ALLE ANMELDELSER FOR

Happy Sushi


Der er afgivet 429 anmeldelser


Hanne Skovgaard Jensen - d. 25.11.2017



Jane Bolander - d. 23.11.2017



Tina Hansen - d. 19.11.2017



Bente Plougfelt - d. 04.11.2017



Marianne Jakobsen - d. 04.11.2017



Grunden til at det "kun" bliver 4 stjerner er beliggenheden. Det er meget svært at komme til og fra Frb. om aftenen omkring kl. 17.00 samt personalet var lidt svær at kommunikere med. Til gengæld var sushien var helt i top. Dog grundet trafikken har vi vores overvejelser, så for Frb, borgere og lignende er det klart at anbefale
Merete Repsdorph - d. 02.11.2017



Vi fik ikke det antal stykker, som vi havde bestilt, og vi fik ikke den menu, som vi havde bestilt
Emilie Hvilshøj Hansen - d. 19.10.2017



Lotte Ipsen - d. 16.10.2017



Super lækker og frisk sushi. Mange varierede stykker. Bestillingen var klar til tiden. Ikke noget pis. God service. Vil klar komme der igen.
Helle Hartz - d. 13.10.2017



Absolut helt ok til prisen. En smule tørt og lidt for ens stykker. Ikke færdigt til tiden.
Helle Larsen - d. 07.10.2017



Virkelig god sushi
Camilla Pedersen - d. 26.09.2017



Bente Christensen - d. 18.09.2017



Relativt små stykker - ikke særligt spændende eller indbydende.....
Dorthe Hornhaver - d. 08.09.2017



Super lækkert sushi og meget venlig personale.
Hanh Dinh - d. 05.09.2017



Super lækkert, vi kommer igen.
Aase Blak Faartoft - d. 02.09.2017



Hanne Gatten - d. 28.07.2017



Dejligt og frisk ????
Jørgen Bøgh - d. 23.07.2017



Den bedste sushi deal jeg har fået længe. Varieret og lækker
Henrik Relsted - d. 18.07.2017



Sabrina Hansen - d. 15.07.2017



Carsten Fehrn - d. 14.07.2017



Rigtige lækre valgmuligheder og lækre ingredienser. Som eneste minus var risene lidt grove i det og smagte meget igennem. Jeg giver 3,5 stjerne.
Ida Maria Reiter - d. 08.07.2017



Det er 48 stykker SMÅ sushi. Smag/kvalitet er ikke verdens bedste men acceptabel.
Lasse Jørgensen - d. 07.07.2017



Udmærket sushi
Lars Skov - d. 31.05.2017



Fantastisk god mad og ingen ventetid
Bo Dideriksen - d. 27.05.2017



Mums
Marianne Maltesen - d. 21.05.2017



Super lækker Sushi, MEN virkelig dårlig betjening, meget småt med pladsen og toilet i gården som ikke kan være godkendt til gæster da det nok er det mest ulækre vi længe har set. Måske meget godt vi ikke så køkkenet.
Lena Tietze - d. 15.05.2017



Hej Venlig betjening og sushien var veltilrettelavet og smagte herligt. Alt i alt en god oplevelse.
Jan Hansen - d. 11.05.2017



Anders Jensen - d. 06.05.2017



Christina Nilsson - d. 01.05.2017



Kim Duncan-Bendix - d. 29.04.2017



Kristiina E. Kesäaro Jensen - d. 02.04.2017



Har fået sushi derfra flere gange - altid frisk og lækkert!
Hanne Gatten - d. 01.04.2017



Peter Thorning - d. 30.03.2017



Susanne Steenvinkel - d. 16.03.2017



very tasty ;-)
Zohar Gev - d. 14.03.2017



Billigt og ganske godt
Therese Andersen - d. 10.03.2017



Mia Rantzau - d. 04.03.2017



Erfana Elahi - d. 03.03.2017



Ikke en special god oplevelse. Jeg troede man kunne spise i selve butikken men nej, det var KUN til at tage med hjem.. Restauranten har fire borde men hvem der kan sidde og spise ved jeg ikke. Da jeg ringede skulle der gå 24 timer før afhentning hvilket ikke kom godt nok frem, men ja ja efterfølgende så jeg det stod på bestillingen. Maden var udemærket så derfor tre stjerner
Kim Kristiansen - d. 19.02.2017



Ok sushi, men nogle stykker var meget små, og der var alt for lidt ingefær og wasabi med - kun nok til en person, selv om der var sushi til i hvert fald 3 personer.
Bente Grønhøj - d. 19.02.2017



Camilla Opsand - d. 19.02.2017



Fint og lækkert
Bente Christensen - d. 18.02.2017



Elo Michaelsen - d. 17.02.2017



God service
Pamela Mary Louis - d. 17.02.2017



Yasemin Avci - d. 16.02.2017



For meget krabbe og noget udefinerbart i ruller med salat.. Som om sælger blot skulle lave en stor pakke- uden de egentlig tænkte på kvaliteten af produktet...
Kirsten Alstrøm - d. 12.02.2017



Carsten Holm - d. 12.02.2017



Super behandling. Havde bestilt sushi til afhentning men blev forhindret 2 timer inden afhentning. Ringede og kunne godt afbestille og bestille til en anden dag ???? Sådan.. bestilte sushi 3 dage senere og sushien var frisk og lækker. Vil gerne købe her igen ????
Dennis Sørensen - d. 10.02.2017



Udemærket sushi, langt fra byens bedste. Det var dog en god pris og 2 mennesker blev mætte. Har du lyst til meget sushi, ike er kræsen og ikke orker at beuge super mange penge, så er det et godt tilbud!
Soheil Haghani Moshkeleh - d. 10.02.2017



