse at spise der. Kommer helt sikkert igen
Lene Pedersen - d. 22.05.2018



Stor buffet men den var hverken fyldt op eller så inspirerende ud. Vi var der kl. 20. Personalet virkede trætte af deres arbejde. Rengøringen kunne være bedre, alt virkede fedtet og halv snusket.
Fie Kraa - d. 21.05.2018



Love it! Coming back again and again!
Estefanía Duque Cardona - d. 18.05.2018



perfekt!!!
Jarka Simonsen - d. 18.05.2018



Jarka Simonsen - d. 18.05.2018



Meget flot og rent sted og friske råvarer
Frank Bonavent - d. 18.05.2018



Super fint.
Nete Sørensen - d. 16.05.2018



Det var rigtig fint
Nete Sørensen - d. 16.05.2018



Dejlig sushi og god kinesisk buffet. Kommer gerne igen.
David Brøsen - d. 15.05.2018



Ikke sidste gang vi kommer her.
Helle Rasmussen - d. 12.05.2018



Så lækkert, kan anbefales. Flotte lokaler og lækker buffet.
Helle Rasmussen - d. 12.05.2018



Fantastisk lækker buffet og utrolig venligt personale.
Helle Rasmussen - d. 12.05.2018



Judy Olsen - d. 12.05.2018



lækkert mad men betjening var ret dårlig.
Sara Narges Mirhadi - d. 12.05.2018



God mad, men den kvindelige tjener virkede meget sur og var ikke til at tale med.
Sara Narges Mirhadi - d. 12.05.2018



God mad, men meget dårlig betjening.
Sara Narges Mirhadi - d. 12.05.2018



Sushi’en har vi smagt bedre
Flemming Lund - d. 11.05.2018



Fantastisk! Vi nød den lækre mad og glæder os til at komme igen!
Gunnar Pedersen - d. 11.05.2018



Iman Chelhi - d. 10.05.2018



Dejlig sted , god mad og venlige personale. Kommer der helt sikkert igen ????????
Hope Strømboll - d. 09.05.2018



Betina Knøsgaard - d. 07.05.2018



Betina Knøsgaard - d. 07.05.2018



Betina Knøsgaard - d. 07.05.2018



Absolut et af de bedre steder med kinesisk buffet, som jeg har spist.. kan kun anbefales...
Betina Knøsgaard - d. 07.05.2018



Stort udvalg af sushi og varme retter. Monoglian kunne forbedres .
Kanta Rani - d. 05.05.2018



H Theilgaard - d. 05.05.2018



Rikke Dencker - d. 04.05.2018



God mad????
Evens Payet - d. 02.05.2018



Dejlig mad og venlig betjening. Specielt deres sushi er virkelig lækker.
Majbritt Jakobsen - d. 02.05.2018



Mai Voigt - d. 01.05.2018



Henriette Mau - d. 30.04.2018



Kanon god service og smilende personale :-) Lækker sushi anretninger og børnene er vilde med isdessert.
Shahed Yaqoob - d. 30.04.2018



Vi har besøgt flere steder med samme koncept. Dette var dog det dårligste vi har oplevet. Betjeningen var der ikke meget service over, ikke et smil eller lign. " Efter bestilling af drikkevarer" lød sætningen SKAL I IKKE HAVE MERE?. Vi ankom kl 18, masse af mad på buffeten MEN det hele var koldt, selv pomfritterne. Min datter mente de have sat buffeten lidt for tidligt, maden havde stået i lang tid på bordet, og de små varme blus har ikke kunne holde det vramt i længere tid. Ja, man får hvad man betaler for, men andre gæster fik samme behandlig og mad og betalte normalprisen. Hvis konceptet skal overleve må service og mad kvaliteten hæves, evt ved at lave mindre mad ad gangen og istedet sætte nyt og frisk lavet mad op igen og igen.
Isabella Bomgaard - d. 29.04.2018



Egon Vilsgaard - d. 29.04.2018



Egon Vilsgaard - d. 29.04.2018



Vibeke Andersen - d. 28.04.2018



Alt var tip top. Dejlig mad. Stort udvalg. Sød betjening.
Karin Englund - d. 28.04.2018



Dejligt sted, sød og venlig betjening og velsmagende mad, kommer helt sikkert igen.
Zitta Albrektsen - d. 28.04.2018



Fint til prisen. Ok buffet. Lidt kedelig sushi
Line Almgren-Hansen - d. 26.04.2018



Pænt sted. Ok buffet. Lidt kedelig sushi.
Line Almgren-Hansen - d. 26.04.2018



Hanne Højen Sørensen - d. 23.04.2018



????
Meliha Ala - d. 23.04.2018



????
Meliha Ala - d. 23.04.2018



??????
Meliha Ala - d. 23.04.2018



????
Meliha Ala - d. 23.04.2018



??????????
Meliha Ala - d. 23.04.2018



????????
Meliha Ala - d. 23.04.2018



????
Meliha Ala - d. 23.04.2018



Jette Larsen - d. 23.04.2018



Annette Kolstrup - d. 22.04.2018



Annette Kolstrup - d. 22.04.2018



Annette Kolstrup - d. 22.04.2018



Annette Kolstrup - d. 22.04.2018



En meget dejlig buffe, med et stor udvalg lækker mad . Der er også rent og pænt og en god service????
Helle Adler - d. 22.04.2018



Dårlig og mangelfuld buffet. Vi kom to timer før den lukkede og fadene var tomme. Blev ikke fyldt op. Kedelig salat. Dårlig gammel varm dressing. Intet på køl af frisk dressing eller andet som skulle være kolde fx flødeskum på sprøjte.
Pia Pultz - d. 22.04.2018



Godt, dejligt og velsmagende....
Marek Sielicki - d. 22.04.2018



Frederik Wennerstrøm - d. 22.04.2018



Johnny Sørensen - d. 21.04.2018



Torben Clausen - d. 20.04.2018



Camilla Stjernekvist - d. 20.04.2018



Meget fint udvalg af forskellig sushi. Både sushi og de kinesiske retter var meget fint tilberedte. God betjening.
Karin irene Larsen - d. 19.04.2018



Jørdis Torgard - d. 19.04.2018



Jørdis Torgard - d. 19.04.2018



Søren Adler Hansen - d. 19.04.2018



Pæn og ren restaurant, billig, god mad og masser at vælge imellem. Sushien på buffeten var ikke så god.
Beinta Joensen - d. 18.04.2018



Mette Binding - d. 18.04.2018



Jaroslaw Radecki - d. 18.04.2018



Sushi-rullerne var tørre og kedelige - de var i hvert fald ikke lavet på dagen. Den øvrige buffet var ok.
Niels Heidtmann - d. 17.04.2018



Henriette Vienberg - d. 17.04.2018



Rigtig god mad
Henriette Vienberg - d. 17.04.2018



Henriette Vienberg - d. 17.04.2018



Henriette Vienberg - d. 17.04.2018



Henriette Vienberg - d. 17.04.2018



Henriette Vienberg - d. 17.04.2018



Henriette Vienberg - d. 17.04.2018



Fantastisk buffet og lækker service ???????????? vores ynglings sted
Henriette Vienberg - d. 17.04.2018



Skøn mad hyggeligt sted....
Monica Mogensen - d. 16.04.2018



Vi var der en fredag aften, hvor der var mange forskellige retter på buffeten, så der var noget for enhver smag. Og selv om der var mange gæster, gik det hurtigt med opfyldning af den varme buffet, men det kneb lidt med isbuffeten.
Asger Gaard - d. 15.04.2018



Det kneb med, at fadene var fyldt op.
Herdis Christensen - d. 15.04.2018



Sara Narges Mirhadi - d. 12.04.2018



Sara Narges Mirhadi - d. 12.04.2018



Sara Narges Mirhadi - d. 12.04.2018



Sara Narges Mirhadi - d. 12.04.2018



Sara Narges Mirhadi - d. 12.04.2018



Fint sted til prisen. Godt og frisk mad, venlig betjening. Har besøgt stedet flere gange og ser andre " stamkunder ". Vh. Helle
Helle René Jensen - d. 12.04.2018



Dejlig mad til rimelige pris. Lækker sushi på buffet'en.
Nanna Ingstrup - d. 12.04.2018



Maden var rigtig god. Mine børnebørn blev mætte da der var rigtig lækre pommes fritter og popcorn. Det har bi aldrig set i en buffet før. Det eneste der var lidt træls var at vores sodavand var varme og uden is.
Chila Westergaard - d. 11.04.2018



