ALLE ANMELDELSER FOR

Anti aging center


Der er afgivet 66 anmeldelser


Merete Sørvin - d. 22.07.2019



Jeg er meget tilfreds med behandlingen. Silvia er super sød og meget dygtig, hendes klinik har en harmonisk og afslappende atmosfære. Jeg vil helt sikkert komme tilbage for flere behandlinger hos Antiagingcenter
Ericka Lau - d. 05.06.2019



Et helt fantastisk sted, man føler sig rigtig godt tilpads
Maria Richter - d. 06.05.2019



Solvej Hansen - d. 29.04.2019



????????????????????
Gitte Martha Jakobsen - d. 05.04.2019



Helt igennem en fantastisk oplevelse, vil klart anbefale andre at prøve det Super skøn medtagense og dialog ????????????????????
Elin West - d. 03.04.2019



Tracy Davis - d. 18.02.2019



Fantastisk dejlig og professionel behandling. Skøn atmosfære
Anette Holsten - d. 11.02.2019



God service. Hun forklarede forløbet godt og jeg følte mig tryg. Glæder mig til resultaterne kan ses om 2-4 uger
Kim Andersen - d. 22.01.2019



Meget professionel Behandler, og man føler sig godt tilpas.
Karina Conrad - d. 07.01.2019



Super oplevelse
Michala Scheibel - d. 23.09.2018



Super profesionel behandling, meget grundig og sød behandler.
Karina Conrad - d. 06.08.2018



Anja G. Petersen - d. 23.06.2018



Lis Hansen - d. 22.05.2018



Super fantastisk sød og dygtig Behandler. Kommer meget gerne igen snart.
Karina Conrad - d. 14.05.2018



et fint sted mangler lidt hygge og musik.
Elisabeth Jensen - d. 09.05.2018



Camilla Olsen - d. 23.04.2018



Rigtig god oplevelse og service, glæder mig til at føle udviklingen de næste par uger????
Tina Sand Schrøder - d. 20.04.2018



Rigtig god oplevelse, det er ikke sidste gang jeg besøger Anti-age i Værløse.
Tina Sand Schrøder - d. 20.04.2018



Sød og meget venlig og kompetent. behandler, Hun gennemgik behandlingen i detalier så jeg kunne føle mig tryk, behagelig atmusfære og rene lokaler: Lene Valentin Svensson
Lene Svensson - d. 16.04.2018



Henrik Thyge Nielsen Favini - d. 13.04.2018



Super god oplevelse og behandling. Kan varmt anbefales
Lone Jørgensen - d. 15.03.2018



Hun var meget søde ., den var god nok :)
Maryam Pervez - d. 14.03.2018



Lars Lundgaard - d. 29.01.2018



Rute Fonseca - d. 04.11.2017



Virkelig godt, super service, et besøg eller flere værd.
Jane Fyrst - d. 23.10.2017



Effektiv behandling, sød indehaver :)
Lyuba Bezlyudova - d. 16.10.2017



Det gav ikke nået resultat, men sød betjening
Jane Fyrst - d. 09.10.2017



Man føler sig virkelig velkommen fra døren åbnes, super sød ... Lækkert sted og meget professionelt, hele vejen igennem.
Tina Hemmingsen - d. 24.08.2017



Winnie Weibel - d. 22.08.2017



Helle Soling - d. 31.07.2017



Rigtig godt og sød og god service
Pia Søderberg - d. 17.07.2017



Helle Frederiksen - d. 10.07.2017



super behandling kan varmt anbefales gik en størrelse ned på 5 dagen efter behandlingen ;-)
Marianne Brogaard - d. 09.06.2017



Super service og kvalitet.
Ramazan Gøz - d. 13.05.2017



Lene Grosen - d. 13.05.2017



Fantastisk sted med en dejlig atmosfære og ikke mindst effektive behandlinger. Kan kun anbefales!
Bettina Pedersen - d. 20.03.2017



Sylvia var fantastisk sød og imødekommende. Selvom behandlingen egentlig kun skulle vare 60 minutter, tog hun sig ekstra tid for virkelig "at komme fedtet til livs". Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Louise Uhlig - d. 17.03.2017



Så hyggelige, fine og behagelige omgivelser og overordentlig god behandling. Imødekommende betjening. Ville give 5 stjerner men jeg venter på det endelige resultat af behandlingen.
Nanna Valet Randrup - d. 23.02.2017



Laila Kynde - d. 05.11.2016



Fantastisk oplevelse. Havde aldrig hørt om det før, men tog chancen. Skønt selskab. Flot klinik. 2,5 cm fedt røg af langs hele maven!! Helt sikkert det værd. Skal derop igen!
Therese Indiane Nauta - d. 01.11.2016



Super effektiv behandling. Har prøvet meget som ikke virker, men det her gør! Meget professionel service ydet af en rigtig imødekommende behandler. Kan kun anbefale at det prøves.
Bettina Pedersen - d. 15.10.2016



Helle Magnussen - d. 13.09.2016



Meget personlig betjening. Professionel behandling.
Charlotte Normann - d. 10.09.2016



Fantastisk sted! God behandling og servicen i top ????????????
Louise Fjord - d. 03.08.2016



Min kæreste tabte 5 cm rundt om livet efter en behandling, så var personalet utroligt venligt.
Stefan Olsen - d. 27.06.2016



Lidija Omeragic - d. 03.04.2016



Tina Christiansen - d. 21.12.2015



Virkelig et skønt sted, hvor mam bliver mødt med et smil på læben. Kan varmt anbefales ;)
Celine Søby Sørensen - d. 02.12.2015



En ganske effektiv behandling, hvor man kan se resultat fra gang til gang. Atmosfæren er dejlig og man føler sig i gode hænder.
Charlotte Lyngbye - d. 19.11.2015



Wei Li - d. 25.10.2015



Wei Li - d. 25.10.2015



Super god service og en rigtig sød behandler. Jeg glæder mig til mine fremtidige behandlinger i klinikken.
Ayla Zenna Rasmussen - d. 17.07.2015



Kirsten Villumsen - d. 10.07.2015



Følte sig velkommen?
Anette Løvgreen - d. 22.05.2015



Helle Heckmann - d. 22.05.2015



Fantastik sted, god rådgivning og fantastisk oplevelse i det hele taget
Nadia Sadi - d. 17.05.2015



Susanne Thorsen - d. 16.05.2015



Meget kompetent behandler. Fra det øjeblik, man træder ind i klinikken, føler man sig i trygge hænder.
Marianne Gaarde - d. 28.02.2015



Catrine Berthelsen - d. 25.02.2015



En mere nøjagtig beskrivelse af omfang af valgte tilbud ønskværdigt fra udbyders side - fx at tilbuddet kun gælder for én behandling, hvor beskrivelsen af tilbuddet angiver to - en først og siden en 14 dage senere. Denne sidste skal der også betales for!
Hans Pedersen - d. 20.02.2015



Lene Grosen - d. 08.02.2015



Gitte Sørensen - d. 07.01.2015



Maryam Farokhzadeh - d. 01.04.2014



Sidse Mogensen - d. 11.03.2014



Steve Levisen - d. 03.03.2014

Tilbudibyen bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Luk