Sussi Jensen - d. 30.01.2017



Dejlig sushi
Sanne Zürek - d. 14.01.2017



Lækker sushi, god betjening og service! Vil helt sikkert bestille herfra igen igen.
Maria Petersen - d. 28.12.2016



Lene Nygaard - d. 20.12.2016



Super lækkert. Ingen ventetid.
Joy Rappenborg - d. 16.12.2016



Lækkert og rigeligt
Ssamahler@gmail.com Mahler - d. 12.12.2016



Irene Tarp Jørgensen - d. 06.12.2016



Kenneth Forslund - d. 06.12.2016



Jytte Jensen - d. 03.12.2016



Maria Stuberg - d. 01.12.2016



Jesper Boding - d. 28.11.2016



Super god sushi
Lillian Haumann - d. 25.11.2016



Meget lækkert
Hanne Skovgaard Jensen - d. 21.11.2016



Kirsten Østerbye - d. 21.11.2016



Nille Landrock Rasmussen - d. 19.11.2016



God og frisk sushi :)
Daniel H. Tajchman - d. 10.11.2016



Karina Bruun - d. 07.11.2016



Bianca Schmalz - d. 06.11.2016



Bente Svarrer - d. 05.11.2016



Har smagt bedre sushi. Det smagte som om at risene ikke var blevet vendt i nok riseddike-marinaden og tanget klistrede ikke rigtig sammen så de faldt fra hinanden udover det kan vi ikke se fidusen i, at skulle bestille 24 timer før - det er ikke nemt at huske.
Joan Hyldig - d. 04.11.2016



Kristine Skøtt Pedersen - d. 04.11.2016



Fantastisk sushi , virkelig kvalitet , let at bestille med god betjening :0))
Barbara Ellefesen - d. 01.11.2016



Maden var ikke klar da jeg ankom, så måtte gå en tur på 5 minutter.
Ole Therkildsen - d. 30.10.2016



Lækker og god sushi. Klar som aftalt.
Christian Bille - d. 28.10.2016



Levede ikke op til forventningerne kedelig laks
Mona Holme - d. 16.10.2016



Det var en kedelig oplevelse. Risene var meget våde og klæge, og indholdet var tørt og virkede ikke så frisk, som man kunne ønske sig
Leni Jacobsen - d. 08.10.2016



Lækker sushi
Karina Bruun - d. 26.09.2016



fin og frisk sushi med veltilberedte ris.
Nicolaj Nyby - d. 13.09.2016



Dayanna Carranza - d. 11.09.2016



Lene Uwagwuna - d. 10.09.2016



Line Birkebæk - d. 02.09.2016



God sushi og god pris på tilbudibyen.dk, men man får det man betaler for. Halvdelen af sushi stykker er ret små, og resten er mindre end de standard størrelse man får andre steder. Hvis man retter op på det, vil jeg sagtens købe igen.
Angelo Del Valle - d. 02.09.2016



Smagte ikke særlig frisk
Louise Andersen - d. 28.08.2016



Ann Schäffer - d. 28.08.2016



Det hele smagte ensartet
Susanne Dyhr - d. 27.08.2016



Thomas Karlsson - d. 27.08.2016



Perfect service. Very tasty food!
Vaidas Sirtautas - d. 25.08.2016



Fint til prisen. Der var en del små stykker sushi, men der var frisk og velsmagende
Mette Thiesen - d. 22.08.2016



Det var en god frisklavet sushi
Flemming Haugaard - d. 21.08.2016



Katarina Juhl larsson - d. 21.08.2016



Daniel Sejermark - d. 19.08.2016



Jesper Marthin - d. 19.08.2016



rigtig god velsmagende og frisk sushi
Martin m Nielsen - d. 30.07.2016



Virkelig en kedelig oplevelse. Risene var alt for søde, wasabien slet ikke stærk og soya ikke salt. Det hele smagte af samme surdej. Hunden kunne heldigvis lide det.
Bente Svarrer - d. 26.07.2016



Vi have bestilt en Take Away Sushi menu via Tilbud i Byen. Først var jeg lidt skeptisk, da jeg så interiøret, der var lidt mørkt og dystert og mindede om en grillbar i 80'erne, men min skepsis blev gjort til skamme. Sushien var super lækker og frisk. Jeg vil absolut handle der en anden gang.
Kathryn Daniel - d. 24.07.2016



Absolut tilfredsstillende kvalitet. Jeg kunne på forespørgsel hente min sushi efter 1½ time, endskønt der kræves en forudbestilling på 24 tm. Det kalder jeg god service!
Carsten Bøtker - d. 21.07.2016



Birgitte Pedersen - d. 20.07.2016



Perfekt, Mange tak !
ID23714079 Carl Mats Håkan Nilsson - d. 15.07.2016



Lækker menu ????
Melissa Malveda - d. 11.07.2016



Maden var særdeles lækker., og selv om man skulle bestille 24 timer før levering, var de meget imødekommende, da jeg ringede og spurgte, om jeg kunne få det den samme dag.
Birthe Melstrup - d. 05.07.2016



Jørgen Blond - d. 05.07.2016



meget små stykker sushi
Anne Hansen - d. 05.07.2016



God mad
Karina Bruun - d. 04.07.2016



god sushi, men ikke ok at 16 stykker var bitte små og 8 af dem var kun med agurk.
Kim Rasmussen - d. 30.06.2016



Frisklavet og rigtig velsmagende sushi, kan kun anbefales
Martin m Nielsen - d. 30.06.2016



Jakob La cour - d. 29.06.2016



Det bar friskt, men smagsløse, alle stykkerne smagte ens
Lisbeth Merrald - d. 29.06.2016