Safia Akram - d. 10.04.2018



Det er super lækker mad og super god betjening.
Kathe Christiansen - d. 09.04.2018



Udemærket mad, betjeningen kunne godt være meget bedre. Lidt mere smil ville klæde personalet.
Maria Weiss - d. 08.04.2018



Jalel Zammel - d. 08.04.2018



Jalel Zammel - d. 08.04.2018



Jalel Zammel - d. 08.04.2018



Jalel Zammel - d. 08.04.2018



Rigtig godt sted maden var rigtig god de var gode til at fylde op udvalget var fint og der var pænt rent over alt
Morten Eriksen - d. 07.04.2018



elsker det sted og servicen er helt i top
Pia møller Hansen - d. 06.04.2018



Gulvet var helt klistret i store dele af restauranten, salatbaren så ikke helt friskt ud og det ferske kød havde måske ligget ude lidt for længe....
Stine Barsøe - d. 06.04.2018



????
Anette Poulsen - d. 03.04.2018



Anette Poulsen - d. 03.04.2018



Anette Poulsen - d. 03.04.2018



Super dejligt sted for hele familien ????
Anette Poulsen - d. 03.04.2018



Sushi buffet var ok, manglende opfyldning på den kinesiske buffet og ikke så meget at vælge imellem.
John Henriksen - d. 03.04.2018



God service, rigtig lækker og flot sushi men øvrige retter fra buffet kedelige og smagsløse
Karin Kubista - d. 03.04.2018



Kedelig buffet det indbagte var meget fed
Gitte Reitz - d. 02.04.2018



Fint sted hvor man kan sidde i ro og mag. Der er ikke så meget at vælge imellem men det er ok og kvaliteten er helt fin
Marina Knudsen - d. 02.04.2018



Ole Andersen - d. 31.03.2018



Dejligt sted, rent, god mad og venlig betjening. Kan kun anbefales
Egon Vilsgaard - d. 31.03.2018



Dejligt sted, god mad og fin betjening
Egon Vilsgaard - d. 31.03.2018



Mums - hvor var det godt. Fint sted og god mad. Vi har ikke en finger at sætte på det. Topkarakter herfra.
Louise Markan-Lund - d. 30.03.2018



Lækker mad og der var alt hva’ der sku’ være. Alt smagte skønt og det var en god oplevelse så vi kommer gerne igen.
Louise Markan-Lund - d. 30.03.2018



Tip top mad og pænt sted. Fuld hus fra mig!??????????
Louise Markan-Lund - d. 30.03.2018



Superlækker mad og virkelig pænt sted. Kan godt anbefales !
Louise Markan-Lund - d. 30.03.2018



Fantastisk venlig velkomst, flot sted, lækker mad, der kommer vi igen.Og tilmed kaffe og kage og is. ????????????????????????????
Inge Gülstorff - d. 29.03.2018



Fin nyåbnet restaurant i Valby. Hvis man er til asiatiske buffeer er stedet perfekt, nyt og flot - og mad samt betjening er i top.
Jørn Meldal - d. 29.03.2018



Personalet høfligt og imødekomme Restauranten fremstår ( snavset , der ses spor efter en ikke ren klud på borde og div. Flader , salt , peber, soja på borde samt buffen føles klisteret ved berøring. ) tallerkner urene. Sushi ser indbydende ud , men er tør. Div. Sammenkogte retter manglede smag ( vandige i smagen )) Desværre var div. Kaffe muligheder på smart maskine fortyndet ikke værd at drikke. Is krystalliseret , chokolade isen var ok. Stor skuffelse , da ut var på samme restaurant meget tidligere og her var oplevelsen en helt anden. Restauranten er flot indrettet men fremstår itu samt uren flere steder
Vibeke Grubbe - d. 29.03.2018



Iben Pipenbring - d. 27.03.2018



Iben Pipenbring - d. 27.03.2018



Marianne Højer - d. 27.03.2018



god betjening stor flot buffet
Anette Christiansen - d. 27.03.2018



stort udvalg
Anette Christiansen - d. 27.03.2018



stort og varieret udvalg
Anette Christiansen - d. 27.03.2018



perfekt
Anette Christiansen - d. 27.03.2018



Har spist der flere gange, 5 ud af 5 gange har personalet været flinke. Man får hvad man betaler. Det er billigt, rent sted, dejligt sted.
Rasha Odish - d. 26.03.2018



Elsebeth Jørgensen - d. 26.03.2018



Love this place. Service and buffet. I have been there many times.
Estefanía Duque Cardona - d. 26.03.2018



Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 25.03.2018



Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 25.03.2018



Flot buffet, som hele tiden fyldes op
Pia Jensen Touile - d. 25.03.2018



Gitte Jensen - d. 25.03.2018



Rent og pænt
Leni Janstrup - d. 25.03.2018



Maden var halv koldt , og betjeningen ikke særlig venlige og virkede koldt.Det mærkes som bare bliv færdig og kom ud. Kaj
Kaj Myhre - d. 25.03.2018



Meget god mad!!!!!!!!!
Jaroslaw Radecki - d. 25.03.2018



Camilla Vitu - d. 24.03.2018



God service, ikke en wow oplevelser, betal lidt mere og få bedre sushi lavet af rigtige sushi kokke, skulle se X-Factor og have lækker sushi og god rødvin, Kina sushi vil jeg kalde det. Sushi fejlede på ingen måde noget....
Morten Clayton - d. 24.03.2018



Tine Rosenstrøm - d. 24.03.2018



Ann Bringskov - d. 24.03.2018



Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 24.03.2018



Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 24.03.2018



Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 24.03.2018



Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 24.03.2018



Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 24.03.2018



Super god mad
Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 24.03.2018



Rigtig god mad
Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 24.03.2018



Vildt god mad
Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 24.03.2018



Super lækkert mad og rigtig god sushi
Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 24.03.2018



Super lækkert mad og rigtig god sushi????
Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 24.03.2018



Stort udvalg af både sushi, varme retter, frugt, is, kage, kaffe. Alt var meget friskt og super lækkert!
Nadia Petersen - d. 24.03.2018



Smilende og hjælpsomme, sparede os for en p bøde
Sten Andersen - d. 23.03.2018



Sten Andersen - d. 23.03.2018



Fin mad til prisen
Sten Andersen - d. 23.03.2018



Lækkert, gentog indbydende sted med behagelig akustik og venlig betjening. En overdådig buffet med alt hvad hjertet kan begære, veltilberedt og varmt. Dog kunne der til barbecue'en godt være lidt flere grøntsager, f.eks. kinakål, men det er fordi jeg er vild med grøntsager. Vi kommer er jævnligt!
Lena Galsgaard - d. 23.03.2018



Dejligt sted her kommer jeg gerne igen ????
Mogens Wilstruo - d. 23.03.2018



Rigtig god service og god mad
Tove Flindt - d. 22.03.2018



Fantastisk buffet og rigtig god betjening. Vi kommer igen en anden gang ????
Anita Saaby - d. 22.03.2018



Lækkert mad og virkelig flot og hyggeligt indrettet. Jeg kommer gerne igen og betale fuld pris.
Tina Madsen - d. 22.03.2018



Benedikte Gødtz - d. 22.03.2018



Benedikte Gødtz - d. 22.03.2018



Dejligt sted, god akustik, venligt personale og helt vidunderlig mad! Vi spiser der, hver gang vi er i København!
Lena Galsgaard - d. 22.03.2018



Skøn mad og dejlige omgivelser. Der var en enkelt meget venlig ung mand ansat - de andre virkede meget mut og var ikke til at hive et smil fra. Hvis de ansatte kunne være i lidt bedre humør, så ville jeg give fuldt hus i stjerner - men betjeningen trak ret meget ned.
Annika Lippert - d. 20.03.2018



Ann Marie Krandorf - d. 20.03.2018



lækker sushi og kinesisk buffet vil helt klart komme her igen
Line Borg - d. 20.03.2018



En OK buffet, mangler lidt smag, men udvalget er helt OK, specielt til prisen! Det er ikke høj, høj kvalitet, men igen for prisen er det helt fint!
Jesper Zelmade Pedersen - d. 19.03.2018



Pier Patel - d. 19.03.2018



Sussi Jensen - d. 19.03.2018



Dejlig mad og flot restaurant, men jeg manglede lidt smil og bedre service i forhold til at tage tomme tallerkener væk fra bordet
Laila Thyge - d. 19.03.2018



Stort udvalg, men buffet når buffet er værst. Det har sine fans og fred være med det. Maden var udmærket omend lidt smags fattigt.
Sten Forslund - d. 19.03.2018



