Smag på Indiens madkultur, og prøv en 7 retters menu bestående af delikate retter som Papadam, Saag Aloo og Mango-lassi

Laksmi, Ganesha og den mægtige hinduistiske gud Brahman kigger fornøjeligt med, når du med kæresten i hånden sætter dig til rette i det velduftende træbelagte rum hos Restaurant Maharaja. 

I gamle dage var den indiske kogekunst lige så vigtig som store kunstarter musik, digtning og maleri, og sådan er det stadig hos Restaurant Maharaja, hvor professionelle indiske kokke står klar med gryder, pander og høje flammer til at vise dig hvordan. 

Det emmer af Indien
Er du endnu ny blandt Københavns finere restauranter, bør du bestemt aflægge Restaurant Maharaja et visit. Som Pixar's Ratatouille vil din partner og dig denne aften opleve følelsen af indisk fyrværkeri blandt smagsløgene, når retter som Papadam, Saag Allo og Mango Lassi smages for første gang. 

Luksuriøse, udsøgte delikater kan snildt fortælles om maden fra Restaurant Maharaja, og det er både Politiken og andre madanmeldere enig i. Med kokkehuer, postryttere og stjerner fra Berlingske Tidende, Politiken og Sydsvenskan samt titlen "Brændende kærlighed", er der ingen tvivl om, at de hos Restaurant Maharaja serverer mad fra deres indiske hjerte. 

Som en ekstra bonus kan du få lov at tilpasse krydderierne efter eget ønske.

Smag på den indiske madkultur
Den syv-retters menu, du og din partner får muligheden for at nyde på Restaurant Maharaja, består først af en appetitvækker kaldet papadam. Retten er en tynd dej, lavet af kikærtemel, og er en typisk delikatesse i Indien. Til papadam får I fire forskellige slags dip, I kan dyppe brødet i.

Forretten Onion Bhaji er den næste på listen, og her introduceres I for en krydret indisk snack, der består af friturestegte løg med kikærtemel og salat.

Som hovedret får I lov at smage Saag Aloo med krydret spinat og kartofler i karrysovs, Butter Chicken med mandler, safran, rosiner og flødesovs tilsat med smør og Maharaja-karry. Og til sidst Lam Channa som er krydret lammekød med kikærter tilberedt i let krydret karrysovs.

Tilbehøret til retten er det populære basmati ris og naan-brød som mange forbinder med Indien. Naanbrødet er smurt ved servering, og du får ligeledes yoghurt og hot sovs som tilbehør.

Prikken over i'et er den delikate dessert, Mango-lassi, der er en lækker yoghurtdrik med mangosmag.

Eget valg af restaurant
Vælg selv, om du vil besøge restauranten på Amager, Frederiksberg eller Østerbro. Menuen er til 2 personer, og du er derfor nødt til at købe to værdibeviser, for at tilbuddet gælder.

DET FÅR DU

7 retters Maharaja menu pr. person

Appetitvækker

Papadam med fire slags dip (mango chutney, pickles, mynte i yoghurt og chilisovs)

Forretter

Onion Bhaji - løg stegt i friture med kikærtemel og salat

Hovedretter

Saag Aloo - krydret spinat og kartofler tilberedt i karrysovs
Butter Chicken - tandoori chicken tilberedt med mandler, safran, rosiner og flødesovs tilsat smør og Maharaja-karry, samt Lam Channa - krydret lammekød med kikærter tilberedt i let krydret karrysovs

Tilbehør

Basmati pilau ris med safran, friskbagt naan med smør, Raita-yoghurtsalat med agurker, tomater og kogte kartofler.
Hot sovs.

Dessert

Mango-lassi


DET MED SMÅT

  • Kan indløses fra i dag og 3 måneder frem.
    Kan benyttes efter din bestilling er gennemført.
    Kan også benyttes som gavekort
    Medbring dit udprintede værdibevis
    Minimumskøb på 2 værdibeviser

    Bestilling - vælg én af restauranterne

    Online på www.restaurantmaharaja.dk
    Åbningstider
    Alle hverdage fra kl. 17.00 - 23.00.
    OBS Køkkenet lukket kl. 22.30
    Hjemmeside
    www.restaurantmaharaja.dk

TILBUDDET UDBYDES AF

Restaurant Maharaja Frederiksberg
Gammel Kongevej 86 C
1850 Frederiksberg
Danmark

Restaurant Maharaja Amager
Amagerbrogade 15
2300 København S
Danmark

Restaurant Maharaja Østerbro
Strandboulevarden 67
2100 København Ø
Danmark

DET FÅR DU

7 retters Maharaja menu pr. person

Appetitvækker

Papadam med fire slags dip (mango chutney, pickles, mynte i yoghurt og chilisovs)

Forretter

Onion Bhaji - løg stegt i friture med kikærtemel og salat

Hovedretter

Saag Aloo - krydret spinat og kartofler tilberedt i karrysovs
Butter Chicken - tandoori chicken tilberedt med mandler, safran, rosiner og flødesovs tilsat smør og Maharaja-karry, samt Lam Channa - krydret lammekød med kikærter tilberedt i let krydret karrysovs

Tilbehør

Basmati pilau ris med safran, friskbagt naan med smør, Raita-yoghurtsalat med agurker, tomater og kogte kartofler.
Hot sovs.

Dessert

Mango-lassi


Prisen er verificeret den 21.07.2015

TILBUDDET UDBYDES AF

Restaurant Maharaja Frederiksberg
Gammel Kongevej 86 C
1850 Frederiksberg
Danmark

Restaurant Maharaja Amager
Amagerbrogade 15
2300 København S
Danmark

Restaurant Maharaja Østerbro
Strandboulevarden 67
2100 København Ø
Danmark

DEL TILBUDDET