God service og kvalitet...
Ulla Hansen - d. 27.06.2016



det var godt!!!!!
Hanne Hansen - d. 27.06.2016



Jesper Boding - d. 24.06.2016



Camilla Jeppesen - d. 18.06.2016



Valgte stedet fordi de havde fået gode anmeldelser for deres sushi - jeg blev godt nok skuffet! Havde bestilt til 18.30, men da jeg skal afhente, ryster de bare på hovedet og siger "nej 7"... Der er jo ikke så meget at gøre, men spørger, om de kan fremskynde det lidt, for jeg bor ikke lige om hjørnet. "Nej 7", igen. Og ingen "beklager". Suk. Sushien var i bedste fald kedelig, den var smagsløs og bar præg af, at de havde travlt. Jeg forstår slet ikke den stjerne-regn andre kunder har pyntet dem med - jeg var skuffet, og kommer bestemt ikke igen.
Helene Winnecke - d. 16.06.2016



Det var lidt kedeligt, tangen var lidt gummiagtig.
Connie Frøslev - d. 09.06.2016



Udmærket
Pernille Lovisendal - d. 07.06.2016



Smagte okay, men stedet virkede lidt lusket
Nikolaj Petersen - d. 04.06.2016



Super lækkert mad.
Mia Kleist Beanlands - d. 30.05.2016



Lækker sushi, og klar ved afhentningen. Dog lidt sproglig svær telefon kommunikation, men vi fandt da ud af det;-)
Merete Repsdorph - d. 23.05.2016



Jeg har spist sushi mange forskellige steder og Happy Sushi ligger på top 3 over de dårligste steder. Det var simpelthen så ringe kvalitet desværre.
Maria Sjøgren - d. 21.05.2016



Synes de var meget små!!!
Henrik Høyer-kruse - d. 18.05.2016



Peter Thorning - d. 16.05.2016



Deres sushi er generelt god, men jeg synes at kvaliteten er dalende, da det var meget bedre de første gange vi hentede sushi der. Der er for mange mini size stykker sushi.
Julie Holtze - d. 15.05.2016



Sushien var helt ok til prisen men hvis man skulle betale fuld pris var det lidt kedeligt.ang selve stedet er det meget tarveligt og ikke et sted som man har lyst til at spise øv øv
Katrine Schøbel - d. 13.05.2016



Helle toft Johnsen - d. 11.05.2016



Annette Crillesen - d. 07.05.2016



Meget lækker og høj kvalitet!!!!!
Hannah Bang Hansen - d. 06.05.2016



Det var okay, men de 12 Big Tempura var ikke gode!!
Maria Louise Johansson - d. 05.05.2016



Meget små ruller, smagte ikke frisk
Christian Jensen - d. 04.05.2016



Sushien virker hengemt, som om den er lavet dagen i forvejen. Den er absolut ikke frisk. En meget skuffende smagsoplevelse som mine gæster var enige i. Øv da også. Der kommer jeg ikke til at købe fra igen.
Per Ole Nielsen - d. 04.05.2016



God service, lækkert sushi og klar til tiden. Vi bestiller helt sikkert derfra igen!
Jonas Andersen - d. 01.05.2016



Lækker sushi, der levede op til de forventninger jeg havde til tilbudet ! Færdigt til aftalt tid ! Ville ikke tøve med at handle der igen
Tine Stange - d. 18.04.2016



Regitze Schubert - d. 15.04.2016



Det var en forkert menu de gav os - så det først da jeg kom hjem øv - øv Det var ikke BRÆND IGENNEM MENUEN
Mona Holme - d. 11.04.2016



Laksen smagte ikke af særlig meget og vores epi var ikke sprød. Kyllingen var god! Stykkerne er lidt små
Stine Nielsen - d. 09.04.2016



Regitze Tønder - d. 07.04.2016



Mikkel Arnoldi - d. 06.04.2016



Irnis Kubat - d. 02.04.2016



Marija Juksa - d. 01.04.2016



Helle toft Johnsen - d. 26.03.2016



Virkelig lækker sushi
Katarina Juhl larsson - d. 21.03.2016



Fatima El Ahmadi - d. 16.03.2016



Ikke spændende sushi, men ok. Venligt personale :)
Line Johansen - d. 14.03.2016



ALT for dyrt . Hænger ikke sammen med kvalitet og pris
Hanne Tang - d. 13.03.2016



Torben Aakjær - d. 04.03.2016



Lidt snusket sted - har smagt bedre.
Karina Sønderholm - d. 08.02.2016



Karin Sørensen - d. 30.01.2016



Rolf Kristensen - d. 27.01.2016



Rolf Kristensen - d. 31.12.2015



Frisk og lækkert, stod klar til afhentning!
Peter Thorning - d. 30.12.2015



Happysushi sushi var fantastisk derfor får de alle stjerne. Men jeres bestillings modul var besværligt med fejl og det gør at jeg aldring bestiller den vej igen.
Susanne Winkler Hansen - d. 24.12.2015



Lars Skov - d. 12.12.2015



Tom Andersen - d. 03.12.2015



Helt gennemsnitlig - hverken mere mere eller mindre
Søren Langelykke - d. 30.11.2015



Rigtig god oplevelse og de var meget søde da jeg ringede og rykkede afhentningen to timer frem! Det var intet problem!
Sine Primdahl - d. 26.11.2015



Mathilde Bech Strube - d. 24.11.2015



Super sødt og venligt personale. Grunden til de 3 stjerner istedet for flere, - er det fristurestegte i sushien. Det var ikke ret godt :( Alt andet fra dem i menuen jeg fik var super lækkert! :)
Elsebet Høgsbro - d. 14.11.2015



Marie-louise Branner - d. 07.11.2015



Esther Keller - d. 05.11.2015



Sine Moeslund - d. 02.11.2015



Super sushi! Vi købte det dog, da der stod at det kunne leveres, men det kunne det ikke..
Katrine Løgstrup Iversen - d. 02.11.2015