Gode råvare Servicen kunne være bedere. Føler man kommer til ulejlighed ????
Birgitte Nielsen - d. 19.03.2018



Kommer ikke igen
Mia Lindqvist - d. 19.03.2018



Service i bund Allerede da vi kom ind blev vi mødt med dårlig service. Ingen sagde hej, hjalp os til vores bord eller noget som helst. Så vi måtte stille os i en betalingskø for at få lov til at få vores bord. Vi havde bestilt bord, de havde ikke skrevet bestillingen ned og anede ikke hvor de skulle sætte os til at begynde med. Vi fik vores bord, og der gik lang tid, hvor ingen ville tage imod vores bestilling. Jeg måtte igen gå op ved skranken for at få opmærksomhed og først der, kom der en tjener ned til os. Hygiejne og mad Det var meget uhygiejnisk omkring buffeten. Der blev ikke fjernet madrester og vasket af. Tallerkener flød rundt på bordene hos gæsterne i bjerge. Det var ikke spor lækkert at se på. Maden var ikke noget at råbe hurra for. Standard friture kan de fleste finde ud af. Sushi var det bedste i buffeten. Alt i alt, så kommer jeg i hvert fald ikke igen.
Mia Lindqvist - d. 19.03.2018



Det virkede ikke som om risene var af bedste kvalitet.
Mette Jess - d. 18.03.2018



Betina Hansen - d. 18.03.2018



Meget fint. God gedigen sushi. Venlig og hurtig betjening.
Tine Bengtsson - d. 18.03.2018



Fantastisk buffet og med et stort udvalg af sushi. Der er is buffet og fri kaffe, kakao og te.
Joy Rappenborg - d. 18.03.2018



Thomas Larsen - d. 18.03.2018



Meryem Hassani - d. 18.03.2018



Dejligt mad god sushi lidt for meget larm når der er mange mennesker
Sonja Kirsmeier - d. 18.03.2018



Bjørn Rudbeck - d. 18.03.2018



Susanne Laursen - d. 18.03.2018



Lene Solveig Jensen - d. 18.03.2018



Dejlig rent sted med smilende personale
Charlotte Maaløe - d. 18.03.2018



Lækker buffet
Kathrine Marott - d. 17.03.2018



Flot stor buffet med god sushi og mongolian barbecue. Der manglede ingenting.
Tilde Eschenburg - d. 17.03.2018



Hyggeligt sted o maden er fremragende
Hanne Nielsen - d. 15.03.2018



Super godt og rigtig god Sushi
Lonni Ingvorsen Bundgaard - d. 15.03.2018



Pia møller Hansen - d. 14.03.2018



Stor ros til ham der snakkede dansk samt tog imod ordrer. Meget behagelig og serviceminded. Lækker mad som altid
Mille Sommer - d. 14.03.2018



Nogle af tingene er lidt for fedtet med friture . Men ellers et rigtig dejligt sted.
Michala Edsbo - d. 13.03.2018



Dejligt sted, lyst og pænt. Stort udvælg af shusi og varm mad. Vi vil vende tilbage her.
Elzbieta Elmborg - d. 13.03.2018



Flot indretning og meget lækkert mad. Der er et bredt udvalg af sushi og det er bestemt ikke sidste gang vi spiser her.
Evens Payet - d. 12.03.2018



??????????????????????????????
Meliha Ala - d. 12.03.2018



??????????
Meliha Ala - d. 12.03.2018



??????????????????????????????????????????
Meliha Ala - d. 12.03.2018



Benny Ohlsen - d. 12.03.2018



The food is ok, but this is not the only thing that matters when you choose to eat out on a Sunday evening or on any other day, really. The service is very poor. Nobody greets you at the entrance. They don't even bother to look at you and say hello, let alone to actually guide you to an available table. Compared to similar places, this one was very disappointing. Definitely not coming back.
Tatiana Onisor - d. 12.03.2018



Jan Lundtoft - d. 12.03.2018



Familien og jeg har spist her flere gange og kommer gerne igen. Super lækker sushi, buffet, is, kaffe & kage. God stemning og betjening. Kan anbefales ????????
Katerina Linda Andersen - d. 11.03.2018



Dejligt sted at spise. Meget forskellig god mad
Ann Nielsen - d. 11.03.2018



Fisken smagte ikke frisk.
Ester Lund Madsen - d. 11.03.2018



Ester Lund Madsen - d. 11.03.2018



Dejlige omgivelser, stor buffe. Desværre endte vores aften ikke efter planen, da en madforgiftning satte en stopper på denne. Så Leslie lært, og vi vil ikke besøge denne restaurant mere
Martin Petersen - d. 11.03.2018



Lækkert stort udvalg, tjenerne er vakse til at fjerne gamle tallerkener
Allan Lundstrøm - d. 11.03.2018



Karen Marie Olesen - d. 11.03.2018



Rachid Sahsah - d. 11.03.2018



Lars HVid - d. 11.03.2018



Diana Henriksen - d. 10.03.2018



Ganske udmærket, kvik betjening og god mad. Kommer igen.
Frank Kural - d. 10.03.2018



stort sted. Rigtig god mad, og varmt og lækkert.. og meget forskelligt. og meget rent og pænt sted Ide: ikke så rart at sidde 6 ved et aflangt bord kunne forslå at der var nogle runde borde.. kaffemaskinen var måske ikke helt OK. men eller god oplevelse.
Gerda Rosberg - d. 10.03.2018



Det var ikke i orden mad! Men jeg ville ærlig indrømme når de fortæller at køknet FØRST lukker kl 22 synes jeg det er for dårligt at de ikke fylder maden op når kl KUN er 20. Da vi kom var servicen god og man følte sig velkommen, men maden var simpelhen ikke i orden. Sushien der lå der var helt sikkert noget der havde ligget der siden åbningstidspunktet, der blev ikke fyldt op på sushien eller kødet som skal bruges til mongolian barbarcue. Jeg synes det for dårligt når køknet først lukker kl 22 at de så ikke sørger for at fylde mad op.
Maj-britt Hansen - d. 08.03.2018



Merete Godsk - d. 08.03.2018



Super god mad, og jeg kommer helt sikkert igen.
Helle Anderberg Hansen - d. 08.03.2018



Steen Linnerup - d. 08.03.2018



Steen Linnerup - d. 08.03.2018



Steen Linnerup - d. 08.03.2018



Lone Foldager - d. 08.03.2018



Det var ikke en særlig spændende oplevelse. Ingen hygge i restauranten, alt for megrt lys. Maden la-la.
Susanne Mogensen - d. 07.03.2018



Ok men set bedre
Per Elmsted - d. 07.03.2018



Malene Jensen - d. 07.03.2018



Ole Ajspur - d. 05.03.2018



Meget fint sted.
Angelita Lopez - d. 04.03.2018



Fint sted og en fin buffet, men manglede dog lidt løbende rengøring omkring buffet.
Thomas Buus - d. 04.03.2018



Alexander Jensen - d. 04.03.2018



For proletariatet er jeg ikke et sekund overrasket over de 4-5 stjernet karakter Asian Palace har fået, sikkert er deres reelle indtryk. Vi taler typerne der dyrker paradise hotel og De unge mødre. De vil klappe i deres hænder. 5-stjerner, for mig, er forbeholdt steder som Bæst, Geist og Bistro Boheme på en god aften. Anmeldelsen skal dog ikke lyde så negativ igen, grundet at stedet sikkert er ok for nogen slags mennesker. Nu prøvede vi stedet for sjov skyld og til prisen er det helt OK. Dog bliver det nok ikke til er besøg igen. Betjening var ok. Mad var lidt under ok. Lokalerne var dog tilstrækkeligt pæne. Fortrækker dog at alle ansatte er klædt i arbejdstøj og ikke hverdagstøj, hvilket ikke var tilfældet.
Matin Avnsbøl - d. 03.03.2018



Super sød betjening, dejlig veltillavet mad og hyggelig stemning - eneste minus er mangel på p-pladser. Men vi kommer helt sikkert igen, det var en rigtig god oplevelse
Helle Mader - d. 03.03.2018



Jette Larsen - d. 03.03.2018



Dårlig og langsom betjening, stedet serverer ikke alkoholfri øl eller vin som lovgivningen foreskriver.
Hans Hermansen - d. 03.03.2018



Dårlig og langsom betjening, stedet serverer ikke alkoholfri øl eller vin som lovgivningen foreskriver.
Hans Hermansen - d. 03.03.2018



Fantastisk og lækkert
Inge Bergqvist - d. 03.03.2018



Utroligt flot udvalg. Super betjening. Kommer helt sikkert igen.
Inge Bergqvist - d. 03.03.2018



Vibeke Andersen - d. 03.03.2018



Helle Hansen - d. 02.03.2018



Helle Hansen - d. 02.03.2018



Meget fin buffet med lækre retter. Betjeningen upåklageligt. Venligst Connie Andersen
Connie Andersen - d. 02.03.2018



Jane Petersen - d. 01.03.2018



Jane Petersen - d. 01.03.2018



flot spisested god betjening mad udvalget var godt. jeg holdte min fødselsdag der og mine gæster var godt tilfredse med maden, kun et minus desserten var ikke så god men vil gerne spise der igen. hilsen fra carsten
Carsten Paul Walker - d. 01.03.2018



Kunne godt bruge nogle flere ????
Johnny Sørensen - d. 01.03.2018



Dejligt sted og super god buffe med alt hvad hjertet begærer
Heidi Carstensen - d. 27.02.2018



Maden var meget trist havde stået for længe uden udskiftning af retterne i buffeten
Mai-Britt Kirkesø - d. 27.02.2018



Super og hyggeligt sted. Fin mad. sødt og smilende personale. kommer gerne igen.
Henrik lund Madsen - d. 26.02.2018



Lonnie Kjærsgaard - d. 26.02.2018



Lonnie Kjærsgaard - d. 26.02.2018



Tim Brandt - d. 26.02.2018



Emilie Nielsen - d. 25.02.2018



Stor og fin buffet. Sødt personale. Eneste minus er for få toilettet ..det betyder konstant kø for trængende kvinder..
Anne Susan Nørrebro - d. 25.02.2018



Super godt - bestiller gerne igen.
Frank Kural - d. 24.02.2018



Dejligt sted, hyggelig betjening og god mad Mvh Kenneth
Jørn Kristensen - d. 23.02.2018



Fantastisk food og venlig rar betjening ;o)
Keld Jarlkov - d. 22.02.2018



Ordinær buffet - dårlig service. Har været der 2 gange og kommer desværre ikke igen!
Pia Christensen - d. 22.02.2018



Det var min mor og hendes veninde der var inde og spise hos jer, det var en Julegave fra mig til min mor. De har rost jer rigtig meget, super god mad. :)
Yvonne Brylle Geisler - d. 22.02.2018



Sushi’en var så lækker og frisk og smagte himmelsk????
Maj-Britt Nyby Jensenius - d. 19.02.2018



Super godt spisested.
Mogens Wilstruo - d. 19.02.2018



René Knudsen - d. 19.02.2018



Alt friskt og godt udvalg af det hele. God pris
Maria Odish - d. 17.02.2018



Et dejlig sted, family/ børn venlig. Lækker mad, sushi var den bedste form mig. Masse at vælge fra. Kan 100% anbefald den Vi kommer igen10????????????
Faith Worm - d. 16.02.2018



lidt smagsløst
Hanne Lebech - d. 13.02.2018



Hanne Lebech - d. 13.02.2018



lidt smagsløst
Hanne Lebech - d. 13.02.2018



dejligt at der hurtigt blev fyldt op men en del af maden er lidt smagsløse
Hanne Lebech - d. 13.02.2018



Rikke Dencker - d. 13.02.2018



Charlotte Andreasen - d. 13.02.2018



Dejligt sted, og god mad.
Johnny Jensen - d. 13.02.2018



Dejligt sted, og god mad.
Johnny Jensen - d. 13.02.2018



Et roligt lokale, rent og pænt, personalet søde og venlig.
Pia Olsen - d. 10.02.2018



Salat baren var meget skuffende, som vegetar var det meget kedeligt udvalg, sushien var ok, dem der spiste kød synes maden var ok men middel.
Sasha Christiansen - d. 10.02.2018



flotte lokaler højt til loftet suzin var fin nudlerne smagte ikke af noget oksekødet til lynstegning var sejt 56 kr for en øl lige i overkanten men der ud over ok lars
Lars Jensen - d. 10.02.2018



Bent Mau - d. 10.02.2018



Bent Mau - d. 10.02.2018



Bent Mau - d. 10.02.2018



Bent Mau - d. 10.02.2018



Desværre kedelig buffet og en betjening der foretrak at sidde og Skype i stedet for at være opmærksom på gæsterne. Vi fik hjem og smurte en os en mad da vi kom hjem ????
Gitte Frederiksen - d. 09.02.2018



Jalel Zammel - d. 07.02.2018



Jalel Zammel - d. 07.02.2018



Jalel Zammel - d. 07.02.2018



Jalel Zammel - d. 07.02.2018



Meget stort sted, lidt øde. Flot buffet, men tjener mere interesseret i sin telefon end at byde velkommen og tage imod bestilling.
Inge M. Hansen - d. 07.02.2018



Meget lækkert sted, - dog ligger det lidt "øde" og det er synd. Man kommer ikke lige forbi. Pænt og rent. Hyggelig restaurant. Meget høfligt personale og god betjening, der var desværre kun ca. 15 gæster hele aftenen og der er ellers god plads. Meget flot buffet og maden var skøn og indbydende, smagte fantastisk og der var rigeligt at vælge imellem. Også sushien var med fine stykker der overgår de steder med running sushi. Fin oplevelse. Kan bestemt anbefales.
Helle Larsen - d. 07.02.2018



Super dejligt.
Anette Parry - d. 05.02.2018



lækker mad fyldt op hele tiden på alle fade inkl. sushi
Karina Wossler - d. 05.02.2018



Godt udvalg. Eneste var bare at sushien var lidt tør.
Monique Løfqvist - d. 05.02.2018



Finn Jepsen - d. 05.02.2018



The food was quite good, however our dinner has been destroyed by a waiter who came to us and started screaming that we took a cup of coffee that we didnt pay for even though the voucher says that coffee is included. The waiter kept on arguing with us and shouting at us, she didnt want to call her manager to talk to us.
Klaudia Kijas - d. 04.02.2018



Nina Taller - d. 04.02.2018



Nina Taller - d. 04.02.2018



Det var ok.. bordene er for store og der er ikke plads til benene. Maden var også ok. Sushien var ikke god
Peter Friis - d. 04.02.2018



Kathe Christiansen - d. 04.02.2018



Man kan vel i teorien ikke tillade sig at brokke sig, da prisen var så lav. Men på trods af det store udvalg i buffeten, var det kun chilimayonnaise man havde lyst til at smage igen.
Louise Elmeskov Haagensen - d. 03.02.2018



Mayzar Najem - d. 03.02.2018



Vi var 6 personer der besøgte denne restaurant. Vi blev dårligt plaseret ved et bord. Bordene stod alt for tæt. Man kunne ikke komme ud uden at skulle genere den der sad bagved.....Afdækning af brugt service ved bordene skulle man bede om ??? Fik at vide at man selv kunne fjerne servicen hen på et andet bord. Det har vi har prøvet før vi har trods alt været på adskellige Kinesiske restauranter. Hvidovre, Vallensbæk, Åboulevarden. Det er desværre nok sidste gang vi besøger Asian Place. Med venlig hilsen Vagn Andersen.
Vagn Andersen - d. 03.02.2018



God mad - dårlig betjening.
Michelle Dayan - d. 02.02.2018



Rigtig god mad/sushi men karakteren blir lav pga en helt utrolig dårlig kundebetjening.
Michelle Dayan - d. 02.02.2018



Hvis ikke den medarbejder som tog imod os var så uprofessionel og uhøflig (ikke kun mod os, men mod alle gæsterne) så havde stedet fået 4 stjerner for god mad til prisen.
Nynne Grundahl Toft - d. 02.02.2018



Safia Akram - d. 02.02.2018



Linda Timken - d. 01.02.2018



Hyggeligt sted Dejligt mad
Lonni Adsbøl - d. 01.02.2018



Super dejlig mad, meget forskelligt. Kan helt sikkert anbefales. Kommer der gerne igen.
Winnie Lund - d. 01.02.2018



Det var superdejligt mad og god stemning
Jytte Frank - d. 01.02.2018



God mad, service halter lidt, ellers fint sted ikke sidste gang vi kommer der
Claus Boe - d. 30.01.2018



Vi var tre veninder ude at spise, den ene fandt to hår i maden (i noget sushi) den anden fandt et hår i isen og personalet var virkelig ubehøvlet og mente at de ikke havde noget ansvar for det, for håret var jo tydeligvis ikke sort og dermed ikke kinesisk.
Anja Lundtoft - d. 30.01.2018