Virkelig god mad, kommer bestemt igen.
David Larsen - d. 31.10.2015



Kathrine Jørgensen - d. 30.10.2015



Ikke et specielt lækkert sted, lugtede meget af friture af, barnevogn og børn I restauraten (ejer/ansattes børn). Bestiller aldrig mere fra dette sted.
Sabina Skov - d. 28.10.2015



Solvej Hansen - d. 26.10.2015



Jeanette Hesselberg - d. 26.10.2015



Rigtig lækker sushi. De havde desværre glemt vores bestilling, hvilket betød at vi måtte vente 20 minutter.
Vivi Lambert - d. 26.10.2015



Kvalitet: Tilsyneladende rigtig fin og frisk hverdags-sushi - MEN wasabi og ingefær medfulgte ikke, hvilket totalt ødelagde middagen for os og vores gæster. Simpelthen den værst tænkelige situation at stå midt i. Levering: Klar til afhentning på det aftalte tidspunkt (men med førnævnte mangler!)
Lis Espersen - d. 24.10.2015



Emilie Isidor - d. 19.10.2015



Tina Andersen - d. 17.10.2015



Julie Moldberg Kjeldsen - d. 13.10.2015



Jesper Marthin - d. 12.10.2015



Karin Nielsen - d. 10.10.2015



Frederikke Olsen-Kludt - d. 09.10.2015



Brit Rendtorff - d. 07.10.2015



Mathilde Bech Strube - d. 03.10.2015



Alt var meget lækkert, vores venner fra Sverige var meget imponeret. Varme hilsner Ally
Ally Ibsen - d. 01.10.2015



Simone Jans - d. 30.09.2015



Kathrine Jørgensen - d. 29.09.2015



Det kan varmt anbefales :)
Julie Petersen - d. 28.09.2015



Natasja Jarshøj - d. 28.09.2015



Elendig sushi.
Nicky Riddertoft - d. 27.09.2015



Altid rigtig god sushi til pengene! Kan varmt anbefale det! Super gode smag i alle stykker!
Natasja Jørgensen - d. 27.09.2015



Perfekt mad. Maden stod klar til afhentning, på aftalte tidspunkt. Super super
Martin Jensen - d. 27.09.2015



Vi kom lidt for sent i forhold til de bestilte afhentningstidspunkt, så da vi kom var det til os solgt til andre. Vi fik så lavet frisk sushi. Super service og absolut den korte ventetid værd. Godt gået Happy Sushi. Vi ses igen.
Klaus Hasselby - d. 18.09.2015



Sascha Kolster Samuelsen - d. 13.09.2015



Emilie Carina Bohn Olsen - d. 07.09.2015



Rikke lykke Lundblad - d. 24.08.2015



Brændt tempura, dårlige ris og smagsløst.
Michelle Ljunggren Hansen - d. 07.08.2015



Michael Hansen - d. 02.08.2015



Deres service var god, ikke noget særpræget. Deres sushi derimod var fantastisk lækker og spændende. Kan klart anbefales. Jeg hentede selv, derfor har jeg givet levering en middelkarakterer, da jeg ikke kan udtale mig om den
Annika Terkildsen - d. 31.07.2015



Esben Elholm Madsen - d. 25.07.2015



Lars Hannibal - d. 23.07.2015



Sally Boyle - d. 20.06.2015



Jettte Lohmann - d. 12.06.2015



Curt Carlsen - d. 06.06.2015



Gammel sushi. Tør kogt laks der smagte dårligt. Krabbe der var våd og usammenhængende som om det havde ligger i vinden af bøtten eller været frosset tidligere. Vedr kundebetjening så taler de så dårligt dansk at misforståelse var uundgåelig og vi sammen kontaktede sushiclub imens jeg var der. Virkelig dårlig oplevelse. Vi måtte smide 18 stk sushi ud og spise en rugbrød. Vi vil ikke gøre dette om. Hverken via sushiclub eller privat.
Henrik Frydahl - d. 05.06.2015



Inger laurette Nielsen - d. 31.05.2015



Tine Nielsen - d. 21.05.2015



Simone Storgaard - d. 07.05.2015



Birgitte Birk - d. 07.05.2015



Smagte lækkert - ikke sparet på fisken.
Lotte Laurent - d. 06.05.2015



Dorthe Rostgaard - d. 04.05.2015



Skøn sushi
Marianne Lescher - d. 26.04.2015



Smagte ikke frisk
Mary Poulsen - d. 26.04.2015



Mary Poulsen - d. 26.04.2015



Lærke Verver - d. 23.04.2015



Vena Brauner - d. 12.04.2015



Det var rigtig lækker sushi! Kunne dog godt ha' brugt mere ingefær ????
Camilla Panduro Pretzmann - d. 11.04.2015



Solveig Victoria Lang - d. 29.03.2015



Helle Falkenstrøm - d. 29.03.2015



Fik det ikke leveret, hvorfor jeg ikke kan vurdere dette, men virkelig god mad og service.
Marina Christiansen - d. 22.03.2015



Tip top
Jette Nyvang Jørgensen - d. 20.03.2015



Katja Aagaard - d. 20.03.2015



Mette Maschmann - d. 20.03.2015



Ditte Bernquist - d. 18.03.2015



Meget bitte små ruller, det kan godt være det var halv, men den halve pris var dyrt i forhold til hvad man fik. Dog var smager god.
Thomas Bech - d. 16.03.2015



Det var en super lækker sushi, kan kun anbefales 110%
Henrik Filtenborg - d. 15.03.2015



Maden smagte fint. Men hvis man er meget sulten skal man ikke forvente at 48 stk. Via noget tobindsværk er nok til 2 personer, idet stykkerne ikke var store
Aidin Mataji - d. 14.03.2015