Meget fint til prisen
Kim Vilsen - d. 29.01.2018



Huda Mohsen - d. 28.01.2018



Meget lækker, frisk og god kvalitets sushi. Kan absolut anbefales.
Sten Acosta - d. 28.01.2018



OKAY
Vinh Truong - d. 28.01.2018



Rigtigt fin service og buffet
Jaroslaw Radecki - d. 28.01.2018



Pia møller Hansen - d. 27.01.2018



Pia møller Hansen - d. 27.01.2018



God betjening og lækker sushi. Kan bestemt anbefales.
Sanne Bømler - d. 27.01.2018



Marianne Røe pedersen - d. 27.01.2018



Marianne Røe pedersen - d. 27.01.2018



Good sushi with many variation.
Carroline Kencana - d. 27.01.2018



Ok sushi og wok, men ikke meget smag i de kinesiske retter. Alt for meget dej og for lidt kød i de dybstegte retter
Michael Woo - d. 27.01.2018



Super sted, dejlig mad og rigtig søde medarbejder.
Sussi Jensen - d. 27.01.2018



Jóhanna Niclassen - d. 25.01.2018



Lidt hurtigere betjening og I er på vej mod 5 stjerner
Anna Thusgaard - d. 25.01.2018



Poul Hørup - d. 25.01.2018



Poul Hørup - d. 25.01.2018



Maden meget fint, alt godt.. Udvalg kunne godt være lidt større men man bliver mæt med det der er.... Personalet var uoplagt, var trætte og ikke særlig imodekommende, men det er jo buffet så man klare selv sig uden problemer.....
Kim Kristiansen - d. 25.01.2018



Anja Staal - d. 24.01.2018



Godt lokale, fin betjening, billige priser - også på vin. Mad: sushi bedst. Flot med is og te og kaffe til sidst.
Dorrit Bonfils - d. 24.01.2018



Det var rigtig godt.
Rasha Odish - d. 23.01.2018



Rigtig godt
Rasha Odish - d. 23.01.2018



alt for lidt plads melem bordene når man slev skal hente mad
Lenea Petersen - d. 23.01.2018



alt for lidt plads mellem bordene når man selv skal hente mad
Lenea Petersen - d. 23.01.2018



Helle Krabbe - d. 22.01.2018



Helle Krabbe - d. 22.01.2018



Helle Krabbe - d. 22.01.2018



Helle Krabbe - d. 22.01.2018



Helle Krabbe - d. 22.01.2018



Super lækker mad! Især sushi plejer slet ikke at være så godt til buffet! Stort udvalgt og god kvalitet ????
Karoline Jahn Ahlén - d. 21.01.2018



Sussi Jensen - d. 21.01.2018



Sussi Jensen - d. 21.01.2018



Sussi Jensen - d. 21.01.2018



Pænt og rent sted dog ligger det et skummelt mørklagt sted. Sushi var kedelig. Smagte som kom det fra fakta, Føtex eller Kvicklys køledisk. Frugten var gummiagtig. Ikke meget af det varme mad smagte af noget. MEN isen trak det hele pænt godt opad, mums Vil ikke besøge stedet igen
Pia Stauning - d. 20.01.2018



Pænt og rent sted dog ligger det et skummelt mørklagt sted. Sushi var kedelig. Smagte som kom det fra fakta, Føtex eller Kvicklys køledisk. Frugten var gummiagtig. Ikke meget af det varme mad smagte af noget. MEN isen trak det hele pænt godt opad, mums Vil ikke besøge stedet igen
Pia Stauning - d. 20.01.2018



Må meget gerne bruge andet en flaske sodavand da det tit er en meget flad sodavand du får men de er altid søde til at skifte den ud ellers god mad
Pia Marskov - d. 20.01.2018



Alt var ok
Benny Carentius - d. 18.01.2018



Marek Sielicki - d. 17.01.2018



Marianne Suhr - d. 17.01.2018



bedste buffet med kinesisk mad og sushi i København!
Estefanía Duque Cardona - d. 17.01.2018



Vi har nu spist på Asien Palace i Sydhavnen 2 gange og det har været forrygende godt begge gange. Hurtig og smilende betjening, god vin til billige penge og masser af frisk og veltillavet mad. Vi kommer helt sikkert igen!
Lena Galsgaard - d. 16.01.2018



Christian Thornild - d. 15.01.2018



Miranda Hansen - d. 14.01.2018



Armin Abramian - d. 13.01.2018



Gordana Marsenic - d. 11.01.2018



Det sødeste personale og rigtig lækkert og veltilberedt mad og der er masser at vælge imellem.
Sussi Jensen - d. 10.01.2018



Kæmpe udvalg - du når næppe at smage på hele udvalget. Kage buffeten var fuld da vi kom, men da vi skulle til dessert var der kun 3 stykker tilbage. Trods 20 min ventetid kom der ikke mere i montren. Derfor ´kun´ fire stjerner.
Anne Mette Poulsen - d. 10.01.2018



God mad og god betjening,
Poul Jensen - d. 09.01.2018



Heidi Carstensen - d. 09.01.2018



Helle Adler - d. 09.01.2018



Helle Adler - d. 09.01.2018



Meget lækker buffe med stort udvalg af mange gode retter. En pænt og ren restaurant ... Kan kun Anbefale ????????
Helle Adler - d. 09.01.2018



Olga Muhsin - d. 09.01.2018



Olga Muhsin - d. 09.01.2018



Ewa Kuninska - d. 09.01.2018



fint
Jun Chen - d. 09.01.2018



Lækker mad, dessert og rigtig god service . Vi vil helt sikkert besøg denne resturant igen.
Leila Rad - d. 09.01.2018



God service.
Elsebeth Pamperin - d. 02.01.2018



altid skønt dejligt personale Anette
Anette Christiansen - d. 30.12.2017



altid pænt og veltillavet Anette
Anette Christiansen - d. 30.12.2017



Lækkert mad og dejligt plads omkring bordet
Nan Hansen - d. 29.12.2017



Fornavn Connie Cronqvist - d. 29.12.2017



Fornavn Connie Cronqvist - d. 29.12.2017



Fornavn Connie Cronqvist - d. 29.12.2017



det var helt i top, man sad godt og det var lækkert mad, det hele,og fornuftige priser på drikkevarer.
Fornavn Connie Cronqvist - d. 29.12.2017



Meget lækkert sted. Skøn mad. Stort friskt udvalg.
Manja Nørgaard Jørgensen - d. 28.12.2017



Kurt . Alet Nilsson - d. 27.12.2017



Kurt . Alet Nilsson - d. 27.12.2017



Bente Møllmann - d. 27.12.2017



Anders Kollerup - d. 27.12.2017



Udmærket. Du får det du betaler for. Standard buffer.
Shazad Tahir - d. 26.12.2017



Hyggeligt og god mad
Allan Lundstrøm - d. 24.12.2017



skøn mad fint hele vejen igennem Anette
Anette Christiansen - d. 23.12.2017



altid flot og veltillavet smilende og venligt personale Anette
Anette Christiansen - d. 23.12.2017



Jalel Zammel - d. 23.12.2017



Jalel Zammel - d. 23.12.2017



Jalel Zammel - d. 23.12.2017



Deres sushi var noget tør og buffetten var som alle andre steder.
Gitte Olesen - d. 22.12.2017



Buffet 4/5: Stort udvalg, fantastisk udskiftning/opfyldning af friske portioner, formidabel smag, men enkelte retter var præget af fokus på kvantitet frem for kvalitet. Serviceniveau 4/5: hurtig, venlig og imødekommende betjening. Dog en lille sprogbarriere. Vi har klart tænkt os at benytte os af tilbuddet, såfremt det kommer igen. Tak for dejlig mad.
Mathias Nørgaard - d. 20.12.2017



Margit Baun - d. 17.12.2017



Et
Marianne Hansen - d. 17.12.2017



Okay service og god mad.
Martin Holse - d. 16.12.2017



Helt fint, som de fleste andre kinesiske buffet steder. Dog var der ind imellem problemer med opfyldningen af maden, eksempelvis manglede der på et tidspunkt ris. men alt i alt godt.
Kenneth Tølbøl - d. 16.12.2017



Perfekt sted, venlig betjening,- findes ganske enkelt ikke bedre!
Jarka Simonsen - d. 16.12.2017



Super lækkert og dejligt venligt sted. Kommer bedstem igen.
Fanni Nielsen - d. 16.12.2017