Nu vil jeg ikke lyde for hård, men jeg synes det er det dårligste sted jeg har fået sushi i København indtil videre. Deres kreativitet kan ses ganske tydeligt og den er super fin, men jeg synes ikke om udførelsen af produktet. Risen var meget sammenpresset, så det blev til hårde klumper når man prøvede en nigiri. Dog skal det siges at deres Uro Maki Laks inside out, var de bedste stykker sushi i denne bakke. Lette ris og en følelse af lethed i forhold til resten af tilbudet. Og der var flere småfejl ved pynten der ikke burde forekomme. Der manglede fisk omkring Rainbow rullen på næsten halvdelen af den ene side og også i rullerne var risen presset alt for hårdt. Den ene kaburi maki rulle(Tivoli) havde fået reje halen med ind i rullen i den ene ende. Det er ikke lækkert at få et stykke reje hale i munden når det man tager et stykke af en rulle. Og Big Tempura var lidt for tør efter vores mening. Selvfølgelig var det et tilbud købt via en deal, men det har de seneste 5 steder jeg har fået sushi fra også været og det har været rigtig lækkert og gennemført i forhold til Happy Sushi. Med klub pris på kr 25,- for en tun nigiri skal den dælleme være i orden. Det var en skuffende oplevelse og jeg beklager, men I skal oppe jer lidt for at få min støtte. Tak for mad.
Tomas Jensen - d. 14.03.2015



Ina Jensen - d. 10.03.2015



Hanne Lebech - d. 06.03.2015



Hentede selv
Birgitte Engstrøm - d. 27.02.2015



En enkelt rulle lidt for løs i det efter min smag ellers igen dejlig sushi ???? Mvh Niels Peder
Niels Peder Pedersen - d. 21.02.2015



Jettte Lohmann - d. 08.02.2015



Ken Foltmar - d. 01.02.2015



Lidt store og kedelige stykker, ingen laks
Ina Jensen - d. 25.01.2015



Afhentede selv... God kvalitet.
Elizabeth Cray - d. 23.01.2015



Jan Roland Jacobsen - d. 23.01.2015



Igen sushi, service og levering helt i top ????
Niels Peder Pedersen - d. 21.01.2015



Virkelig lækker sushi og kvalitet for pengene, fedt som deal på tilbudibyen :)
Maria Benedikte Christensen - d. 13.01.2015



Fint
Ina Jensen - d. 10.01.2015



Cecilie Preisler - d. 09.01.2015



Erik Elze - d. 01.01.2015



Theresa Marie Brodersen - d. 28.12.2014



Bent erik Hansen - d. 24.12.2014



Helt i top!
Lasse Geugjes - d. 22.12.2014



Anela Sajnoska - d. 21.12.2014



Ærgerligt der ikke leveres i 2100! God og lækker sushi til prisen.
Karen Pia Jørgensen - d. 21.12.2014



Det virkede ikke 100% friskt (det lugtede lidt) og wasabien virkede lidt tør i det.
Michael Nordhild - d. 11.12.2014



Marianne Torp Simony - d. 06.12.2014



Sofie Strandgaard - d. 02.12.2014



Fik ikke leveret
Birgitte Engstrøm - d. 24.11.2014



Rigtig god sushi, men blev ret sur over at de alligevel ikke leverede til valby, på trods af at det stod i værdibeviset.
Josefine Fürst - d. 22.11.2014



Dejlig sushi????
Jonna Madsen - d. 16.11.2014



Smagte fint, men virkede ikke nylavet. Savnede lidt smag fra Wasabien og ingefæren var lidt tør (virkede dag-gammel) For lidt Soya.
Karina Stolten - d. 15.11.2014



Som altid god sushi, betjeningen er top, smilende og glade tjenere
Lone Wilken - d. 15.11.2014



Mette Østergaard - d. 10.11.2014



Meget lækkert!
Hanne Skovgaard - d. 10.11.2014



Jeres servicemedarbejder på 71999820 var nærmest fornærmet over at jeg ringede, da den deal jeg havde købt ikke længere var at finde på jeres website. Virkede meget frastødende og kundefjensk.
Randi Eller - d. 09.11.2014



C Jensen - d. 08.11.2014



Katharina Madsen - d. 02.11.2014



Nadia blicher Olsen - d. 29.10.2014



Kedeligt og smagsløst... Måske den dårligste sushi jeg nogensinde har spist
Thomas Jensen - d. 28.10.2014



Vivi Lambert - d. 16.10.2014



Meget små stykker, ingen mulighed for levering og da jeg hentede det måtte jeg sidde og vente 10 minutter, selvom det var bestilt nogle dage i forvejen.
Karsten Eir - d. 14.10.2014



Hanne Skovgaard - d. 13.10.2014



klart til tiden Meget frisklavet og velsmagende, dog lidt neutralt i smagen for nogle af gæsterne, perfekt for mig
Lis Lynge - d. 12.10.2014



Lene blicher Pedersen - d. 06.10.2014



Virkelig lækker sushi og vi har allerede bestilt igen
Dorthe Schnell - d. 30.09.2014



Rigtig lækkert sushi
Charlotte Jensen - d. 28.09.2014



Martin Uhrenholt - d. 28.09.2014



Godt som altid
Lone Wilken - d. 27.09.2014



Birgitte Dahl - d. 27.09.2014



Det er virkelig træls, at man skal vente så længe på leveringen.
Jenni Sue Hughey - d. 25.09.2014



Pernille Hoe - d. 25.09.2014



Hanne Nissen - d. 24.09.2014



super mad, ingen problemer. vi hentede selv :)
Janini Hansen - d. 23.09.2014



Jeppe Olesen - d. 23.09.2014



Tenna Steudel - d. 22.09.2014



Kenneth Houkjær - d. 22.09.2014



Vi havde købt et tilbudibyen på 52 stk sushi. Tror desværre ikke vi vil bestille herfra igen. Risene var tørre og sushistykkerne var ikke særlig velsmagende. Det var ikke elendigt, men desværre heller ikke værd at komme tilbage efter.
ID31192717 Mette Rønnow - d. 16.09.2014



Maden var ikke klar til den bestilte tid, først 10 min senere. Sushien var rigtig god!
Carina Jørgensen - d. 16.09.2014



Det var afhentning. Og da jeg kom sad alle de ansatte og kikkede på noget meget vigtigt i deres mobil. Lidt underligt.. Men ellers god mad!
Frederik Sørensen - d. 16.09.2014



Dejlig.. Kan sagtens anbefales :))
Jennifer Ramos - d. 16.09.2014



Maden var meget god, men vi modtog ingen ordrenummer pr. mail, da der var sket en fejl og derfor kunne vi ikke vise det ved afhentning. Dette skabte problemer men blev løst til sidst med lidt besvær, da min mobil ikke havde mere strøm og måtte hente min kæreste, der kunne ringe til kundeservice.
Klaudia Kuracka - d. 14.09.2014



Malene Schjerbeck - d. 14.09.2014



Det hele var ret middelmådig, ikke et vi vil bestille fra igen.
Klaus Nielsen - d. 14.09.2014



Anders SA - d. 14.09.2014



Jeppe Olesen - d. 14.09.2014



Christina Bruun - d. 14.09.2014



Susan Wraae Koefoed - d. 13.09.2014



Susanne Bogan - d. 13.09.2014



Havde bestilt til 19.15 og det var først klar kl. 19.40!!! Hader at vente, når det er bestilt i forvejen!..... Men..... rigtig lækker sushi! ;-)
Martin Flodgaard - d. 13.09.2014



Sandra Lehrmann - d. 10.09.2014



Mette Kongsted - d. 08.09.2014



Lidt forsinket levering og lidt for lidt soya - ellers alt iorden.
Rasmus Borch - d. 08.09.2014



Lækker sushi - høflig levering til tiden. Dejligt
Hanne Skovgaard - d. 07.09.2014



Sisi Chen - d. 05.09.2014



Mette Aagaard - d. 04.09.2014



Lækker sushi, god service og hurtig levering :) Tak for mad !! :)
Casper Thøgersen - d. 02.09.2014



Eric Andersen - d. 31.08.2014



Lene Olsen - d. 31.08.2014



Kaare Brink - d. 31.08.2014



Trine Grue - d. 31.08.2014



Maj-britt Mortensen - d. 29.08.2014



Nada Colak lund - d. 29.08.2014



Vincent Philippe Brandt-Jeppesen - d. 28.08.2014



Anette Holtmann - d. 27.08.2014



Lotte Schleisner - d. 24.08.2014



Det var lækker sushi, og leveringen kom som aftalt.
Charlote Happel - d. 24.08.2014



En anelse langsom levering men udover det. PERFEKT!!!
Lau Martinsen - d. 24.08.2014



Super nemt at bestille på nettet. Udbringningen kom meget præcist. Vil helt sikkert bestille her igen og anbefalde stedet.
Beinta Lindenskov - d. 24.08.2014



Underligt at bestille til en bestemt tid og så skal vente 10 min Det virkede lidt kaotisk og måske var det bare en travl dag!
Hanne Nohr Sommer - d. 23.08.2014



Helt i top i forhold til prisen (48 stk.=199,-) må bestemt ikke være dyrer. Meget flot kvalitet og rigmelig tykke skiver sammenlignet med andre steder hvor stykkerne efterhånden er blevet meget tynde for at opnå antallet. God og venlig betjening. Vi ses igen. Jens/Kastrup
Jens Jørgen Bryde Pedersen - d. 22.08.2014



Super fin sushi - og den var klar til bestilt tid! Dog var de meget nærrige med soyaen (to meget små bægre) - og de ville have ekstra penge, hvis jeg skulle have den soyamængde, der passer til bestillingen. Det er simpelthen for "cheap", og det betyder, at jeg formentlig vil vælge et andet sushi-sted næste gang...
Cecilie Ytte olsen - d. 22.08.2014



Sigrid Gylling - d. 22.08.2014



Mehrdad Yusefi - d. 21.08.2014



De små stykker er meget små, og det er svært at se på hjemmesiden. Så der var mindre mad end forventet. Men vi havde heldigvis et friskbagt brød.
Esben Junker - d. 21.08.2014



Nadia blicher Olsen - d. 21.08.2014



Nadia blicher Olsen - d. 21.08.2014



Kenneth Mørk - d. 21.08.2014



Camilla Graugaard - d. 21.08.2014



Ikke dårligt, heller ikke ekstraordinært
Majken Bilslev-Jensen - d. 21.08.2014



Syntes ikke sushien var specielt god. Kun en stjerne på service da det ikke kunne lade sig gøre at ændre i bestillingen igennem restauranten.
Marthe Blomhoff - d. 20.08.2014



Lækker sushi leveret til tiden.
Marianne Rasmussen - d. 19.08.2014



Kathrine Jørgensen - d. 19.08.2014



Emma Møller - d. 18.08.2014



Susanne Nielsen - d. 18.08.2014



Det er overhovedet ikke i orden at sige at en pris på 199 kr er halv pris når det fremgår af hjemmesiden at det normalt koster 229. Det er simpelthen snyd og bedrag. Sushien var dog fin
Malene Hartwig - d. 18.08.2014



Thomas Weber - d. 18.08.2014



Kvaliteten var ikke god nok - og de leverede stykker fremstå sjuskede.
Per Rindebæk Rindebæk - d. 18.08.2014



Natacha Christensen - d. 17.08.2014



Mikal Stausholm - d. 17.08.2014



Karina Poulsen - d. 16.08.2014



lækker frisk sushi, høj kvalitet :-) Tak for mad :-)
Ane-Sofie Hegelund - d. 16.08.2014