Heidi Petersen - d. 16.12.2017



Sushien er fantastisk
Heidi Petersen - d. 16.12.2017



Frisk og lækker Sushi take away????????
Heidi Simonsen - d. 14.12.2017



Super god buffet
Ann Bringskov - d. 11.12.2017



Jørn Magnus - d. 11.12.2017



Lækker mad,pænt sted,sødt personale.Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner er der var for meget rumklang i lokalet.
Daisy Schiermacher - d. 10.12.2017



det var sku en tør buffet. jeg kommer ofte på kings buffet i buddinge.. derfor er min standard åbenbart rimelig høj.. deres buffet er 3 gange større, og retterne er 10 gang bedre, .. derew varme retter var tørrw og kedelige at se på.. eneste grund til de 2 stjerner er deres sushi buffet havde nogle gode imellem.. men hvis det for sushi man går, kan man ligeså godt tage på iki sushu østerbro og få kavlitet. .. deal eller ej. holder mig til kings buffet i søborg/buddinge
Ziryan Abdullah - d. 10.12.2017



Dragana Radic - d. 10.12.2017



Velta Redliha - d. 10.12.2017



Velta Redliha - d. 10.12.2017



Hassan Oueitti - d. 09.12.2017



Blev skuffer over udvalget af sushi, 3 - 4 rækker, og slet ikke som det bliver presenteret på tilbudet. Mange af de varme retter var halvtomme, og blev ikke fyldt op, trods vi var på restauranten 19.15 på en fredag. Oksekødet var i én af retterne var sejt, og direkte u-appetitteligt, så godt nok var det 89kr pr. Person, men Ville så hellere have været foruden. Desværre ikke noget jeg har lyst til at prøve igen, tror tilbud i byen skulle tjekke op på stederne, inden de udbyder disse tilbud. Tjeneren sagde da vi betalte, at vi bare kunne spørge, hvis der manglede noget, det er pinligt at sige, de overreklamere deres buffet, og hvis de ønsker at folk skal komme igen, skal det i min verden ikke være noget man skal gøre opmærksom på, det burde bare være i orden. Så en lille opsang til stedet her også.
Michelle Outzen - d. 09.12.2017



Majbritt Laibi - d. 08.12.2017



Lækker buffet. Venligt og smilende personale
Mona Larsen - d. 07.12.2017



super mad og betjening.
Dean Sambleben - d. 04.12.2017



Merete friis Schultz - d. 04.12.2017



Ann-Molly Rasmussen - d. 02.12.2017



Hans Prien - d. 01.12.2017



Jarka Simonsen - d. 01.12.2017



Jarka Simonsen - d. 01.12.2017



Glimrende sushi og god betjening!
Flemming Jørgensen - d. 01.12.2017



dejlig buffet stort udvalg skønt sted godt personale
Anette Christiansen - d. 01.12.2017



fantastisk buffet dejligt personale
Anette Christiansen - d. 01.12.2017



Meget fin og professionel betjening , dejlig mad og hyggelige/ smagfulde omgivelser. Vi kommer elt sikkert tilbage. Venlig hilsen fra Hillerød
Jørn Meldal - d. 30.11.2017



God mad, fin buffet, meget venlig betjening
Dorte Nielsen - d. 30.11.2017



Stort udvalg af forskellige sushi. Meget lækre. Fint udvalg af kinesiske retter. Alle meget velsmagende. God betjening. Kan kun anbefales.
Karin irene Larsen - d. 30.11.2017



Helle Hansen - d. 28.11.2017



Helle Hansen - d. 28.11.2017



Kedelig buffet - både kinesisk, sushi og mongolian barbecue
Susanne Przeklasa - d. 27.11.2017



Meget dårlig oplevelse. Der var ikke meget mad i buffen og ingen påfyldnig mens vi var der. Endelig kom der kage som var uspiselig da den var frysen
Dorit Ørnkov - d. 27.11.2017



Kathe Christiansen - d. 26.11.2017



Karen Marie Olesen - d. 26.11.2017



Ikke super friske retter denne gang. Havde stået længe og mange tomme fade som ikke blev fyldt på. Betjeningen var også mega sur. Tror vi venter med at komme igen desværre
Mette Tørsløv - d. 26.11.2017



Wonderful buffet, will go again for sure.
Angela Reboucas - d. 26.11.2017



Annette Jørgensen - d. 25.11.2017



Flot og frisk buffet.
Dina Balali - d. 25.11.2017



Altid en fornøjelse at besøge denne restaurant, kan varmt anbefale denne.
Lene Pedersen - d. 24.11.2017



Flot og behageligt sted, god betjening, lækker og varieret mad. Eneste minus, er at de er svære at komme i kontakt med telefonisk.
Tobias Nilsson - d. 24.11.2017



Dejlig oplevelse... stort sted - gode pladser... og en meget lækker Kinesisk buffet kan varm anbefales, ikke sidste gang vi er der.
Gerda Rosberg - d. 24.11.2017



Christina Ploug - d. 23.11.2017



Bittern charloth Svane - d. 23.11.2017



Hanne Gatten - d. 22.11.2017



Fantastisk dejligt sted med masser af god mad og drikke, vi kommer gerne igen
Margit Rasmussen - d. 21.11.2017



Super dejligt mad Flot rent sted Meget venlig betjening
Tina Pipper - d. 21.11.2017



Meick Løvendal - d. 21.11.2017



Fint sted og dejligt mad. Super betjening
Ninna Hornshøj - d. 21.11.2017



Karen Marie Olesen - d. 21.11.2017



Stor lyst og indbydende restaurant med mange forskellige valgmuligheder af mad. Venligt personale, og rimelige priser.
Suzie Reitz - d. 19.11.2017



Kurt . Alet Nilsson - d. 18.11.2017



Det var ikke så lækkert. Risene var kedelige og udvalget ligeså. Men råvarerne var okay friske.
Pia Nørgaard - d. 18.11.2017



Pia Mogensen - d. 18.11.2017



Susanne Pingel - d. 16.11.2017



Natasha Pearce - d. 15.11.2017



Jalel Zammel - d. 14.11.2017



Jalel Zammel - d. 14.11.2017



Jalel Zammel - d. 14.11.2017



Jalel Zammel - d. 14.11.2017



Vi er nogle veganer der er meget vrede og skuffede. Der var næsten ingen veganske options og når vi bad om sushi til 3 personer var de meget stramme over det og gav os ekstremt lidt sushi. Hvis du er veganer skal du ikke komme her. De har ingen service for veganere. Det dårligste sted vi nogensinde har været. De er nogle fuck hoveder. Så er det sagt. Fuck dem!
Asmae Halouani - d. 14.11.2017



Meget frisk bufet - der er gjort noget ud af sushi med lidt anderledes ruller og nigiri end på andre af samme type restaurant. Godt udvalg til Mongolian BBQ - særligt super friske store lækre kinarejer. Der mangler måske lidt hygge i restauranten (lidt cafeteria-agtigt), den unge fyr der stod ved mongolian BBQ og ristede maden var langt mere optaget af mobiltelefonen end at lave maden - aldeles uengageret, og gulvet i den bagerste del af restauranten og på toiletter var ret beskidt faktisk - og helt i modstrid med den ellers meget renholdte restaurant. Men - man fik værdi for pengene og der var god service.
Jeanne Jørgensen - d. 13.11.2017



Måske lidt støre udvalg af sushi meget det samme der går igen
Pia Marskov - d. 13.11.2017



Moorthi Rajaratnam - d. 12.11.2017



Bent Mau - d. 12.11.2017



fin buffet og fin betjening
Joan Riis Hass - d. 09.11.2017



Rigtig godt og lækkert
Lone Helleskov-Duus - d. 09.11.2017



Karin hjelm Kristensen - d. 08.11.2017



Karin hjelm Kristensen - d. 08.11.2017



Karin hjelm Kristensen - d. 08.11.2017



Karin hjelm Kristensen - d. 08.11.2017



Madara Smite - d. 08.11.2017



Ikke et sted, jeg vil besøg igen;-)
Sara Hamadi - d. 07.11.2017



Leo Hess - d. 05.11.2017



Werner Sørensen - d. 05.11.2017



Pia Andreasen - d. 05.11.2017



Pia Andreasen - d. 05.11.2017



Pia Andreasen - d. 05.11.2017



personalet uopdragne og snakker rigtig grimt til folk! Arrogante, og vil gerne slås med alt og alle. Vi sætter aldrig vores ben der igen, og jeg vil råde alle andre til det samme.
Ugne Masenaite - d. 05.11.2017