Rigtig lækker sushi -- nu anden gang vi har bestilte hos Happy Sushi. Og vi kommer igen :-)
Jeff Mcdonald - d. 15.08.2014



Den mest kedelige sushi jeg nogensinde har fået - øv øv.
Charlotte Frank - d. 15.08.2014



Meget velsmagende. Dejligt, at der var så få med agurk. Det eneste forbedring, som jeg kan se, er, at man på hjemmesiden først kan angive afhentning kl. 15.45, selvom restauranten allerede åbner kl 15.
Sten Bertelsen - d. 14.08.2014



Totalt uinteressant med alt det surimi
Karina Christensen - d. 14.08.2014



Dan Jespersen - d. 13.08.2014



FANTASTISK !
Katja Pedersen - d. 13.08.2014



Claus Kjeldgaard - d. 10.08.2014



Pia Wentsel - d. 10.08.2014



Lækker mad, levering til tiden.
Tenna Steudel - d. 09.08.2014



Martin Jensen - d. 09.08.2014



Birthe Demskov - d. 06.08.2014



Janus Froberg - d. 05.08.2014



Camilla Høiby - d. 04.08.2014



Berit Goldmann - d. 03.08.2014



bedst og god sushi
Allan Reinhardt - d. 02.08.2014



Eline Svendsen - d. 02.08.2014



Fin kvalitet - dog lidt små stykker futo maki og hoso maki. Fint fyld med variation og god smag all-round.
Morten Knudsen - d. 02.08.2014



Susanne Ydo - d. 01.08.2014



Marianne Hansen - d. 29.07.2014



Corinna Pedersen - d. 29.07.2014



Marianne Fenger - d. 27.07.2014



Conny Nielsen - d. 27.07.2014



Tea Dyrbye - d. 27.07.2014



Lene Nørby - d. 26.07.2014



Rigtig dejlig sushi. Dejligt ren og åbent køkken. Helt sikkert et sted jeg vil benytte en anden gang til deals.
Pernille Klecek - d. 25.07.2014



Det er omstændigt, at skulle melde sig ind i en klub for at afhente en menu købt på tilbud. Man skal oplyse, hvor mange personer der skal dele menuen (så de ved, hvor mange pinde og tilbehør der skal bruges) Vi var 4 personer, alligevel lå der kun 2 portioner soya. Jeg bad om 2 portioner mere. Måtte betale 20 kr for soya til 2 personer. Det er ikke i orden. Dårlig service.
Jannie østergaard - d. 25.07.2014



Bestiller helt sikkert igen :)
Anita Schiøler - d. 23.07.2014



Sushien var ikke særlig kold eller særlig fast. Havde bestilt til 4 personer og fik 2 bægre soja, ikke i orden?!
Tanja Heimark - d. 23.07.2014



Risene var (for) varme og fisken (primært til ngiri) af tvivlsom karakter. Prisen ok, men ikke et sted jeg handler igen.
Peter Jespersen - d. 21.07.2014



Michael Koehler - d. 21.07.2014



Martin Dittmer - d. 21.07.2014



Line Zacho bruun - d. 20.07.2014



Kathrine Jørgensen - d. 20.07.2014



Lisbeth Sørensen - d. 19.07.2014



Flemming Brasen - d. 19.07.2014



Sebastian Wolf - d. 19.07.2014



66 stk sushi til en værdi á 713 kr., men via Tilbudibyen kom vi af med 265 kr. Jeg har aldrig følt mig så snydt! Sushi var klar til afhentning på det aftale tidspunkt, men hold op, hvor blev vi mega skuffet, da vi så hvad vi havde betalt for! Over halvdelen af sushi var så små i størrelse, at vi (3 pers) ikke kunne blev mæt af det, og vi var derfor nødt til at bestille ekstra sushi fra Stick'n Sushi! Sushi fra Happy Sushi var ingenting i forhold til sushi fra Stick'n Sushi. Fisk smagte for meget af fisk! Risen smagte gammel! Det var kedeligt og intetsigende! Det var første gang men absolut også sidste gang, at vi bestiller mad derfra!
Amanda Nguyen - d. 18.07.2014



Sushien var varm og kedelig da vi kom og hentede den. Det føltes som om den havde stået der i lang tid og den stod bare ude på et bord i et varmt lokale.
Christian møller Myrhøj - d. 18.07.2014



Rigtig lækker sushi - made us happpiiiii !
Bettina Allenbek - d. 30.06.2014



Risene lidt tørre, men go smag
Marianne B Bentsen - d. 30.06.2014



Lækkert, med flere smags versioner.
Birgitte Engstrøm - d. 28.06.2014



Thomas Kyrum-Stein - d. 27.06.2014



dårlig indretning men rigtig god sushioplevelse med god kvalitet
Lene Sheila Gjørup - d. 27.06.2014



Fint sushi. Ikke det bedste, men super lækkert til den billige pris!
Frederikke Clausen - d. 21.06.2014



Iben Kristiansen - d. 19.06.2014



Virkelig lækker sushi som varmt kan anbefales!
Karen Pia Jørgensen - d. 16.06.2014



Godt og frisk sushi ;)
Michael Lindaa - d. 14.06.2014



Søren Gandrup - d. 09.06.2014



Rana Shirazi - d. 06.06.2014



Wasabien måtte godt have været mere kraftigt
Gitte Priess - d. 06.06.2014



Lækker mad. Ville have fået 5 stjerner hvis der havde været servietter med i posen samt en smule mere ingefær. Meget lækker tangsalat.
Arne Lie - d. 06.06.2014



Christina Scheiby - d. 31.05.2014



Der var flere sorte hår i sushien - ikke super appetitligt!
Marie Langskov - d. 29.05.2014



Velsmagende og frisk
Rana Shirazi - d. 28.05.2014



God og venlig betjening
Kevin Lyager - d. 28.05.2014



Super sushi - lækkert
Freddy Binau - d. 25.05.2014



Meget, meget ringe!
Niels Christian Kampmann - d. 23.05.2014



Jasmina Gabel - d. 22.05.2014



Det var god sushi, var klar da det skulle hentes og smagte fint.
TimeVision Brøndby Rie Odsgard - d. 19.05.2014



Ærgerligt at de ved bestillingen kun taler engelsk. Specielt når det ikke er særlig godt. Det var svært at nå til enighed, om hvad jeg ønskede at bestille. Ellers flinke i butikken og god mad.
Rikke Strøm - d. 17.05.2014



Super lækker sushi, lidt vente tid ved afhentning, efter at have bestilt 4 dage i forvejen.. !!
Trine Njor - d. 17.05.2014



Hel fin sushi - god kvalitet og god blanding i menuen. Bestilte afhentning til en halv time senere og det var klar uden problemer.
Jesper Rasmussen - d. 13.05.2014



Udmærket sushi og gode smagsvarianter.
Mikkel Rosdahl - d. 11.05.2014



Heidi Jul Pedersen - d. 11.05.2014



Jacqueline Madsen - d. 04.05.2014



Jacqueline Madsen - d. 04.05.2014



Super lækkert
Hanne Mejlstrøm - d. 02.05.2014



Ok, men heller ikke mere.
GERHARD Darr - d. 29.04.2014



Lækker sushi, kreativt lavet
Mai Engholm - d. 27.04.2014



Christina Laursen - d. 26.04.2014



Trine Larsen - d. 24.04.2014



Julie paula agnetha Steen størner - d. 22.04.2014



fint sushi dog lidt mange Crispy
Charlotte Gyde - d. 22.04.2014



Hurtig og vildt god kvalitet ! lækkert!!!
Julia Kobia Holm - d. 21.04.2014



Mie Wiene Estrup - d. 21.04.2014



Helle Nørhave - d. 20.04.2014



Sushien var god, men der var for lidt soja og ingefær.......OG SÅ VAR DER KUN 60 stk IKKE 68 stk
Winnie Hogan mortensen - d. 18.04.2014



Synes ikke kvaliteten levede op til prisen. Smagte ikke dårligt, men lidt kedeligt og de smagte meget ens. Så skuffende 2 stjerner:-(.
Huyen Jørgensen - d. 16.04.2014



Peter Tobiesen - d. 15.04.2014



Superlækkert! Helt sikkert pengene værd!
Sebastian Pedersen - d. 15.04.2014



Gitte rosengren Rosengren - d. 15.04.2014



Jeanett Stub - d. 13.04.2014



Super service. Dog for lidt soja. Men super sushi
Berit Skafte - d. 12.04.2014



Ok
Christian Hedegaard - d. 11.04.2014



Magen til langsom betjening skal man lede længe efter! Vi stod i en halv time og ventede på vores mad, fordi de ikke havde fået lavet det, selvom vi havde bestilt det dagen i forvejen.
Marc Blom - d. 11.04.2014



Emma Johansen - d. 10.04.2014



Lene Borup - d. 09.04.2014



Freja Corell - d. 08.04.2014



Rigtig lækker og varieret sushi, kan anbefales
Lejla Kapetanovic - d. 07.04.2014



Ok menu, men der manglede wasabi, og syltede ingefær. Nogle af sushi stykkerne var lidt tørre.
Antke Marie Jochumsen - d. 07.04.2014



Vi måtte vente lidt på maden, selvom vi havde bestil den til 18:30 og kom 18:40. Prisen og kvaliteten taget i betragtning var det rigtig good value for money.
Jakob Johansen - d. 07.04.2014



Super søde folk, veltillavet og lækkert mad. Absolut pengene værd. L.R. Frederiksberg
Lars Ryhl - d. 07.04.2014



Virkelig god og velsmagende sushi
Dortea Olsvig - d. 06.04.2014



Tør kedelig sushi. Fisken smagte ikke frisk og vi fik hverken ingefær, soya eller wasabi med
Mette Bagger Højbjerg - d. 06.04.2014



Kedelig sushi
Jeanette Christensen - d. 05.04.2014



Super lækkert og meget frisk, kan varmt anbefales
Liselotte Widen - d. 05.04.2014



Rigtig lækker og frisk sushi. For alle dem, der ikke er vild med nigiri, men er til rolls i forskellige varianter, er det en super lækker menu. Eneste ankepunkt er, at de ikke taler særlig godt dansk, så det var lidt op ad bakke at bestille, da jeg skulle gøre mig meget umage med at stave mit navn og forklare, hvornår jeg ville hente maden. Og de bringer desværre heller ikke ud....
Helle Hartz - d. 05.04.2014



Puk Farup - d. 04.04.2014



Stedet ser ikke ud af meget, men de laver strålende sushi.
Tine Skovgaard - d. 03.04.2014



Fin sushi til ok pris.
Christel Jacobsen - d. 03.04.2014



Venligt personale, overdådigt og lækkert sushi, vi kommer tilbage :)
Trine Caldana - d. 02.04.2014



Smagte virkelig godt...!!!
Louis Vinzent Villum Jensen - d. 02.04.2014



Lea Jørgensen - d. 02.04.2014



Rigtig lækker sushi, især i forhold til prisen, dog var vores bestillingen ikke klar på det aftalte tidspunkt.
Karen Staugaard Mejling - d. 02.04.2014



Frisk og velsmagende sushi.
Anne Peters - d. 01.04.2014



Super lækker Sushi. Har prøvet nogle forskellige, men det her var et af de bedre og til en rimelig pris.
Søren Hollender - d. 01.04.2014