Kurt . Alet Nilsson - d. 04.11.2017



Dejlig frisklavet mad.
Helle Zimmermann - d. 04.11.2017



Stedet er fantastisk flot og indbydende ligesom maden. Rigtig god sushi og mange lækre kinesiske retter, frugt, is, kaffe og kage. På stedet er der en håndsprits dispenser så hygiejnen ved netop en buffet kan hæves - men desværre står den hvor 90% af kunderne ikke bruger den. En indsats for at gæsternes manglende lyst til håndhygiejne og forståelse for vigtigheden heraf ville få stedet op på 5 stjerner. Det er synd at den manglende stjerne skyldes gæsterne og ikke restauranten, men hvis man ikke ønsker at gøre en indsats for at gæsterne spritter hænderne af - så får man "kun" 4 stjerner.
Kim Boye - d. 04.11.2017



Torben Hansen - d. 31.10.2017



Henrik Calmann-Hinke - d. 30.10.2017



Super mda
Per Andersen - d. 30.10.2017



Dariusz Presman - d. 29.10.2017



Carina Holm - d. 29.10.2017



Alexander Sørensen - d. 29.10.2017



Det var udmærket, hurtig og venlig betjening
Cille Kellberg - d. 28.10.2017



Dejlig mad og service
Vibeke Svenson - d. 28.10.2017



Heidi Petersen - d. 28.10.2017



Ikke særlig god betjening og der manglede konstant mad i fadene
Birgitte Hamann - d. 28.10.2017



Flot restaurant og sød betjening. Maden er i top til prisen. Kan sagtens anbefales????????????
Lars Petersen - d. 28.10.2017



Kathe Christiansen - d. 28.10.2017



Kathe Christiansen - d. 28.10.2017



Denise Santiago - d. 28.10.2017



Lennart Jensen - d. 28.10.2017



Mette Bjeldving - d. 28.10.2017



Helt ok for pengene. Stor buffet med fint udvalg.
Helle Nielsen - d. 28.10.2017



Virkelig dårlig service. Meget standard mad, intet særligt. Og helt absurd dyre drikkevarer. Betalte 78kr for en stor fadøl.
Michelle Boisen - d. 27.10.2017



Super god mad, med gode medarbejder, fantastisk sted.
Luminita Iacob - d. 27.10.2017



Maria Hansen
Maria Hansen - d. 25.10.2017



Maria Hansen - d. 25.10.2017



ikke specielt stort udvalg. Man skulle selv tage fat i tjeneren mht. bestilling af drikkevarer. Vil ikke besøge det igen
Gina Garde - d. 25.10.2017



Annette Christophersen - d. 24.10.2017



Lasse Christensen - d. 24.10.2017



Helle Adler - d. 23.10.2017



Helle Adler - d. 23.10.2017



Karen Juul Thomsen - d. 23.10.2017



Virkelig god sushi og lækker kinesisk buffet
Anette Wood - d. 23.10.2017



Lenea Petersen - d. 23.10.2017



Lenea Petersen - d. 23.10.2017



god mad...
Marek Sielicki - d. 23.10.2017



Dejlig flot og indbydende restaurant samt venligt personale, buffeten var lækker og frisk . Helt sikkert et sted som kan anbefales ????
Majbritt Laibi - d. 23.10.2017



Lækker mad hele vejen igennem Nyt og flot
Henrik Grønnegaard - d. 22.10.2017



fuld valuta for pengene stort udvalg Anette
Anette Christiansen - d. 22.10.2017



dejligt sted fantastisk buffet sødt personale Anette
Anette Christiansen - d. 22.10.2017



Steen Linnerup - d. 22.10.2017



Steen Linnerup - d. 22.10.2017



Tina Brix jacobsen - d. 21.10.2017



Carina Bruhn hansen - d. 21.10.2017



Fin oplevelse, frisk mad og god betjening ????
Katerina Linda Andersen - d. 21.10.2017



Fadene var tit ret tomme......
Birgitte Rosendahl - d. 21.10.2017



Fadene var tit ret tomme......
Birgitte Rosendahl - d. 21.10.2017



Fadene var tit ret tomme......
Birgitte Rosendahl - d. 21.10.2017



Fadene var tit ret tomme......
Birgitte Rosendahl - d. 21.10.2017



Fadene var tit ret tomme......
Birgitte Rosendahl - d. 21.10.2017



Perfekt, sød betjening, alt i alt 5 kokkehuer.
Jarka Simonsen - d. 21.10.2017



Suzann Andersson - d. 21.10.2017



Fantastisk god mad, god service, gode omgivelser. Bedste sted vi har været i lang tid, og vi skal definitivt tilbage igen. Kan varmt anbefales. Bjørn og Ulva
Ulva Bauge - d. 21.10.2017



rigtig hyggeligt sted
Sussi Bagge - d. 20.10.2017



Maden var ok ( har dog flere gange været på Asian Palace i Ballerup, som var/et betydeligt bedre) Personalet virkede meget sløvt. Brugte tallerkner hobede sig op ved bordene. Ikke meget srrbice
Kirsten Berglund - d. 18.10.2017



Helle Heltner - d. 17.10.2017



god mad, god betjening. dårlig beliggenhed
Kim Rasmussen - d. 16.10.2017



God oplevelse og god mad????
Erlinda Andersen - d. 14.10.2017



Pænt sted..super godt udvalg..fin betjening
Loui Vadmand - d. 14.10.2017



God mad og service. Vi kommer igen.
Frank Kural - d. 13.10.2017



Stor og alsidig buffet med velsmagende retter. Opmærksom og venlig betjening.
René Knudsen - d. 10.10.2017



Flemming Larsen - d. 09.10.2017



Villy Sørensen - d. 08.10.2017



Villy Sørensen - d. 08.10.2017



Ganske udemærket mht maden på buffen men skulle jeg betale fuld pris ville jeg nok syntes der manglede lidt kvalitet. Lokalerne var lyse og venlige. Pænt og rent men toiletterne trænger nok til strenge øjne
Ronni Larsen - d. 08.10.2017



The place is very good, excellent menu, excellent sushi. I gave 3 stars because the service was poor. It took ages for the waiter to come and give us some attention when we arrived there and a year for her to come with the drinks menu because she was too busy taking selfies. She never came around to help us and when we should pay it was the same mess, did not found her, she came busy with her friends talking loud and taking selfies... :( never going there again and I don't reccomend, despite the fact that the food was good. I felt like an idiot.
Angela Reboucas - d. 08.10.2017



Super dejlig aften, med lækker mad og massere af det. Tjenerne var smilende og hjælpsomme, og bufféen var flot og hygiejnisk. Alt i alt, utrolig meget værd for pengene.
Maria Dart - d. 06.10.2017



Det er en god asiatisk restaurant. Maden er god og ser er også masser af sushi - kan ikke forstå der ikke er flere gæster, så gør denne restaurant kendt ????
Lene Pedersen - d. 04.10.2017



Restauranten var flot og indbydende og der var masser af spændende sushi, men personalet var ikke særlig serviceminded. Hvis de forberede servicen, ville der sikkert strømme gæster til.
Jennifer Nielsen - d. 02.10.2017



dårlig betjening, og mange tomme fade på buffeten
Jane Vejbøl - d. 02.10.2017



Både maden og lokaliteterne var fine, men meget gennemsnitlig. Der er ikke noget, der gør stedet enestående i forhold til andre lignende steder. Personalet er ret dårligt til at tale dansk.
Jonna Nielsen - d. 01.10.2017



Karen Marie Olesen - d. 01.10.2017



Kurt . Alet Nilsson - d. 30.09.2017



Fereshteh Norooz - d. 30.09.2017



Kirsten Johannesen - d. 30.09.2017



Mega fint sted og varieret aften buffet som får 4+! Med kaffe,kage og is! Sushi var fint også men var kun i små mængder end man er vant til i andre buffet. Ellers smagte det os godt!
Jowell Ortega - d. 30.09.2017



super service og mad
Dean Sambleben - d. 27.09.2017



Buffeten var pæn og maden smagte godt. Sushien var ikke helt fantastisk, men som en del af en større buffet var den som man kan forvente. Stemningen var lidt vag, måske grundet meget få gæster. Til prisen var det en fin oplevelse og skal vi ud at spise en hverdags-aften en anden gang kunne vi sagtens tage derhen igen.
Jannick Neist - d. 27.09.2017



Marzena Friis - d. 26.09.2017



Alt var meget lækkert. Fine lokaler. Kæmpe stort udvalg af forskellige mulige mad produkter.
Preben S. Mogensen - d. 23.09.2017



Alt var meget lækkert. Fine lokaler. Kæmpe stort udvalg af forskellige mulige mad produkter.
Preben S. Mogensen - d. 23.09.2017



Alt var meget lækkert. Fine lokaler. Kæmpe stort udvalg af forskellige mulige mad produkter.
Preben S. Mogensen - d. 23.09.2017



Kæmpe stort udvalg af forskellige mulige mad produkter. Alt var meget lækkert.
Preben S. Mogensen - d. 23.09.2017



lækkert mad til billige penge, og god service.
Anja Kaul - d. 22.09.2017



Det var en lidt træt buffet. Sushi var rimelig god, men der var langt imellem stykkerne. Noget af kødet var tørt, men til prisen var det rimeligt.
Anne Christensen - d. 19.09.2017



Meget indholdsrig buffet med lækkerier til alle aldre. Fine lokaler. Venligt personale. Rent og pænt. Hvad mere kan man ønske sig?
Annette Jørgensen - d. 18.09.2017



Ikke noget særligt at fremhæve. Maden var på det jævne, betjeningen var ok.
Pernille Ingemand sørensen - d. 18.09.2017



Maden var lækker.Stedet var pænt og rent. Personalet var søde, smilende og imødekommende! Helt sikkert et sted jeg ville komme igen.
Bettina Lund Larsen - d. 17.09.2017



Jane Lohse - d. 16.09.2017



God mad, men synes desværre ikke servicen var så god, derfor kun 3 stjerner.
Sabah Khan - d. 16.09.2017



Jasmin Kleisdorff - d. 16.09.2017



stor flot buffet fantastisk
Anette Christiansen - d. 16.09.2017



Rigtig flot med alt der skal til venligt personale
Anette Christiansen - d. 16.09.2017



Lidija Alexander - d. 16.09.2017



Super fin kinesisk restaurant. En stor, steril og indbydende buffet. Flotte faciliteter, serviceminded personale og konstant opfyldning i buffet. I øvrigt har restauranten en stor og indbydende sushi buffet.
Anne-Cathrine Haakonsen - d. 15.09.2017



Fatima Sabir - d. 15.09.2017



Nydeligt, pænt sted, flinkt personale. Maden er kedelig, adskiller sig ikke fra andre kinesiske buffet'er. Vi var 4 personer, og vi syntes det samme, men igen rent, pænt
Yvonne Szwarc Hansen - d. 13.09.2017



Aske Bøttger - d. 13.09.2017



Rigtig pæn og stor restaurant. God betjening og friske varer. Udbuddet af sushi er ikke ret stort.
Suzie Reitz - d. 13.09.2017



Risen i sushien virkede lidt tør, men ellers rimelig god sushi
Lars Skov - d. 13.09.2017



Stedet er pænt og dejlig service. Maden er bestemt i den bedre ende af Kinesisk / thai.. Alt i alt en god oplevelse for nogle fynboer der var på besøg i storbyen.
Christina Jensen - d. 12.09.2017



luksus sted og mad og sevice varmt anbefalde
Rana Hobeichi - d. 11.09.2017



luksus sted og mad og sevice varmt anbefalde
Rana Hobeichi - d. 11.09.2017



luksus sted og mad og sevice varmt anbefalde
Rana Hobeichi - d. 11.09.2017



Ok mad til prisen. Men vi havde bestilt bord, hvilket de så ikke havde alligevel. Så vi måtte sidde i venteområdet ved madtilberedningen og spise.
Stine Jakobsen - d. 11.09.2017



Vi ankom kl. 16,30. Tjeneren virkede stresset, og der var kun en tjener til alle mennesker. Maden var okay, men nu kostede den også kun 89 kr. Lidt dyrt for sodavand, da de også brugte festival tricket og brugte 1 1/2 liters sodavand til opfyldning. Kort og godt, jeg kommer ikke igen.
Jonas H - d. 10.09.2017



Joy Rappenborg - d. 09.09.2017



Der var mange mennesker og enorm travlhed, personalet var klar over at det medførte nogle gener, som de undskyldte for. Trods travlheden blev mi mødt med smil og velvilje til at komme med det der fx. manglede i buffeten. Vi spiste mongolian barbecue, det var udemærket, blev stegt så grøntsagerne bevarede sprødheden. Dog kan der godt spares på olien. Min mand spiste også lidt sushi, det var vist udemærket, i forhold til at det var en del af en buffet og prisen for middagen. Vi kigger da forbi igen en anden dag.
Henriette Lintrup - d. 09.09.2017



For stort og koldt. Ringe opfyldning og service.
Lone Kindt - d. 09.09.2017



Rigtig god sushi, men vi havde bestilt maden til kl 18 og den var først færdigt 18.20.
Charlotte Tived - d. 09.09.2017



Der ville jeg godt komme igen. Pænt og rent og ikke mindst lækker mad.
Maria Gry Jensen - d. 08.09.2017



Super lækkert sted og høflig service
Maria Gry Jensen - d. 08.09.2017



Super lækkert sted og høflig betjening.
Maria Gry Jensen - d. 08.09.2017



Super flot sted og rigtig høflig betjening.. Maden var go og udvalget er stort..der er faktisk noget for enhver smag...
Heidi Petersen - d. 08.09.2017



Vita Tchu - d. 08.09.2017



Ester Lund Madsen - d. 07.09.2017



Stort udvalg og lækker mad.
Ester Lund Madsen - d. 07.09.2017



Huda Mohsen - d. 07.09.2017



Huda Mohsen - d. 07.09.2017



Huda Mohsen - d. 07.09.2017



Huda Mohsen - d. 07.09.2017



Pragtfuld mad og god betjening. Der kommer vi gerne igen Preben.
Preben S. Mogensen - d. 07.09.2017



Pragtfuld mad og god betjening. Der kommer vi gerne igen Preben.
Preben S. Mogensen - d. 07.09.2017



Pragtfuld mad og god betjening. Der kommer vi gerne igen Preben.
Preben S. Mogensen - d. 07.09.2017



Nastazja Friis - d. 07.09.2017



Sharasana Sivaguru - d. 07.09.2017



Super sød betjening både ved bestilling og afhentning Flot og frisk sushi .
Marianne Wie - d. 07.09.2017



Flot restaurant og venligt personale. Desværre lidt skidt lokale til buffet da der ikke er ret mange pladser i selve lokalet med buffet. Så det giver ret meget uro af gæster gående imellem hinanden
Daisy Vallentin - d. 06.09.2017



Flot Shusi bar, dejlig mad Kaffe og kage,, er ikke værd at vente på
Michael Madsen - d. 06.09.2017



Super god mad og betjening Pænt og rent sted,,
Michael Madsen - d. 06.09.2017



Vi var 3 personer som var forbi søndag d. 3/9-17. Vi havde bestilt bord, og da vi kom, blev vi først henvist til det fjerneste hjørne, trods vi udtrykker vi gerne vil sidde så tæt som muligt på buffeten. Da vi så siger at det er lidt langt væk, så måtte vi gerne få et bord tættere på, men det skulle lige rengøres (Blev sagt som var det mega besværligt) Derefter da oprydningen var færdig, manglede der bestik til den ene af os. Vi fik så beskeden, at det kunne vi selv hente oppe ved buffeten. Der var hyggeligt og restauranten var flot. Sushien var rigtig god i buffeten, Det kinesiske mad var som en helhed ok. MEN servicen var et flop .. De var bla. for længe om at fjerne beskidt service, som i at du selv må bede dem om at tage det. Det var nok en engangs forstillingen herfra.
Marija Kobas - d. 06.09.2017



Helena Henriksen - d. 06.09.2017



Jessica Olsen - d. 04.09.2017



Vi så hår i maden flere gange. Men fik gratis drikkevarer. Men det er ikke et sted vi tager hen igen.
Afrah Al-Jabouri - d. 03.09.2017



Lasse Andersen - d. 03.09.2017



Eik Bidstrup - d. 03.09.2017



Rigtig godt sted med masser af mad. Rigtig godt koncept. Pænt sted. Godt til børn da der er legeplads ved siden af.
Saffia Yaqoob - d. 03.09.2017



Virkelig pænt restaurant og super god service. Maden var rigtig god og børnevenlig ?? vi kommer helt sikkert igen.
Shahed Yaqoob - d. 03.09.2017



Super lækker shusi og det andet var også godt ????????
Lene Jørgensen - d. 02.09.2017

Tilbudibyen bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Luk